תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה - חדש ❤

evglev1

Well-known member
מנהל
יכול להיות|V|או שאולי תחליף את מעבר לזמן בוינטג' בדומה למה שעשו עם מסונוורים
למרות שהייתה רק שני פרקים.
|תודה|על העידכון|!|
מסתבר שהצדק איתך היא מחליפה את מעבר לזמן כמו מסווורים שאמנם הייתה 2 פרקים והייתה רק בסוף שבוע, בשני סופי שבוע שפעם בשידור ראשון ופעם בשידור חוזר, אז לראשונה טלנובלה יומית בוינטג' של סדרה ישנה שלא שודרה לארץ. דולסה אמור הארגנטינאית. אגב האחד נגמרת שני ימי שידור לפני מעבר לזמן. מעניין אם זה שמפרסמים מחליפה למעבר לזמן לפני המחליפה להאחד שמתחילה קודם אומרת שהאחד הפכה למשבצת וינטג' חוזרת ובמקומה תהיה עוד סדרה שכבר שודרה גם בסבב וינטג'.

Hadar 169

Well-known member
|עדכון|לפי הוט DONA DE MIM/"אני המלכה" הברזילאית אכן מגיעה גם היא לפרימיום!
אז כנראה שבאמת היא זו שתחליף את האחת, ואני מניחה שבית הקטיפה תחליף את בוקר טוב אמא-שזה די מפתיע לאור העובדה שזו משבצת של שידור חוזר|כן|

evglev1

Well-known member
מנהל
אז כנראה שבאמת היא זו שתחליף את האחת, ואני מניחה שבית הקטיפה תחליף את בוקר טוב אמא-שזה די מפתיע לאור העובדה שזו משבצת של שידור חוזר|כן|
יש פרומו לבית הקטיפה ניו יורק והיא מתחילה ב-5.5.2026 בעוד בוקר טוב אימא מסתיימת כבר מחר, ולפיכך המחליפה צריכה להתחיל כבר ב-3.5.2026, כך שכנראה שבית הקטיפה ניו יורק מחליפה את האחת, הייתי אומר שהברזילאית מגיעה לויוה טלנובלות ומחליפה את מרגריטה אך מרגריטה לא מסתיימת בשבוע הבא אלא בשבוע שאחרי. והאני המלכה זאת ברזילאית חדשה, כך שלא בא בחשבון שתגיע לויוה וינטג' במקום האחד. אז ממש לא ברור מה ייעשו עם השיבוצים או שבית בוקר טוב אימא לבית הקטיפה ניו יורק תהיה סדרה של שני פרקים (מסונוורים לא בא בחשבון כי מדובר בפרקים של שעתיים וחצי. לא מצליח לחשוב על סדרה אחרת של שני פרקים, אולי המשבצת תתבטל ליומיים ומויוה תמיד אפשר לצפות למחיקת משבצת או להוספת משבצת חדשה, כך שהכול פתוח.

evglev1

Well-known member
מנהל
מסתבר שהפרומו מטעה בתאריך ובית הקטיפה ניו יורק אכן מחליפה את בוקר טוב אימא. משבצת חוזרת ועוד משבצת אקסטרה הופכת לחדשה.

Hadar 169

Well-known member
מסתבר שהפרומו מטעה בתאריך ובית הקטיפה ניו יורק אכן מחליפה את בוקר טוב אימא. משבצת חוזרת ועוד משבצת אקסטרה הופכת לחדשה.
אכן, אבל לא התחברתי לאף אחת מהחדשות|בוקס|

בכל הפרחים יצא לך לצפות? החלטתי לנסות אותה עכשיו שהאחת מסתיימת, בעיקר בגלל לטיסיה קולין(ונסה)
מאוד מזכירה את הדמות שלה משם(זליה)רק שפה היא הרבהה יותר קיצונית חח..שחקנית ענקית|כתר|
שמתי לב שז'וליאנו מהאחת גם משחק פה(פאביו אסונסאו)וברברה רייס(אליני הראשית מאדמה ותשוקה)
איזה מוזר לראות אותה פה בתפקיד|שטן|וסופי שרלוטי משחקת ממש טוב עיוורת!

