תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה - חדש ❤

evglev1

Well-known member
מנהל
|עדכון|

🧡לפי ה-VOD של הוט המחליפה של חתונה על תנאי היא כתר המלכה👑קוריאנית תקופתית

🧡המחליפה של עד שהכסף יפריד בינינו היא שידור חוזר של בוקר טוב אמא

🧡ואם כבר סדרות איטלקיות בלנקה חוזרת בעונה שלישית אבל רק לספריה-נחמד שהפעם זה לא על חשבון לוח השידורים|V|הבנתי שגם מלכת הקצפת עלתה רק לספריה של וינטג'-מפתיע כי היא לא כל כך ישנה|אקשן|
האמת לא יודע אם זה רק ביס ופרטנר או גם בהוט, אבל גם לייליפר הטורקית ששודרה רק לפני שנתיים בפעם הראשונה והיחידה עלתה לוינטג'. אני חושב שהם לא רצו לעלות לספרייה בחינם כפי שעשו בחרבות ברזל, וברירת המחדל הייתה ספריית ויוה וינטג', כי פרימיום זה בטח לא, איסטנבול גם לא, ויוה לפני כולם, זה היה מחייב לשדר אותה בהמשך ובויוה בינג' זה מראש לוותר על צופי פרטנר והוט ושזה יהיה רק יס וסלקום. אז למרות שהיא לא ישנה שמו אותה בספריית ויוה וינטג' שהיא גם בתשלום וגם זמינה לכולם חוץ מלקוחות פרי טי וי.

לגבי בלנקה אני לא יודע אם זה בספרייה כמו ויוה לפני כולם עם סרטים, אולי ביום חמישי הבא במקום אחת הסדרות יהיה פרק של בלנקה ושוב יבטלו פרקים ביום חמישי, האמת יהיה הגיוני שלפחות בקוריאניות זה יהיה 4 פרקים בשבוע ולא חמש וכך קצב התחלופה יירד קצת. היום היא עלתה לספרייה. אבל אולי משבוע הבא כן תשודר בשידור שבועי בטלוויזיה, כשהפרק מהשבוע הבא עולה לא לספריית ויוה לפני כולם אלא לספריית פרימיום.

Hadar 169

Well-known member
האמת לא יודע אם זה רק ביס ופרטנר או גם בהוט, אבל גם לייליפר הטורקית ששודרה רק לפני שנתיים בפעם הראשונה והיחידה עלתה לוינטג'. אני חושב שהם לא רצו לעלות לספרייה בחינם כפי שעשו בחרבות ברזל, וברירת המחדל הייתה ספריית ויוה וינטג', כי פרימיום זה בטח לא, איסטנבול גם לא, ויוה לפני כולם, זה היה מחייב לשדר אותה בהמשך ובויוה בינג' זה מראש לוותר על צופי פרטנר והוט ושזה יהיה רק יס וסלקום. אז למרות שהיא לא ישנה שמו אותה בספריית ויוה וינטג' שהיא גם בתשלום וגם זמינה לכולם חוץ מלקוחות פרי טי וי.

לגבי בלנקה אני לא יודע אם זה בספרייה כמו ויוה לפני כולם עם סרטים, אולי ביום חמישי הבא במקום אחת הסדרות יהיה פרק של בלנקה ושוב יבטלו פרקים ביום חמישי, האמת יהיה הגיוני שלפחות בקוריאניות זה יהיה 4 פרקים בשבוע ולא חמש וכך קצב התחלופה יירד קצת. היום היא עלתה לספרייה. אבל אולי משבוע הבא כן תשודר בשידור שבועי בטלוויזיה, כשהפרק מהשבוע הבא עולה לא לספריית ויוה לפני כולם אלא לספריית פרימיום.
לייליפר לא מופיעה בספריית הוינטג' של הוט,
אבל העונה השלישית של בלנקה אכן עלתה במלואה לספריית פרימיום|V|
אגב ערוץ ויוה פרימיום עדיין פתוח אצלך במסגרת ההטבה של פרטנר|?|

evglev1

Well-known member
מנהל
לייליפר לא מופיעה בספריית הוינטג' של הוט,
אבל העונה השלישית של בלנקה אכן עלתה במלואה לספריית פרימיום|V|
אגב ערוץ ויוה פרימיום עדיין פתוח אצלך במסגרת ההטבה של פרטנר|?|
לא, ולא רק זה בפרטנר הרגיל כשהקלטתי דברים בזמן ההטבה יכולתי לצפות בהן גם ככשהטבה נגמרה, ובפרטנר פלוס, מסתבר שלא ונאלצתי למחוק פרקים 4-8 ביחסי אהבה וכוח ואת חמשת הפרקים הראשונים של חתונה על תנאי, כי למרות שהקלטתי ידנית, ביטול ההטבה לא אפשר לי לצפות בהקלטות. ולמעשה נוצר קטע שהם תפסו לי מקום הקלטה אבל לא היה ניתן לצפות בהן. בעצם גם פרקים 1-3 ביחסי אהבה וכוח שהספקתי לצפות בהם אי אפשר היה לצפות בהקלטה אז למעשה מחקתי פרקים 1-8 ביחסי אהבה וכוח, למרות שבפרקים 1-3 הספקתי לצפות. אבל הנקודה שלא רק בוטלה אלא גם מה שהוקלט בזמנה אי אפשר היה לצפות, פעם ראשונה שזה קורה, מסתבר שזאת המדיניות ביס ומכיוון שפרטנר פלוס היא אפליקצייה משותפת עם יס, זה ככה, לקח לפעם הבאה אם תהיה.

