תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה - חדש ❤

lili1992

Active member
מאיפה לקחת את התאריך של חיים גנובים? לפי החישובים שלי הסדרה מסתיימת כבר בעוד שבוע וחצי ביום ראשון ה-12.4.2026 ומכיוון שזה השבוע של יום הזיכרון לשואה ולגבורה, אז לא ב-13.4 ולא ב-14.4 לא יהיה המשך והסדרה הבאה צריכה להתחיל ב-15.4, אבל מכיוון שב-12.4.2016 נשאר רק פרק אחד, ייתכן ויעשו כמו עם בגידה וחיים גנובים שישדרו גם פרק אחרון של חיים גנובים וגם פרק ראשון של הסדרה המחליפה כבר ב-12.4.2026.
צודק, טעות שלי, תיקנתי!

evglev1

Well-known member
מנהל
עדכנתי סדרות נוספות שעתידות להסתיים במאי, כל התאריכים משוערים ותלויים בשידורים שבערבי ובימי הזיכרון.
גם האחד בתור סדרה שאחרי 20:00 מסתיימת כבר ב-6.5.2026 והמחליפה צריכה להתחיל כבר ב-7.5.2026.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא חושב שתהיה מחליפה לשתולים, כי זה כמו אהבה וכסף שחור והשכונה שלנו לפני ההורדה מהוי או די של השכונה שלנו בוי או די של ויוה טלנובלות ואהבה וכסף שחור בוי או די של ויוה בינג', כך גם שתולים יורדת מספריית ויוה וינטג' ב-30.4.2026 ומשום מה החליטו לשדר אותה פעם נוספת במרתון של 8 פרקים בשישי ו-8 פרקים בשבת. גם בויוה איסטנבול אבא יורדת ב-7.5.2026 והחליטו לשדר פעם נוספת בלא פחות מ-14 פרקים בכל שבת. כך שנראה שלא לאבא בויוה איסטנבול ולא לשתולים בויוה וינטג' לא תהיה מחליפה כי הכול או יורד בסמוך לשתולים ואין זמן לשדר או עדיין אין תאריך ירידה.

lili1992

Active member
לפי לוח השידורים של Yes, ביום ראשון ה - 12/04 ישודרו שני הפרקים האחרונים של "חיים גנובים": פרקים 133-134.
פרק 133 בעצם ישודר שוב, בנוסף לשידורו ביום חמישי ה - 09/04.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי לוח השידורים של Yes, ביום ראשון ה - 12/04 ישודרו שני הפרקים האחרונים של "חיים גנובים": פרקים 133-134.
פרק 133 בעצם ישודר שוב, בנוסף לשידורו ביום חמישי ה - 09/04.
אז זה אומר שרק לאחר יום הזיכרון לשואה ולגבורה ב-15.04 תהיה המחליפה. כי סביר להניח שבשידורים החוזרים בערב ובלילה ב-14.04 ובבוקר ב-15.04 יהיה שידור חוזר נוסף של פרקים 133-134 כמו גם הפרקים מיום ראשון של בובה פראית ומעבר לזמן (שידורים שלפני 20:00).

lili1992

Active member
אז זה אומר שרק לאחר יום הזיכרון לשואה ולגבורה ב-15.04 תהיה המחליפה. כי סביר להניח שבשידורים החוזרים בערב ובלילה ב-14.04 ובבוקר ב-15.04 יהיה שידור חוזר נוסף של פרקים 133-134 כמו גם הפרקים מיום ראשון של בובה פראית ומעבר לזמן (שידורים שלפני 20:00).
לפי לוח השידורים של Yes, המחליפה היא "מלאך ושטן", שתתחיל ב - 15/04.
כל יום ישודרו שני פרקים, ושידורה צפוי להימשך 4.5 חודשים.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי לוח השידורים של Yes, המחליפה היא "מלאך ושטן", שתתחיל ב - 15/04.
כל יום ישודרו שני פרקים, ושידורה צפוי להימשך 4.5 חודשים.
כן בווטסאפ מישהי עם לוח שידורים של הוט כתבה זאת. בשבועיים הקרובים ישודרו רק 10 פרקים, ברבעי וחמישי ושבוע הבא בראשון, רביעי וחמישי ואז היא עוברת לשידור רגיל של 10 פרקים בשבוע.

evglev1

Well-known member
מנהל
אוהבי הטורקיות בפייסבוק כתבו שהבטחה שבורה זה ריימק לסדרה טורקית ששודרה בערוצי הדרמות "איסטנבול האכזרית". אז בנוסף שזה פורטוגלי זה גם כנראה סיפור עלילה טורקי.

Hadar 169

Well-known member
אוהבי הטורקיות בפייסבוק כתבו שהבטחה שבורה זה ריימק לסדרה טורקית ששודרה בערוצי הדרמות "איסטנבול האכזרית". אז בנוסף שזה פורטוגלי זה גם כנראה סיפור עלילה טורקי.
מקווה שאולי אחרי משחקי אהבה וכח תגיע מקסיקנית נוספת|*|
אחרי האחת אני מניחה שתגיע עוד ברזילאית למרות שאני לא אתפלא בכלל אם במקרה גם פה זו תהיה פורטוגלית אבל זה יהיה ממש מוגזם חח|מזיע|
יש שתי אופציות מהרצועה של שבע בברזיל שיכולות להגיע-DONA DE MIM או-VOLTA POR CIMA|למטה|
למרות שלא התחברתי לאף אחת מהן:-/ הכי אני מחכה לתקופתיות הנוספות|מאוהב|אבל הן חדשות מידי|אקשן|

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
מקווה שאולי אחרי משחקי אהבה וכח תגיע מקסיקנית נוספת|*|
אחרי האחת אני מניחה שתגיע עוד ברזילאית למרות שאני לא אתפלא בכלל אם במקרה גם פה זו תהיה פורטוגלית אבל זה יהיה ממש מוגזם חח|מזיע|
יש שתי אופציות מהרצועה של שבע בברזיל שיכולות להגיע-DONA DE MIM או-VOLTA POR CIMA|למטה|
למרות שלא התחברתי לאף אחת מהן:-/ הכי אני מחכה לתקופתיות הנוספות|מאוהב|אבל הן חדשות מידי|אקשן|
נקווה שגם בוינטג' כשבמאי מסתיימות גם האחד, גם מעבר לזמן וגם בובה פראית, לפחות אחת המחליפות תהיה וינטג' של טלוויסה.

Hadar 169

Well-known member
נקווה שגם בוינטג' כשבמאי מסתיימות גם האחד, גם מעבר לזמן וגם בובה פראית, לפחות אחת המחליפות תהיה וינטג' של טלוויסה.
|כן|כן פעם קודמת הם שמו בכל הערוצים, הפעם מרגיש שזה היה רכש בודד|בוקס|
ובכלל נראה שהעלימו גם את הקולומביאניות, כבר הרבה זמן שלא מגיע גם משם משהו🤔

למעלה