תגובה

אלוני.

New member
תגובה

וגם כמה עובדות חיים. בחודש האחרון הידרדר הפורום לנקודה שקיווינו שלא נגיע אליה. לפני כחודש שלח ``מרקי-קקטוס`` אי אמיל שבו הוא מלין על דרך ניהול הפורום על ידי הח``מ. בעקבות אותו אי מאיל שוחחתי איתו טלפונית, ביום הבחירות לראשות הממשלה, וביקשתיו להפסיק להשתמש בלשון בוטה ובכינויי גנאי לכותבים אחרים, תשובתו הייתה שלקרא לאנשים בכינויים זה ההומור שלו. סיימנו השיחה ומייד לאחריה החלו להופיע הודעות בשמו התוקפות אותי אישית וכל גולש אחר שאינו מסכים לדעתו. לצערי נוספו אליו עוד שני חברים שהאמינו לדבריו. מכיוון שמרקי טורח לפרסם רק את התגובות אותן הוא מקבל מתפוז ולא את ההודעות אותן הוא שולח הרי ראוי היה שיספר שדרישתו מתפוז היא שהוא יהיה מנהל הפורום ואז הרמה תעלה לדבריו. החל מאתמול הוא מוסיף שאם הוא ינהל את הפורום אז הוא וחוזי יחלו לכתוב בצורה עניינית. אני שמח לראות לפי שעות הכתיבה שמרקי מבלה כאן בכל שעות היממה, דבר שהופך אותו לשומר המקום, אם לא מנהל לפחות שומר. מה שתמוה בעיניי זה הרצון לשוחח רק עם עצמו. ומרקי, אין לי צורך להתחזות. אני מביע דעותיי באופן חופשי ואמשיך לעשות זאת כאן ובכל מקום אחר שאמצא לנכון, ואפילו משלמים לי על כך. לעניין ההתחזות, בינתיים אני היחיד שכותב כאן בשמו האמיתי. אני מקווה שתלמד להעריך את המקום ואת האנשים הכותבים ותגיב עניינית לדברים. אין קל מלהרוס , לבנות אתה יודע ?

אלי.

New member
מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

אלוני, אחרי שאתה, דקל, גיא וכל מי שרלוונטי, החלקתם במשך החודש הזה (לדעתי גם הרבה קודם, אבל נניח לזה) באלגנטיות יתירה את תקנון הפורומים, ונתתם למצב שאתה מתאר להתפתח ולתפוח (בשם חופש הביטוי ?...) - מה הלאה ? 1) תמשיכו כך, ופעם בחודש תמדוד ותפרסם את רדידות הפורום, עד לסגירתו. 2) תפעילו את סעיף 4 בתקנון הפורומים. לא ממש הרבה אפשרויות, תסכים אתי. נ.ב - הגיע הזמן לעדכן את רשימת הפורומים המומלצים. אחד מהם לפחות הייתי מוריד.

ariegur

New member
אלי

היתה פה גם כותרת בנוסח - מרץ משתפת פעולה עם האוייב - אני לא בטוח שכותרת זו עם תוכן ההודעה איננה הסתה על פי החוק. אריה

אלי.

New member
על פניו אתה צודק

בכל מדינה אחרת זו עילה לפתיחת חקירה. לא בישראל של היום.

hreuven2

New member
קשקשן

מדבר מפי השמועה. למה לא למדת עוד מספר כיתות והיית מגיע להבנת הנקרא?למה עמדת בדרישות?לא נורא-עןד תגיע