ככה שלמרות שלא צפיתי בה מההתחלה עד כה בהחלט התחברתי|שמח| נראית טלנובלה טובה|V|
נורא חבל שויוה לא העלו אותה גם לVOD, יכול להיות שהיא נמצאת בספריית הבינג'|?|

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל

בכל הפרחים יצא לך לצפות? החלטתי לנסות אותה עכשיו שהאחת מסתיימת, בעיקר בגלל לטיסיה קולין(ונסה)
מאוד מזכירה את הדמות שלה משם(זליה)רק שפה היא הרבהה יותר קיצונית חח..שחקנית ענקית|כתר|
שמתי לב שז'וליאנו מהאחת גם משחק פה(פאביו אסונסאו)וברברה רייס(אליני הראשית מאדמה ותשוקה)

כן היא נמצאת בספריית הבינג' ולכן לא נמצאת בספריית וי או די של ויוה בדיוק כמו אדמה קשוחה. אני התחלתי לראות אותה בפעם הקודמת רק ראיתי קטנים ואהבתי, בינתיים מקליט פרקים כי בינתיים אני מסיים את הפרקים המוקלטים באדמה קשוחה גם כדי לפנות מקום להקלטות וגם כי גם באפליקציה של פרטנר פלוס זמן שמירת ההקלטה מוגבל, אבל לפחות בדומה להזדמנות אחרונה בוי או די, גם בהקלטות מופיע חודש לפני שהיא אמורה להימחק במידה ולא מילאתי את מכסת הההקלטות בדיוק באיזה תאריך ובאיזה שעה ההקלטה תיעלם, בניגוד לפרטנר הישן שאמנם על נייר היה פי כמה יותר זמן הקלטה אבל הקלטות נמחקה אחרי תקופה מסוימת שכל הזמן השתנתה וללא התראה מוקדמת. זה מה שקרה לי עם הפרקים המוקלטים בנמלטות, שלזמן מה ההקלטות נמחקו אחרי חודש בלבד ולא אחרי חודש וחצי וגם בהתאם ללוח הזמנים הדחוק לא הספקתי. לפחות עכשיו גם בוי או די מופיע תאריך הירידה ואין שעה שאני צריך לנחש בתאריך הירידה ב-23:59 וגם בהקלטות חודש מראש מופיע זמין עד לתאריך... אבל נשארו לי רק 8 פרקים באדמה קשוחה, ובדיוק גם צפיתי בשמונה הפרקים הראשונים של כל הפרחים. אז ממש בקרוב אחזור לצפייה בכל הפרחים.

Hadar 169

Well-known member
כן היא נמצאת בספריית הבינג' ולכן לא נמצאת בספריית וי או די של ויוה בדיוק כמו אדמה קשוחה. אני התחלתי לראות אותה בפעם הקודמת רק ראיתי קטנים ואהבתי, בינתיים מקליט פרקים כי בינתיים אני מסיים את הפרקים המוקלטים באדמה קשוחה גם כדי לפנות מקום להקלטות וגם כי גם באפליקציה של פרטנר פלוס זמן שמירת ההקלטה מוגבל, אבל לפחות בדומה להזדמנות אחרונה בוי או די, גם בהקלטות מופיע חודש לפני שהיא אמורה להימחק במידה ולא מילאתי את מכסת הההקלטות בדיוק באיזה תאריך ובאיזה שעה ההקלטה תיעלם, בניגוד לפרטנר הישן שאמנם על נייר היה פי כמה יותר זמן הקלטה אבל הקלטות נמחקה אחרי תקופה מסוימת שכל הזמן השתנתה וללא התראה מוקדמת. זה מה שקרה לי עם הפרקים המוקלטים בנמלטות, שלזמן מה ההקלטות נמחקו אחרי חודש בלבד ולא אחרי חודש וחצי וגם בהתאם ללוח הזמנים הדחוק לא הספקתי. לפחות עכשיו גם בוי או די מופיע תאריך הירידה ואין שעה שאני צריך לנחש בתאריך הירידה ב-23:59 וגם בהקלטות חודש מראש מופיע זמין עד לתאריך... אבל נשארו לי רק 8 פרקים באדמה קשוחה, ובדיוק גם צפיתי בשמונה הפרקים הראשונים של כל הפרחים. אז ממש בקרוב אחזור לצפייה בכל הפרחים.
|כן|באסה שהספריה לא זמינה לכולם

