תגובה לאנשים שלא טובים בהבנת הנקרא

בר1411

New member
תגובה לאנשים שלא טובים בהבנת הנקרא

לא כתבתי על חולון כלל כתבתי על זה שקדימה מלוכלכת אפילו בחג . זה שסגן ראש עירית חולון התארח אצלי והיה עד ללכלוך לא אומר שמטרת הכתיבה היתה להשוות בין חולון לקדימה. מצטער יש אנשים שמנסים להתנגיח ולא מבינים כלל על מה נכתב וחבל על האטימות ואי יכולת לקרוא ולהבין מה נכתב. וזה שלך אדון נכבד נעים לגור בזבל בחריה יש פרויקט בניה בזול אתה מוזמן לגשת ולקנות . שנה טובה

ה ד ס ז

New member
גם אני לא הבנתי מה הקשר

זה שאומרים שבחולון נקי יותר (וזה כנראה נכון) עדיין לא אומר שרוצים לחיות שם, או שיותר טוב שם... אני רוצה לחיות בקדימה מאווווד אבל שואפת שיהיה יותר נקי וכל תושב בעל עינים בריאות יודע שמצב הנקיון ביישוב קטסטרופלי! עדיין לא מבינה מה רע בלרצות שהישוב יהיה נקי יותר?

עדיקופר

New member
לשתות הרבה מים

גם אני רוצה את היישוב נקי, גם אני רוצה שהמינוח הטרמינולוגי הסביון של השרון אכן יהיה כזה, גם אני יודעת שהוא ממש אבל ממש לא, ועם זאת אני יודעת שבחג יש בעיה ניקו ממש בערב החג במו עיני ראיתי ובכל זאת,( מה שנקרא הפוך על צורן קדימה הפוך ) באופן כללי מצב הניקיון ביישוב סביר מינוס, למעט מקומות מסוימים שם המצב קטסטרופלי את אותם המקומות לטעמי ראוי לצלם ולשלוח עם תאריך ושעה למועצה ואולי גם בפורום כדי שבאמת יזוזו דברים לעניין הבנת הנקרא: מאחר וצוין שהאורח היה סגן ראש העיר חולון ניתן להסיק אחד משניים או שמשווים לחולון או שהאורח כול כך מכובד שיש להתגאות בו מאחר ואני מניחה שכבודו במקומו מונח אני נוטה לחשוב שדווקא ציון עיר הכהונה שלו בא לצורך השוואה כלשהי והיה וטעיתי הרשי לי בפרוס עלינו הימים הנוראים בהם אדם צריך לעשות חשבון נפש בינו לבין חברו להתנצל בפניך אין שום כוונה להתנגח או לנגח, אני מאמינה שכולנו רוצים ישוב טוב יותר שנה טובה לך

AMITBN890

New member
נקיון

לצערי הרב המועצה המקומית לא מצליחה לנקות את הישוב ב 20 השנים האחרונות. ישנו פתרון אחד והוא להוציא את כל הנושא למיקור חוץ ולהעביר את כל העובדים והמנהלים הקיימים לאחריות הקבלן שיזכה במכרז.

למעלה