תגובה לעדי ולכל מי שעזר

דנה.ש

New member
תגובה לעדי ולכל מי שעזר

הייי מאד עזרתם גם ניכנסתי לאתר נהדר ,,אני רק לא הבנתי ,,איך רואים במפה קושי בזוגיות או יותר נכון קושי שיהיה בכלל איזו זוגיות,,בסך הכל אני אדם מאד נוח,או שהציפיות והדרישות שלי בשמיים ....בכל אופן מאד עזרתם ,דרך אגב זה נכון שהמפה שלי מיוחדת כי כל הקישורים והצמידות הכל למעלה..לפניי עשרים שנה למדתי אסטרולוגיה ואני חושבת שגרמתם לי לחזור לזה ...........תודה רבה

epitaph

New member
שמח שיכלנו לעזור:)

ייתכן והבעיה שלך דומה לשלי...זה פשוט שילוב של חוסר ביטחון, יותר מדי ביקורתיות עצמית, וגם דרישות בשמיים...ובקשר לזה שהמפה שלך מיוחדת, נראה לי שכן שבי הסביר לי את זה פעם..כשאני אמצא את זה אני אשלח תגובה. -עדי-

למה אתה מתכוון? ד``א... הצלחתי לסדר

את הסריקה.. בעריכה מיוחדת.. ככה שאין צורך לסרוק שוב :) שבי :cool:

epitaph

New member
שלחתי...

ובקשר לריכוז של הכוכבים בחצי המפה העליונה הסברת לי את זה פעם באייסי...משהו אם זה כשהריכוז הוא למעלה אז הבן אדם הוא מוחצן...משהו כזה... -עדי-

מתוך האתר ``העתידי`` שלי :)

החלק העליון (בתים 12-7) מראה על העולם החיצוני של בעל המפה, על המוחצנות שלו ועל בטחונו העצמי. כוכבים שממוקמים לרוב במקום זה ירמזו על אדם מוחצן, אופטימי, מוצלח שמתבלט בייחודו. אדם יותר חברתי מאישי, המעורב לרוב בפעולות ציבוריות או מקומיות רבות. שימו לב להיבטים של הכוכבים חלק זה - הרמוניים לרוב ירמזו על הצלחה ``בעולם הגדול``. בניגוד לחלק התחתון שמראה על חיים פנימיים, ועולם נפשי מורכב.

karl @epitaph

New member
נראה לי שאני גם יכול למצוא...

לך תמונות שקשורות לאסטרולוגיה ממשחק מחשב שיש לי...אז אם תצטרך רק תבקש... אה...ותתקין כבר את האייסי... -עדי-

תמונות כמו מה?

וואלה! תודה על העזרה.. אני חייב לך בגדול!! אם תצטרך משהו על אסטרולוגיה.. אתה יודע איפה למצוא אותי, נכון? :) ולמה אתה כל הזמן מחליף ניק ניים?

epitaph

New member
תשובה....

אני מחליף ניקים בטעות...בניק שמעלך אני משתמש בפורום רוק בגלל שאני מנהל אותו עם שותף אז יש לנו ניק משותף אבל אני לפעמים שוכח להחליף אותו...ובקשר לעזרה, זה היה ממש כלום...אני כבר אחפש לך חומר נוסף... -עדי-:)

למעלה