נחמד שגם תצפה!|שמח|בינתיים אני צופה בקצב השידור
ובהמשך אשלים תוך כדי גם קטעים חשובים מהפרקים הראשונים
דרך הגרסה הלא מתורגמת|גלובוס|

וגם כי גם באפליקציה של פרטנר פלוס זמן שמירת ההקלטה מוגבל
כן ככה זה|V| אצלי בהוט דברים נמחקים אחרי שלושה חודשים

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|באסה שהספריה לא זמינה לכולם

נחמד שגם תצפה!|שמח|בינתיים אני צופה בקצב השידור
ובהמשך אשלים תוך כדי גם קטעים חשובים מהפרקים הראשונים
דרך הגרסה הלא מתורגמת|גלובוס|

כן ככה זה|V| אצלי בהוט דברים נמחקים אחרי שלושה חודשים
אז נראה שבהוט זה השתנה, כי כשאני הייתי בהוט הייתי עם הוט מג'יק המקליט הראשונה של 110 או 120 שעות הקלטה בלבד (שזה עדיין יותר ממה שיש בפרטנר פלוס עם האפליקציה עם יס) אבל ההקלטות יכלו להישמר שנים ואף אפשר היה לשריין הקלטות שלא ימחק אותם ואם כל ההקלטות משוריינות אז פשוט לא מקליט דברים חדשים. אבל לפחות שלושה חודשים זה עכשיו אצל כולם, כי בפרטנר הישן זה פעם היה חודש, פעם חודש וחצי, פעם חודשיים.

ובאמת חבל שבעוד את ספריית ויוה לפני כולם שמה בדיוק שווה להקדים את ויוה בשבוע אם אחרי זה צריך עדיין לחכות שבוע לפרקים הבאים, וברוך השם הפסיקו לשים בויוה לפני כולם סדרות שישודרו בעתיד ולא משודרות עכשיו את זה עושים בספריות בתשלום של הערוצים, בעיקר ויוה איסטנבול כי אין שום וודאות שאשת השטן, בלנקה, מלכת הקצפת ופשוט נהדרת ישודרו גם בערוצים שהם בספריות שלהם. אבל את ספריית בינג' אין לא בהוט ולא בפרטנר והם מעלים סדרות משם גם לויוה טלנובלות וגם לערוצים בתשלום. אפילו הייתה פאדיחה רצינית שביום שהתחילו לשדר את בגידה הייתה פאשלה וכל התוכניות של כל ארבעת הערוצים הקדימו בשעתיים וחצי ולא הייתה שום הלימה בין מה שמופיע בלוח השידורים ובתוכנית שמוצגת שמשדרים למה שמשדרים בפועל בטלוויזיה ובכך בשעה שהיה כתוב בגידה הייתה בובה פראית ואפילו עם ספריית ויוה וינטג' אי אפשר היה להשלים בגידה כי היא הייתה בספריית ויוה בינג' ולא בספריית ויוה וינטג'. כך שהדרך היחידה הייתה להשלים שבסוף השבוע שזה גם בשעות הלילה המאוחרות. וויוה לא ראו לנכון לא לשים את זה בספרייה שיש לכולם או לפחות לכל מנויי וינטג' ולא לשדר את הפרקים שוב אחרי ששודרה בשעה לא נכונה. אה בעצם זה היה גם עם אדמה קשוחה, אבל לפחות בפרטנר יש מקליט אוטומטי של שבוע אחורה ואפשר היה להשלים את הפרק באדמה קשוחה דרך כאילו צפייה בסדרות ששודרו לפני, אמנם היה צריך לצפות בשתי תוכניות והפרק היה מפוצל בהקלטה האוטומטית, אבל להוט ויס לא הייתה גם את האופציה הזו.

Hadar 169

Well-known member
אז נראה שבהוט זה השתנה, כי כשאני הייתי בהוט הייתי עם הוט מג'יק המקליט הראשונה של 110 או 120 שעות הקלטה בלבד (שזה עדיין יותר ממה שיש בפרטנר פלוס עם האפליקציה עם יס) אבל ההקלטות יכלו להישמר שנים ואף אפשר היה לשריין הקלטות שלא ימחק אותם ואם כל ההקלטות משוריינות אז פשוט לא מקליט דברים חדשים. אבל לפחות שלושה חודשים זה עכשיו אצל כולם, כי בפרטנר הישן זה פעם היה חודש, פעם חודש וחצי, פעם חודשיים.

