תגיבו בבקשה..

עליסה

New member
תגיבו בבקשה..

עומדת על הקצה מביטה מטה רואה את האנשים כל כך קטנים חסרי חשיבות כמו..נמלים או תולעים הנה, הרגל שלי עכשיו ענקית אני דורכת עליכם over & over חה חה...אויש דמעות ורודות טיפשות תחזרו לעין! דמעות שחורות טיפשות תחזרו לעין! דמעות ירוקות כסילות כמו חמור... הנה, אני יבשה י-ב-ש-ה!! לא בוכה, מביטה מטה אין עוד פחד דם סביבי פינק פלויד כתוב על הקיר שיר מכתב המון שמות מילים חזקות אני חזקה אבל לא רוצה הכוח בי ואין מנוס רגל אחת באויר הנה, אני עומדת לקפוף הרגל השנייה באוויר ואני צונחת 1 2 3 לבן אין צבעים לבן יש, הצלחתי!

עוד יום דכאוני כרגיל....

אוף נמאס לי מהכולללללללל די אני פורשת אין טעם להמשיך שהחיים ככ קשים אין מצב רוח לכלום הכול נראה שחור אני רק רוצה שהחיים כבר יגמרו מזאת שכבר נמאס לה להמשיך............

סיוונוש

New member
עליסה...

מה שכתבת יפה.. מזדהה מאוד... לא יודעת מה להוסיף... ((((((((( עליסה ))))))))))))))

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עליסה

צר לי שאת מרגישה כך, אני מקווה שתמצאי בתוכך את היכולת לחיות, את הרצון להתנסות בחיים שבקושי את מכירה בגילך הצעיר. עם זאת אני מבקשת לא לתאר כאן שיטות להתאבדות או פגיעה בעצמך. זה עלול להשפיע על אחרים. כאן באים לקבל תמיכה ועזרה ומתוך דאגה אחד לשני, טוב יהיה אם נמנע מהודעות בסגנון כזה. את יכולה לדבר על הדברים האלה חופשי בשיחות תמיכה אישיות איתנו.

עליסה

New member
סהר

אהההם, אני לא חושבת שרשמתי שיטה כל כך. אני יכולה לקפוץ גם מהכיסא...נכון שבטח אתם חושבים על ראש קטן וזה, אבל אני לא חושבת שבמה שכתבתי צוין במפרושות דרך להתאבדות, אולי בעקיפין, ובכל מקרה אם פגעתי אני מבקשת סליחה, אך לדעתי זה לאנכון, לא רשמתי שיטה.. לא משנה, פשוט הייתי חייבת להגיב, אבל לא ידעתי איך להגיד את זה ולא הצליח לי.

למעלה