תבדקו את ה``עצמי`` שבכם...

תבדקו את ה``עצמי`` שבכם...

איזו כותרת מפוצצת... זהו מבחן קטן ששמעתי השבוע, אני אספר לכם סיפור ואתם תדרגו את הדמויות בסיפור, מהדמות שהכי קרובה לליבכם או שאתם הכי מבינים עד לדמות שאתם ממש לא מזדהים איתה... נתחיל... פעם היו ארבעה חברים בהוד השרון : פנחס, ליאור, רונן מנחם וסמדר. החברה למדו ביחד מהגן ועד התיכון, והחליטו לסוע ביחד לדרום אמריקה ואח``כ להתגייס , אך מכיון שלסמדר לא היה מספיק כסף, החליטו החבר`ה לסוע לאחר השירות, כעבור שלוש שנים השתחררו חמישתם ביחד מהצבא, חסכו כסף ונסעו לדרום אמריקה, הגיעו לנהרות הסבוכים שבג`ונגל ושם שכרו רפסודה והחלו לשוט בנהר... באמצע הנהר נשברה הרפסודה מחוזק המים , ולאחר שכולם נפלו ושחו לגדות הנהר, בגדה הימנית היו סמדר מנחם ורונן, ובגדה השמאלית היו פנחס וליאור. (מה ששכחתי לספר הוא שסמדר ופנחס היו חברים) ובכן, ניסתה סמדר לצעוק לפנחס, אך פנחס לא שמע בגלל המרחק, בשל געגועיה אליו פנתה לרונן ואמרה לו: ``רונן , אני לא יודעת לשחות, תעביר אותי בבקשה את הנהר`` ענה לה רונן: ``אני מסכים להעביר אותך את הנהר רק לאחר שהמים יירגעו`` כעבור יום נגשה סמדר למנחם ואמרה לו ``מנחם אני לא יודעת לשחות, תעביר אותי בבקשה את הנהר`` ענה לה מנחם: ``אעביר אותך את הנהר בתנאי תביאי לי את המחרוזת שפעם פנחס הביא לך`` ענתה לו סמדר : ``אבל המחרוזת הזאת מאוד חשובה לנו`` ענה לה פנחס: ``אבל היא הדבר היחיד שיש לך ששווה כסף, אולי אוכל לקנות בעזרתה רפסודה מהמקומיים…`` כעבור יום נגשה סמדר שוב לרונן שסירב שוב להעביר אותה בשל מצב המים, ולכן החליטה לתת את המחרוזת למנחם, הגיעו סמדר ומנחם אל הגדה השניה, פגשה סמדר את פנחס, התחבקו השניים, התנשקו, ואז שאל פנחס את סמדר: ``איך הגעת לפה?`` אז סמדר הסבירה לו : ``נתתי למנחם את המחרוזת שנתת לי בשביל שהוא יעביר אותי את הנהר``, התעצבן פנחס ואמר: ``את יודעת שהמחרוזת הייתה חשובה לי מאוד, אם ככה היא הייתה חשובה לך... אנחנו נפרדים!`` מררה סמדר בבכי ולא הבינה מה פנחס רוצה ממנה, כעבור יומיים ניגש ליאור לסמדר ואמר לה :``סמדר , אני חייב להתוודות בפנייך, תמיד אהבתי אותך, אך משום שהיית חברה של פנחס, לא הצעתי לך חברות, אבל עכשיו , כשנפרדתם, אני מציע לך חברות`` סמדר הסכימה ומאז אותו היום הם חברים... עכשיו, תדרגו את פנחס, ליאור, רונן, מנחם וסמדר על פי ההזדהות וההבנה שלכם איתם מלמעלה למטה... סיימתם? אז ככה , מדענים שחיברו את הסיפור הזה נתנו לכל שם בסיפור-תכונה מקבילה: פנחס (האות P) מסמל POWER –כוחניות ושליטה ליאור (האות L) מסמל LOVE – אהבה רונן (האות R) מסמל ראציונליות והגיוניות מנחם (האות M) מסמל מניפולטיביות ותחמנות וסמדר – מסמלת את הרצון לסיפוק מיידי, חוסר הסובלנות למילוי תשוקות בצורה שדירגתם ככה גם הסדר העדיפויות בתכונות שלכם...

בראון

New member
נחמד

אבל אתה לא באמת מאמין במבחנים אינסנט כאלה. לא? וחוץ מזה הרסת הכל. היית צריך לשמור את הסוף לאחר התגובות של האנשים. לא נורא.

למעלה