תגובה.....

תגובה.....

אחרי כל כך הרבה דיבורים עלי אז החלטתי להגיב..אז קודם כל אני נטלי בואנו .....מה שלומכם ממצב? אין לי כל כך מה להגיד אבל רק שתדעו שזה ממש בלאגן אחד רציני....וזהו אין לי יותר מידי מה להוסיף......

faith2

New member
גם לי אין יותר מדי מה להוסיף...

ערן ידיד טוב טוב שלי, וכואב לי לראות מה אהבה עושה לבנאדם. כואב לי הלב לשמוע אותו, כואב לי לראות אותו במצב הזה. אז המלצה שלי- תפתרו את ה"בלאגן הרציני" שלכם לפני שהיה מאוחר.

dr music

New member
פשוט נטלי???????

פשוט נטלי??? את ??? ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאא את הנטלי!!!!!!!!!!!!!!! ב ה' הידיעה!!!!!!!!!!!!!!!!! ערן לא מתאהב בפשוט נטלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הבחורה הכי יפה הכי סקסית והכי סטייליסטית שאני מכיר!!!!!!!!!!!!!! אז תשני את הכינוי.... אם תרצי לדבר מחר אני חוזר אל הפינה החמה שבליבך תני לי שקט נפשי וכוח להמשיך לחיות את חיי לצידך. פזמון: רק חכי הלילה עוד צעיר,דולקים אורות העיר ואין עוד אפילה הסתכלי הלילה כה יפה,אותך אני רוצה תיהיי לי לכלה. יפה שלי, את כל מילות האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד למענך אני אשכח את חולשותיי יפה שלי הכינורות ייתנו לך הרגשה אחרת עוצם עיניי זאת אהבה עיוורת למענך אני אתן גם את חיי. תנסי להבין ובי להאמין אחרת לא הייתה לי מלבדך אתן לך שקט נפשי וכוח להמשיך רק תני לי לחיות לצידך. פזמון: וחכי הלילה עוד צעיר,דולקים אורות העיר ואין עוד אפילה הסתכלי הלילה כה יפה,אותך אני רוצה תיהיי לי לכלה. יפה שלי, את כל מילות האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד למענך אני אשכח את חולשותיי יפה שלי הכינורות ייתנו לך הרגשה אחרת עוצם עיניי זאת אהבה עיוורת למענך אני אתן גם את חיי אוקיי תקראי את השיר הזה... ותביני....

MS6

New member
עזוב אותך השיר הזה...

אם כבר אייל גולן ושיר רומנטי אז ה-שיר בה' הידיעה: את חושבת שאני מוזר ועצבני ואומרת שאני לגמרי לא אני יכול להיות שזה בגלל האהבה מה היא עושה לנשמה את האור שבעיניים את חיוך על השפתיים הלב בוכה מרוב שאת יפה את מאירה כשמש את החלום מאמש כמה שאותי את מטריפה פזמון: ואיך, כשאת נוגעת בי אני אדם אחר כשאת איתי אני אוהב אותך יותר את בשלך, לא מבינה, זו אהבה את, יודעת כמה זה קשה להתאהב את כל הכוח רק ממך אני שואב את בשלך לא מבינה שזו אהבה בחלון ביתך מזמן כבו כל האורות וחשבתי שאוכל אלייך לעלות קטפתי פרח בצבעי האהבה אמרו שאת כבר ישנה את האור שבעניים... פזמון...

למעלה