וכן ראיתי שבלנקה עלתה במלואה ובניגוד למה שכתבו בווטסאפ שבעונה השלישית 6 פרקים, אז יש 12 פרקים כמו בעונה ראשונה ושנייה.

לעומת זאת נראה שויוה ממש מתעללים בהוט ופרטנר עם העלאת תכנים מספריית ויוה בינג' שלא עולים בספריות אחרות, קודם אדמה קשוחה בויוה טלנובלות, אחר כך בגידה בויוה וינטג', אחר כך עד שהכסף יפריד בינינו, שכנראה העובדה שהייתה בספרייה ויוה בינג' היה צעד חסר תקדים של שידור חוזר מויוה הרגיל בויוה פרימיום ועכשיו כל הפרחים בויוה טלנובלות וגם בוקר טוב אימא בויוה פרימיום, שאם עשית מנוי רק לספריית פרימיום לא תוכלי לצפות בבוקר טוב אימא, כי אפשר רק בערוץ או בספריית ויוה בינג' שניתנת לרכישה רק ביס או בסלקום. מזל שכרגע אין תכנים של ויוה וינטג' וויוה איסטנבול בספריית ויוה בינג'.

ומכיוון שכל העונה השלישית של בלנקה עלתה, כנראה היא לא תשודר במקביל בערוץ כמו אשת השטן, סודות של אהבה (עוד שם שהיה בויוה ללטינית וניתן לטורקית בויוה, בעושר ובעוני ומלכת הקצפת).

Hadar 169

Well-known member
לא, ולא רק זה בפרטנר הרגיל כשהקלטתי דברים בזמן ההטבה יכולתי לצפות בהן גם ככשהטבה נגמרה, ובפרטנר פלוס, מסתבר שלא ונאלצתי למחוק פרקים 4-8 ביחסי אהבה וכוח ואת חמשת הפרקים הראשונים של חתונה על תנאי, כי למרות שהקלטתי ידנית, ביטול ההטבה לא אפשר לי לצפות בהקלטות. ולמעשה נוצר קטע שהם תפסו לי מקום הקלטה אבל לא היה ניתן לצפות בהן. בעצם גם פרקים 1-3 ביחסי אהבה וכוח שהספקתי לצפות בהם אי אפשר היה לצפות בהקלטה אז למעשה מחקתי פרקים 1-8 ביחסי אהבה וכוח, למרות שבפרקים 1-3 הספקתי לצפות. אבל הנקודה שלא רק בוטלה אלא גם מה שהוקלט בזמנה אי אפשר היה לצפות, פעם ראשונה שזה קורה, מסתבר שזאת המדיניות ביס ומכיוון שפרטנר פלוס היא אפליקצייה משותפת עם יס, זה ככה, לקח לפעם הבאה אם תהיה.

וכן ראיתי שבלנקה עלתה במלואה ובניגוד למה שכתבו בווטסאפ שבעונה השלישית 6 פרקים, אז יש 12 פרקים כמו בעונה ראשונה ושנייה.

לעומת זאת נראה שויוה ממש מתעללים בהוט ופרטנר עם העלאת תכנים מספריית ויוה בינג' שלא עולים בספריות אחרות, קודם אדמה קשוחה בויוה טלנובלות, אחר כך בגידה בויוה וינטג', אחר כך עד שהכסף יפריד בינינו, שכנראה העובדה שהייתה בספרייה ויוה בינג' היה צעד חסר תקדים של שידור חוזר מויוה הרגיל בויוה פרימיום ועכשיו כל הפרחים בויוה טלנובלות וגם בוקר טוב אימא בויוה פרימיום, שאם עשית מנוי רק לספריית פרימיום לא תוכלי לצפות בבוקר טוב אימא, כי אפשר רק בערוץ או בספריית ויוה בינג' שניתנת לרכישה רק ביס או בסלקום. מזל שכרגע אין תכנים של ויוה וינטג' וויוה איסטנבול בספריית ויוה בינג'.