*LIHI 007

New member
יש לך נטייה להוציא דברים מהקשרם

אריה; מזל שלא מונית לשר המשפטים או ליועץ המשפטי לממשלה. על איזו הסתה אתה מדבר? הכותרת לא היתה בלשון הזו והנושא שהועלה לדיון הועלה לאחר שידור התוכנית פופוליטקה שאתה בעצמך הודת שלא ראית. המדובר בחברת כנסת בישראל, אזרחית ישראלית (יימח שמה וזכרה) ההיא ממר``צ שאינני זוכרת את שמה על האופן שב הגנה על יחייה עייש הטרוריסט והשוותה את חיסולו לרציחתם של יהודים בכבישים כאשר המשפחות השכולות באותו רגע היו שוברים את המסך מרוב עצבים ואילו יפיי הנפש היו מסוגלים להבין לרגשותיה ולו בשם ``השלום`` איזה שלום? שלום של כסילים``. ואם מפלגה שלמה עומדת מאחורי דבריה של זו הנבלה הרי שמר``צ אכן משתפת פעולה עם האוייב תגיש נגדי תלונה במשטרה !!!!!! תגיש על כך תלונה במשטרה על כל מחנה הימין שחושב כמוני, תגיש תלונה על אלו שאיבדו את יקירהם במלחמת הטרור הזו כשמנגד יושבים חברי כנסת בישראל ותומכים בדעתם של המפגעים ועוד שולחים אותם לטלויזיה הישראלית על מנת שיוכלו להביע עמדתם. בשום מדינה נאורה זה לא היה עובד ועל אחת כמה וכמה שלא בדיקטטורות הידועות כמו סוריה - נותנת החסות לפלשתינאים. רוץ אריה רוץ להגיש תלונה במשטרה. אבל לפני כן פתח ספר ולמד את ההבדל בין הסתה לדיעה. 007 - ליהי

hreuven2

New member
זיין שכל שמאלני מחורבן

היה כתוב:מר``צ בשרות האויב`` לא אתה ולא חבריך תיסתמו את הפה. סתמתם הרבה שנים ולא ניתן לכם בחסות אף פורום לעשות זאת-הבנת? מי אתה בכלל שתנסה להוביל התכתבויות להסתה?הפעם המשחק הוא אחר ומוטב שלא תתחכם-איומים מוסווים בסגנון הזה לא יעזרו

hreuven2

New member
ועוד דבר

הודית בעצמך שלא ראית את התכנים והתכנית-אז בשביל מה אתה מעוות נתונים מה גם שלא שמעת ולא ראית? זה הסגנון שלכם-נחותי השמאל נקטתם עד היום במדיניות חיסולים של הימין-זה נגמר,ואם לא ראית ולא שמעת-חזור למאורת הנחשים

hreuven2

New member
אותך הייתי מוריד-קשקשן

שיפסיקו להופיע בפורמים קשקשנים שאינם מוסיפים דבר לדיון

שרוף

New member
לאלוני.

אתה מנהל פורום אקטואליה מצויין. אני תומך בך במאה אחוז ואני משוכנע שיש פה הרבה חברים שתומכים בך. אני מסתובב בהרבה פורומים שנושאם הוא אקטואליה ובשבילי אתה מנהל פורום אקטואליה מס אחד בארץ. מבלי לפגוע באף חבר בפורום הזה תקווה אני שתצליח להחזיר את הפורום לרמה הטובה שלו.

sanlee

New member
שרוף הפכתה ללקקן ?מה זה ?

פשוט בושה וכלימה .ואתה עוד מחלק ציונים מצויין.מה קרה לך ? אלוני הוא אדם שיטחי והבנתו לדעתי לוקה בחוסר .הוא אינו אדם רע . אבל כמנהל פורום הוא גרוע.לפני שניכנסתי לפורום הזה לפני כחודש וחצי כמעט לא היו בו מסרים .וזאת ניתן לבדוק. לא מעניין אותי באופן אישי מי מנהל את הפורום ,מצדי שימשיך. הבעיה שלי איתו שהוא לא מסוגל להתמודד עם עם מסרים אינטליגנטים זה מעל לרמתו. וחבל אם צריך לתרגם לו כל פעם ולפרש למה התכוון המשורר.

thetruth48

New member
למה?

כי הוא איש שמאל? כי הוא עונה לך לעניין? אתה מתנשא, ולאנשים מתנשאים אין מקום בפורומים פה זה מקום לכוווולם גם לטיפשים וגם לחכמים כמוך

sanlee

New member
הלוואי והיה עונה לעניין!

מוחו לא מבין מה ימינו כותבת . אני מודע לאחת ממגרעותי שאני שחצן. אך מה לעשות זה אני ,ואין לי כוונה להשתנות . זה מתוך בחירה. אנני פוסל אף אדם וגם לא את אלוני .אך אל תצפה שלא אומר את אשר אני מתרשם מהאיש.

שרוף

New member
לקקן על מה ולמה?

אני בן אדם מאוד ישיר אומר את מה שאני חושב. ואני חושב אחרת ממך.

jochay

New member
לאלוני תגובה על תגובה

מר אלוני הנכבד אתה לא היחידי שפרסם בשמו האמיתי גם אני כידוע לך כי זאת לדעת ! כל אדם ישר המאמין האמת שלו לא מפחד גם אם הוא מקבת איומים הביתה וכבר קבלתי לא פעם

למעלה