תבשיל בשר עם כוסברה

מחממים שמן במחבת מכניסים קוביות בשר זרוע/כתף/שריר וסוגרים מוסיפים תיבול-
כף חוויג'
מרק עוף
מל"פ
מוסיפים מלא כוסברה וגבעולי סלרי, מוסיפים מים שיכס את הבשר, אחרי שרותח מבשלים על אש קטנה עד שהבשר מוכן.
חשוב לא להגזים עם כמות המים שלא יצא נוזלי מידי ויהיה טעם חזק של הירק שהוא המרכיב העיקרי ברוטב בנוסף לתבלינים.

זה המתכון שלי כפי שכתוב לי במחברת המתכונים, כמובן שכדאי לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך.

מקוה שעזרתי לכל אוהבי הכוסברה שאני נמנית ביניהם.
 
למעלה