תביעות קטנות או בי"ד לעבודה?

מצב
הנושא נעול.

Poeta

New member
תביעות קטנות או בי"ד לעבודה?../images/Emo53.gif

היכן עלי לתבוע את שכרי (כולל פיצויי על הלנת שכר) מחברת טיולים אשר ביצעתי עבורה הדרכות לקבוצות? הסכום אשר חייבים לי הוא כ-1100 ש"ח ועל-פי מחשבוני "הלנת שכר" באינטרנט, יש להוסיף לכך עוד כ- 400%. להגיש את התביעה בבית-משפט לתביעות קטנות או בבי"ד לעבודה?

האם היית עובד שכיר

היכן עלי לתבוע את שכרי (כולל פיצויי על הלנת שכר) מחברת טיולים אשר ביצעתי עבורה הדרכות לקבוצות? הסכום אשר חייבים לי הוא כ-1100 ש"ח ועל-פי מחשבוני "הלנת שכר" באינטרנט, יש להוסיף לכך עוד כ- 400%. להגיש את התביעה בבית-משפט לתביעות קטנות או בבי"ד לעבודה?
האם היית עובד שכיר
או עצמאי?

שיר ורד

New member
תביעה

תביעה
אם אתה שכיר - בבית הדין לעבודה. אם אתה עצמאי - בבית דין לתביעות קטנות ואינך זכאי לפצויי הלנה. בכל מקרה אל תבנה על קבלת פצויי הלנה, בתי הדין די קמצנים בפסיקתם בנושא זה. שים לב , אם התביעה תוגש לאחר שעברה יותר משנה ממועד התשלום על פי החוק, לא תהיה זכאי כלל לקבלת פצויי הלנת שכר. בכתב התביעה אין לחשב את פצויי ההלנה, יש לתבוע את הסכום המולן ולציין בכתב התביעה שאתה מבקש גם פצויי הלנה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה