ממש לא
הוכחה שאגד מסתירים מידעממש לא
נסעתי אתו ביום חמישי האחרון והוא נתקע בפקק של 35 דקות לאורך נתיבי אילון. אבל אם אכן הקווים ההם נוסעים דרך כביש 6, זו כבר ממש שערוריה. איך יתכן שהנסיעה בהם זולה יותר, כש"אגד" משלם סכומים עצומים בשבילם ל"דרך ארץ"? *תודה ל-cmr שהעיר את עינינו לגבי תחנת הקצה בחיפה, שהיא קרית ויז'ניץ. (הייתי צריך לנחש לבד, אבל זה לא הסתדר לי עם מרכז זיו). *עוד קוריוז מעניין. שאלתי במרכזית חוף הכרמל במודיעין, ומסתבר שהם מחזיקים שם לו"ז של קו 904, אבל לא מחזיקים את הלו"זים של 970 ו-972 . כמו כן מסתבר שקו 904 עוצר ליד קניון חיפה לשני הכיוונים.
לוחות זמנים באגדהוכחה שאגד מסתירים מידע
וכנראה יש להם סיבה די טובה לעשות כך...
רשלנות פושעת אפילו...לוחות זמנים באגד
מחסור בלוחות זמנים לא מראה על הסתרת מידע, אלא על רשלנות. לוחות זמנים של מספר קווים (כגון 11) עדיין היו חסרים בדלפק המודיעין 3 שבועות אחרי שנפתחה מרכזית חוף הכרמל. באגד כנראה חושבים שדף נייר עם לוח זמנים אינו הכרח אלא מותרות. לכן לא הייתי ממהר להסיק מסקנות.
בושה וחרפה!רשלנות פושעת אפילו...
די מעצבן שסגרו את המודיעין בבת גלים, ושכל לוחות הזמנים לאוטובוסים העירוניים אמורים להתקבל רק מחוף הכרמל... זה היה מעצבן גם קודם כשניתן היה לקבל לו"ז רק בבת גלים, אבל אם התחנה עדיין מוגדרת "תחנה מרכזית" לא ברור לי מה היא העילה לסגירת המודיעין, בייחוד בהתחשב בעובדה שקווים עירוניים רבים אינם מגיעים או עוברים ליד חוף הכרמל, ואין שום סיבה שהנוסעים בהם יגיעו במיוחד לחוף הכרמל כדי לקבל לו"ז. הגיע הזמן שיהיו לו"זים באוטובוסים, לא? לפני שבוע הייתי בחוף הכרמל - עדיין חסרים לו"זים בינעירוניים רבים, אבל לפחות את הלו"זים הללו ניתן למצוא באינטרנט. כנראה שהלו"זים העירוניים היחידים שבנמצא הם של הקווים שמגיעים לחוף הכרמל - כל קו אחר ששאלתי לגביו את האיש במודיעין היה חסר (5, 24, וכו'). שאלתי לפני כמה ימים נהג באחד הקווים היוצאים מבת גלים (לצערי לא זכור לי איזה) האם יש שינוי בלו"זים של הקווים מבת גלים, ונעניתי, "כן, אבל תאמיני לי שגם אנחנו לא יודעים מה קורה, אנחנו פשוט יוצאים כשאומרים לנו..." והעיקר ש"מערך התחבורה הציבורית החדש" הושלם...
ישראלבושה וחרפה!
"אנחנו יוצאים מתי שאומרים לנו". באיזו מדינת עולם שלישי נשמע כדבר הזה?
נצל"ש-מתי שירשור מפסיק לקפוץ?
אחרי 72 שעות.נצל"ש-מתי שירשור מפסיק לקפוץ?
הוספתי תמונות של הספינה הטבועה שבני דיבר עליה, השרשור כבר לא קופץ אז הנה ההודעה שלי שוב ! אריאל
*להקפיץאחרי 72 שעות.
וכדי להקפית שרשור, יש להוסיף הודעה שבתוכן שלה יש לפחות 10 תווים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.