תביעה משפטית..

תביעה משפטית..

בקרוב כולכם תקראו בעיתון "בכיר בצאט תפוז מואשם בהטרדה מינית וירטואלית, צו פרסום הוטל על הפרשה . פרטים בהמשך" לגולשים אין חיים תאמינו לי. אשכרה בית משוגעים פה.

חתולהה

New member
עמותת מאוכזבות יאלי נפתחה

חחחחחחחחחחחחחחחחח נמשיך לעדכן אתכם בהמשך

רק נפתחה ?

כבר 3 שנים פתוחה במרץ ומגייסת מאוכזבות חדשות כל הזמן ... מה אני אשם שאני רוצה רק סקס אבל הן מעדיפות לטמון את ראשן בחול ( או במשהו אחר שהן אצלי ) ואח"כ זועקות "חמסססססס יא מניאקקקק יא זורקקק רק ניצלת אותייי" וזה לא נכון !!!! אני תמיד מדגיש לפני שזה חד פעמי או רב פעמי במידה וזה יהיה טוב והן אומרות "ברור יאלי.. " אז מה אני אשם ??!!!! אופפפפפפ

חתולהה

New member
משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור

בחיפושיה אחרי תימני, בעל קומה ממוצעת וקירח בצורה יזומה [או שלא], העונה לשם יאלי הנ"ל נראה לאחרונה מתזז בחורות בחדר 30 פלוס ומקבל הודעות SMS הזויות כל היודע על מקום הימצאו מתבקש להתקשר לתחנת המשטרה הקרובה :p

X ר ת ו ר

New member
שוב סיפרת למישהי שאתה מנכל הייטק

והיא נפלה בפח? מה היה יאלי מה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

1. אני באמת מבוקש ולא רק במשטרה :) 2. תולה , אני מתזז חופשי , מי שבאה ברוכה הבאה... 3. ארתור יא מניאק , אני באמת מנכל הייטק !!! אני מנכל של חברת "יאלי טכנולוגיות בע"מ " אנחנו מפתחים ויברטורים שפועלים באמצעות שבב מחשב חכם במיוחד , הכל פיתוח שלי עוד מעט עושה אקזיט ואני קונה את תפוז מהרווחים .

X ר ת ו ר

New member
אולי תפסיק כבר לחשוב על לקנות את תפוז?

אני אישית קונה את נענע ודופק את כל הגולשים של תפוז P:

חחחח שמע ..

נענע 10 באמת הולך להיות קלאבר , שידורי וידאו בסטייל הולך להיות שם . משהו חדש , אולי באמת נשקיע חלק מהכסף וניהיה שותפים ( 70 אחוז לי 30 אחוז לך )

איתן פז

New member
מישהו פה יוצא מהארון?

מה האפליה הזו על רקע מיני? מי נשאר לדפוק תגולשות?

אויי יאלי יאלי

ליבי ליבי, תתמסר כבר למיכל ודייייייייייייייייייייייי חיחי

בהמשך העניין...

רק כדי לעצבן את מיכל הודעתי שפוטרתי עקב התביעה . היא התחילה להשתולל משמחה ואושר , בסוף קיבלה הנחתה שחזרתי למעלה חחחחחחח

למעלה