תגידו אני הוזה או שהיום היה הפרק האחרון??

thetal23

New member
תגידו אני הוזה או שהיום היה הפרק האחרון??

כי אם כן אז קשה לי להפרד

Je Cours

New member
יאפ....

ואלוהים, כמה שאני בכיתי... בכל רגע נתון היה אפשר לראות אותי מייבבת ומוחה דמעה עם כרית. פשוט נורא כמה שאהבתי את הסדרה הזאת...

SStranger

New member
גמני, כל כך כל כך בכיתי ;[

הפרק עורר כל כך הרבה רגשות זה לא נורמאלי.

מעיןלהב

New member
וואו איזה פרק..

כ"כ עצוב שזה נגמר. אני עקבתי אחרי הסדרה מהפרק הראשון ותמיד הייתה הרגשה שזה לא יגמר. איזה כיף שלוק ולורליי ביחד! (למרות זה היה ברור שזה יקרה...) =) טוב נאלץ להסתפק רק בשידרים חוזרים מעכשיו... למרות שצריך עונה 8 כדי שרורי ולוגאן יהיו ביחד.. עצוב עצוב =(

britmel

New member
../images/Emo45.gif :(

כן איזה מין סוף זה...?\
איפה לוגאן

לדעתי דווקא היה סיום טוב

נכון שלא ראו את לורליי מתחתנת עם לוק ורורי חוזרת ללוגאן, אך לדעתי זה היה שמלצי מידי. הפרידה מרורי ממש סימלה את סיום הסדרה. הפרק ראו את מה שלורליי גיבשה, הקשרים בסטארס הולו, הקשר החזק בין השתיים ואף הקשר עם ההורים, שהתחזק. הנשיקה עם לוק הייתה מדהימה ובכלל בכיתי בכל הפרק ממש מרגש ואמיתי

התחלתי לבכות כשרורי דיברה אל לורלי במסיבה...

אוח איזה פרק מדהים
אני כ"כ אתגעגע

NoAlev19

New member
לא הפסקתי לבכות מהקטע שרורי

אמרה שהציעו לה עבודה(ממש בהתחלה) כל כך אהבתי את הסדרה הזאת הן כאלה חמודות אני ממש אוהבת אותן!! העברתי 4 שעות אחרי הפרק רק בלראות קטעים מהסדרה ביוטיוב וראיונות שלהן בדיוויד לטרמן אוף זה כל כך עצוב אני לא מאמינה שזה נגמר ככה... הסוף היה טוב אבל הם היו צריכים לפחות להראות מה קרה אח"כ עם לורליי ולוק..

מיטלוש8

New member
זהו, נגמר, אין יותר גילמוריות! ../images/Emo7.gif

התמכרתי לסדרה מהעונה השנייה שלה (וכמובן שאח"כ השלמתי את הראשונה
), עקבתי אחרי כל העונות, כל הפרקים, בערך 6 שנים לדעתי, והיום זה נגמר... אני דווקא, בשונה מרובכם, חושבת שפרק הסיום היה מצויין, מסכם, סוג של סגירת מעגל, נהניתי!
רורי ולורליי- השיחות הרגילות והמקסימות, היה הרבה כנות היום, איך שלורליי אמרה לרורי שזה מוקדם מידי, שאם היא תחשוב על זה עכשיו היא תתפוצץ, וואו זה היה חזק, ועצוב...
רורי וליין- חיכיתי, ואכן היה, סגירת מעגל של שתיהן, מהעונה הראשונה החברות הכי טובות, בהמשך התעלמו מזה מעט, אבל הסיום חיפה על זה, קטע מקסים!
ריצ'רד ואמילי- אחח מתה עליהם!!
אמילי עם ההטרדות הרגילות, שאנחנו עוד נתגעגע אליהן... (
), ריצ'רד היה מקסים כשדיבר ללורליי במסיבה, וגם אמילי "אני גאה להיות סבתא שלך"
וכל העיירה, וואו אני אתגעגע...!! הסיום בין לוק ללורליי היה צפוי, ועם זאת היה טוב ומתאים, לפחות זוג אחד סיים ביחד...
והקטע שרורי דיברה לאמא שלה...
אבל הבסט שבבסט, היה הסוף, כל כך מקסים, כל כך בנות גילמור, רורי ולורליי אצל לוק, שותות קפה...
וואו, זה ממש נגמר...
אז מה היה חסר
היה חסר לי לוגאן, אומנם לא רציתי שהם יהיו ביחד, אבל היה קצת מוזר שלא הזכירו אותו, לא ראו אותו, כאילו הוא ורורי לא היו ביחד 2 עונות שלמות...
היה חסר לי פריס- לא ראו אותה בפרק סיום!
היה חסר לי פריס- לא ראו אותה בפרק סיום!
כנ"ל כריס, בכל זאת פרק אחרון, חשבתי שיראו אותו לאיזה דקה- שתיים, טוב נו...
ומעבר לכל, הכי הכי, היה חסר לי ג'ס
, כן, הוא היה חסר לי...
לסיכום, היה בעיניי פרק מקסים, מרגש, מצחיק, חמוד, ומעבר לכל- הכי בנות גילמור!