ובאמת חבל שבעוד את ספריית ויוה לפני כולם שמה בדיוק שווה להקדים את ויוה בשבוע אם אחרי זה צריך עדיין לחכות שבוע לפרקים הבאים, וברוך השם הפסיקו לשים בויוה לפני כולם סדרות שישודרו בעתיד ולא משודרות עכשיו את זה עושים בספריות בתשלום של הערוצים, בעיקר ויוה איסטנבול כי אין שום וודאות שאשת השטן, בלנקה, מלכת הקצפת ופשוט נהדרת ישודרו גם בערוצים שהם בספריות שלהם. אבל את ספריית בינג' אין לא בהוט ולא בפרטנר והם מעלים סדרות משם גם לויוה טלנובלות וגם לערוצים בתשלום. אפילו הייתה פאדיחה רצינית שביום שהתחילו לשדר את בגידה הייתה פאשלה וכל התוכניות של כל ארבעת הערוצים הקדימו בשעתיים וחצי ולא הייתה שום הלימה בין מה שמופיע בלוח השידורים ובתוכנית שמוצגת שמשדרים למה שמשדרים בפועל בטלוויזיה ובכך בשעה שהיה כתוב בגידה הייתה בובה פראית ואפילו עם ספריית ויוה וינטג' אי אפשר היה להשלים בגידה כי היא הייתה בספריית ויוה בינג' ולא בספריית ויוה וינטג'. כך שהדרך היחידה הייתה להשלים שבסוף השבוע שזה גם בשעות הלילה המאוחרות. וויוה לא ראו לנכון לא לשים את זה בספרייה שיש לכולם או לפחות לכל מנויי וינטג' ולא לשדר את הפרקים שוב אחרי ששודרה בשעה לא נכונה. אה בעצם זה היה גם עם אדמה קשוחה, אבל לפחות בפרטנר יש מקליט אוטומטי של שבוע אחורה ואפשר היה להשלים את הפרק באדמה קשוחה דרך כאילו צפייה בסדרות ששודרו לפני, אמנם היה צריך לצפות בשתי תוכניות והפרק היה מפוצל בהקלטה האוטומטית, אבל להוט ויס לא הייתה גם את האופציה הזו.
המג'יק גם לי היה בזמנו, אבל עכשיו אין לי ממיר אני על הסיבים והאפליקציה אז זה תכונות אחרות
מקליט אוטומטי של שבוע אחורה
אתה מתכוון לקאצ'אפ? יש את זה בהוט אבל לא בכל הערוצים
למשל בויוה הרגיל יש גישה לזה, אבל בפרימיום אין

evglev1

Well-known member
מנהל
המג'יק גם לי היה בזמנו, אבל עכשיו אין לי ממיר אני על הסיבים והאפליקציה אז זה תכונות אחרות

אתה מתכוון לקאצ'אפ? יש את זה בהוט אבל לא בכל הערוצים
למשל בויוה הרגיל יש גישה לזה, אבל בפרימיום אין
כן, קאטצ'אפ בהתחלה פרטנר טענו למקוריות על זה, ואכן בסלקום זה נקרא "שודר השבוע" בהמשך גם פרי טי וי לקחו את הקאטצ'אפ. הקטע שבפרטנר הישן הקאטצ'אפ היה ברוב הערוצים שבועיים אחורה ורק בערוצים בודדים כמו וואמוס וערוץ 12 שבוע בלבד, ובפרטנר פלוס זה רק לשבוע ואין אף ערוץ עם שבועיים. אז נראה שבהוט זה כמו סטארט אובר שהיה רק בחלק מהערוצים ובויוה וויוה פלוס האפשרות נוצרה איזה חודשיים לאחר שויוה פלטינה הפך לויוה פלוס ועד אז וויוה וויוה פלטינה / פלוס היו ללא סטארט אובר.

איזה קטע שדווקא בערוץ בתשלום אין קאטצ'אפ בהוט, אם אין בויוה פרימיום, כנראה לא היה בויוה וינטג' ומה שקרה עם הפרקים הראשונים של בגידה פגע מאוד באלה שצפו לראשונה או שכחו ובעצם גם במי שהקליט ולא ראה מה מה מתרחש בערוץ כי באותו יום אף הקלטה בערוצי ויוה לא היה מה שהוקלט ובאמת טיפשי שספריית ויוה בינג' קיימת רק בשתי חברות ומביאים משם דברים שלא נמצאים לא בספריית ויוה טלנובלות אם זה בויוה טלנבלות ואם זה בערוצים בתשלום אז בספרייה המתאימה, והטורקים כרגיל מרווחים כי אין בספרייה ויוה בינג' שום דבר מויוה איסטנבול.