NoAlev19

New member
אם שמתם לב ואם אני לא טועה

גם הפרק הראשון של הסדרה נגמר בדיוק באותו קטע שרורי ולורליי שותות קפה והמצלמה מתרחקת כזה החוצה.. וגם יש את הקטע הזה בפתיח

גם אני שמתי לב לזה + דעתי על הפרק.

התמונה של הפרק הראשון בפרק האחרון, מקסים. אמרתי הרבה דברים על העונה הזו, וכן, זה לא היה אותו דבר, אבל...... שיחקו אותה, היה פרק מעולה ומרגש בטירוף. הוציאו אותי אופטימית עם לוק ולורליי, ולגבי רורי השאירו פתוח, וזה בסדר, היא צעירה עדיין. אני לא טיפוס שדומע, אבל המניאקים האלה הצליחו להוציא ממני כמה וכמה טיפות, והכי הרבה בסצנה שריצ'רד משבח את לורליי.

מיטלוש8

New member
בהחלט שיחקו אותה! ../images/Emo45.gif

והאמת שלא זכרתי שככה נגמר הפרק הראשון, אם ככה זה ממש מגניב ויפה! אבל האמת, הם באמת עשו פרק נהדר!

מיטלוש8

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ויכול להיות שאת צודקת, דין באמת ליווה אותנו שנים...

גמני חשבתי !!!

היה פרק מדהים !!! היקלטתי אותו ואני עומדת ליראות אותו שוב ושוב ושוב ושוב ... קשה לפרט יותר אחרי הפירוט שאת כתבת (מסכימה עם כל מילה !
) חשבתי שזה היה ממש יפה עם הם היו מביאים את ג'ס
..ואת דין אולי ...ובאת איפה כריס....הוא בכל זאת אבא שלה ! והסוף בין לוק ולורוליי היה בדיוק כמו שהוא אמור להיות .... זה היה סוף הולם לסידרה הזאת !....וחשבתי שאולי בסוף יסימו כתוביות : "לורליי היתחתנה באושר ועושר...רורי הגיעה להיות העורכת של הניו יורק טיימס.....ללין נולדו עוד 6 ילדים.....קירק פתח רשת חנויות (מהסוג של וולמארט...)...ועוד..." אבל לא היה
.... אבל בכל זאת זה היה ממש ממש יפה ומרגש ועצוב ...(ובכיתי ...)

Cuttie Cat

New member
חחחח זה היה יכול להיות נחמד.. סיום כזה

אני לא ראיתי עדיין את הפרק לא הייתי בבית אתמול :( אאני אראה היום.. ברבע ל6 רייט?

a white swan

New member
אני לא מאמינה שזה נגמר....

גם אני לא רציתי שרורי ולוגאן יהיו ביחד..אף פעם לא ממש חיבבתי אותו אבל לא יודעת..די התרגלתי לפרצוף המעצבן שלו ואחרי שהם נפרדו סופית זה היה די עצוב... והחלק שלורליי ולק התנשקו בסוף גרם לי לייבב פשוט!בכלל כל הפרק לא הפסקתי לבכות..בחיים לא התרגשתי ככה מאף סדרה בחיים..אבל בנות גילמור זה משהו מיוחד...כל כך התאמצתי לא לדעת מה יהיה בעונה השביעית שבחיי כבר חשבתי שלוק ולורליי יעדיפו להישאר ידידים ואיבדתי כל תקווה שהם יחזרו כי רק בחמש הדקות האחרונות של הפרק בערך הם התנשקו ואותי זה ממש הפתיע-לטובה!זה היה ממש חשוב לי שהסדרה תיגמר ככה...למרות שלא ממש הבנתי איפה רורי הולכת לכתוב..מה העניין שזה בדרכים כל הזמן...זה היה ממש עצוב כשעשו לה את המסיבת פרידה-ומרגש..וההורים של לורליי-מתה עליהם..לדעתי הם עשו את הסדרה...שחקנים מעולים! הדבר היחיד שהייתי משנה זה שהיה קצת מוזר שרורי ולוגאן לא דיברו מאז,לדעתי היו צריכים להראות שרורי מתקשרת אליו ושהם נפרדים בידידות טובה או משהו כי הם פשוט חתכו בפתאומיות... והייתי משנה את הקטע שרורי תצטרך להיות בדרכים כל הזמן..לא אמרו מתי היא חוזרת הביתה לקצת..זה היה עושה את זה קצת פחות עצוב אם היינו יודעים שהיא חוזרת לחופשות קצרות או משהו אבל זה היה מאוד מעורפל הקטע הזה... וזהווו אוף אני לא מאמינה שזה נגמר..הסדרה הכי טובה שהייתה אי פעם (לפחות מהז'אנר הזה של סדרות דרמה)... עכשיו נצטרך להסתפק רק בשידורים חוזרים..גם טוב:)

a white swan

New member
ושכחתי להגיד-אהבתי מאודד את הפרק לכל

המאוכזבים-מה נסגר אתכם?:)היה מדהיםםם

וגם היה חסר-

איזה סוף של סצנה עם הטרובדור, שכ"כ מסמל את הסדרה, ולרוב, אם לא תמיד שמים אותו בפרקי הסיום. גם נורא נורא רציתי שבטקס סיום של רורי הן יוציאו לשון ככה, בלתי מתוכנן, כמו שהיה בטקס סיום מהעונה השלישית :]

למעלה