Hadar 169

Well-known member
ובפרטנר פלוס זה רק לשבוע
|כן|גם בהוט זה לא יותר משבוע אחורה
זה נראה שבהוט זה כמו סטארט אובר שהיה רק בחלק מהערוצים
|V|ובהתאמה גם הסטארט אובר הוא לא בכל הערוצים, וגם אותו אין בויוה פרימיום..
ובאמת טיפשי שספריית ויוה בינג' קיימת רק בשתי חברות
לגמרי לא פייר😕

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member

איזה קטע לא ידעתי שלטיסיה קולין וסופי שרלוטי הן אילה ששרות את הפתיח|תו||כתר|

evglev1

Well-known member
מנהל
|שמאל|המחליפה של האחד היא הדרך להודו
אכן כמו בובה פראית זוכה לשידור בויוה וינטג' ושידור שלישי בויוה טלנובלות, הטלנובלה השלישית שזוכה לשידור חמישי. מאוד מפתיע ומאכזב. מקווה שלפחות במקום בובה פראית יהיה וינטג' שטרם שודר בסבבי הוינטג'.

evglev1

Well-known member
מנהל
מאכזב מאוד! ועוד אחרי שכבר שודר בויוה הרגיל.
את יכולה להתנחם שבויוה איסטנבול המצב לא יותר טוב ומלכת הלילה ששודרה פעמיים פעם בשידור יומי ופעם בשבת בינג' מחליפה את המנהיג. טוב זה דווקא טוב שטורקיות ישנות כמו הכלה מאיסטנבול, חלומות בהקיץ ומלכת הלילה מגיעות לויוה איסטנבול ולא לויוה וינטג'.

Hadar 169

Well-known member
אכן כמו בובה פראית זוכה לשידור בויוה וינטג' ושידור שלישי בויוה טלנובלות, הטלנובלה השלישית שזוכה לשידור חמישי. מאוד מפתיע ומאכזב. מקווה שלפחות במקום בובה פראית יהיה וינטג' שטרם שודר בסבבי הוינטג'.
(y)היא לא שודרה רק לא מזמן?|מזיע|

evglev1

Well-known member
מנהל
(y)היא לא שודרה רק לא מזמן?|מזיע|
בהחלט, בובה פראית ודילה שודרה פעמיים כמעט ברצף והדרך להודו יש הפסקה, אבל עדיין לא רק שוינטג' חוזר במשבצת חדשה אלא וינטג' שמשודר פעם שלישית (כולל זה שבויוה טלנובלות) ולא שנייה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שויוה וויתרו על שידורים חוזרים מערוצים בתשלום בויוה טלנובלות ומשדרים לפי סדר כל מה ששודר בויוה טלנובלות ואת מרגריטה תחליף בנות הירח. מעניין אם זהב ירוק הארוכה תגיע מיד עם סיום כל הפרחים בתור הבאה בתור או שיתחשבו בזה ששתי ברזילאיות ומה שהלב רוצה אמנם התחילו אחריה אבל הסתיימו לפניה ולכן תקבלנה קדימות. ואז גם משדר שגם כשהנדר תיגמר לא ניפטר ממנה והיא כמעט מיד תבוא בשידור חוזר.

Hadar 169

Well-known member
|שמאל|המחליפה של בובה פראית היא לאהוב עד מוות של אנג'ליק בוייר

לא מאוד ישנה אבל לפחות לא משהו שכבר שודר בוינטג'..|כן|
וטוב לדעת שויוה מחדשים עדיין זכויות על מקסיקניות ושומרים על קשרים עם טלויסה
ככה שמקווה שאחרי משחקי אהבה וכח תגיע מקסיקנית חדשה נוספת❣️נשארו לה רק עוד 20 פרקים|אקשן|
במקסיקו המחליפה שלה הייתה הטלנובלה של פרננדו|כתר|AMANECER הלוואי שיהיה ככה גם פה|*|

נערך לאחרונה ב:
למעלה