ומכיוון שכל העונה השלישית של בלנקה עלתה, כנראה היא לא תשודר במקביל בערוץ כמו אשת השטן, סודות של אהבה (עוד שם שהיה בויוה ללטינית וניתן לטורקית בויוה, בעושר ובעוני ומלכת הקצפת).
|כן|מכירה את זה גם באפליקציה של הוט זה ככה במקרים כאלה של הטבה|בוקס|
מקווה שלפחות כן הצלחת לדגום קצת את חתונה על תנאי שלא דרך ההקלטה|!| או אפילו את הפרקים האחרונים של תאי הלב שנדמה לי בדיוק שודרו|אקשן|
לגבי המקסיקנית אני פחות מתחברת לסגנון שלה אבל מה עם האחת|כתר|הספקת להציץ? למרות שהיא נמצאת כבר בפרקים מתקדמים-לא מאמינה שנשארו לה רק עוד 29 פרקים|בוכה|

לגבי בוקר טוב אמא זו סדרה לא טלנובלה ככה שאני פחות מתחברת כמו במקרה של בלנקה ואומנם כרגע יש לי גם את הערוץ בנוסף לספריה אבל אני מתכוונת להוריד אותו בקרוב ולהישאר רק עם הספריה. מה שכן, אם בהמשך יגיע עוד משהו שישודר רק בערוץ וכן ארצה לראות אחבר אותו בחזרה|V|

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|מכירה את זה גם באפליקציה של הוט זה ככה במקרים כאלה של הטבה|בוקס|
מקווה שלפחות כן הצלחת לדגום קצת את חתונה על תנאי שלא דרך ההקלטה|!| או אפילו את הפרקים האחרונים של תאי הלב שנדמה לי בדיוק שודרו|אקשן|
לגבי המקסיקנית אני פחות מתחברת לסגנון שלה אבל מה עם האחת|כתר|הספקת להציץ? למרות שהיא נמצאת כבר בפרקים מתקדמים-לא מאמינה שנשארו לה רק עוד 29 פרקים|בוכה|

לגבי בוקר טוב אמא זו סדרה לא טלנובלה ככה שאני פחות מתחברת כמו במקרה של בלנקה ואומנם כרגע יש לי גם את הערוץ בנוסף לספריה אבל אני מתכוונת להוריד אותו בקרוב ולהישאר רק עם הספריה. מה שכן, אם בהמשך יגיע עוד משהו שישודר רק בערוץ וכן ארצה לראות אחבר אותו בחזרה|V|
אז כנראה שרק בפרטנר הישן ההקלטות במקרה של הטבה היו נשמרות לכמה זמן שנשמרות, כי ממילא ההקלטות בפרטנר הישן לא נשמרו יותר מחודשיים אלא אם זה בערוצי 11-13. לפחות באפליקציה החדשה ההקלטות נשמרות עד שממלאים את מכסת ההקלטות כמו בהוט אז אם יש פיגור רציני אפשר למחוק הקלטות שכבר צפיתי בהן או שיש גם בוי או די.

evglev1

Well-known member
מנהל
01/01/2026 - המשפחה זה הכול - ויוה טלנובלות - 04/01/2026 - תוחלף ב"צבע האהבה", סדרה פורטוגלית חדשה ✔️
07/01/2026
- בגידה - ויוה וינטג' - 07/01/2026 - תוחלף ב"חיים גנובים", סדרה ארגנטינאית בשידור חוזר ✔️
08/01/2026
- מאויב לאוהב - ויוה פרימיום - 11/01/2026 - תוחלף ב"לוחמת הצללים", סדרה קוריאנית חדשה✔️
26/01/2026 -
לוחמת הצללים - ויוה פרימיום - 27/01/2026 - תוחלף ב"תאי הלב", סדרה קוריאנית חדשה ✔️
29/01/2026 -
אודם של תשוקה - ויוה פרימיום - 01/02/2026 - תוחלף ב"בית הקטיפה - ברצלונה", סדרה ספרדית חדשה, המשך של "בית הקטיפה" ✔️
08/02/2026 -
החוף - ויוה פרימיום - 09/02/2026 - תוחלף ב"אהבה ללא זמן", סדרה פורטוגלית חדשה ✔️
14/02/2026 - "המתחזה", ויוה וינטג', סדרה מקסיקנית בשידור חוזר (שידור רק במוצ"ש) ✔️
14/02/2026 - "מסונוורים", ויוה וינטג', סדרה ארגנטינאית (שידור רק במוצ"ש) ✔️
24/02/2026 -
בלב פועם - ויוה וינטג' -
25/02/2026 - תוחלף ב"סנטרל 099", סדרה ארגנטינאית |חדש|✔️
02
/03/2026 - זהב ירוק - ויוה טלנובלות - 03/03/2026 - תוחלף ב"חסרת מעצורים", סדרה ברזילאית חדשה |חדש|✔️
02/03/2026
- בית הקטיפה ברצלונה - ויוה פרימיום -
03/03/2026 - תוחלף ב"משחקי אהבה וכוח", סדרה מקסיקנית חדשה של טלוויסה |חדש|✔️
05/03/2026
- תאי הלב - ויוה פרימיום - 06/03/2026 - תוחלף ב"חתונה על תנאי", סדרה קוריאנית חדשה |חדש||עדכון|

09/03/2026 - הנקמה שלי - ויוה טלנובלות - 10/03/2026 - טרם פורסם
10/03/2026 - אדמה קשוחה - ויוה טלנובלות - 11/03/2026 - טרם פורסם

23/03/2026 - עד שהכסף יפריד בינינו - ויוה פרימיום -
24/03/2026 - טרם פורסם
16/04/2026 - חיים גנובים - ויוה וינטג' - 19/04/2026 - טרם פורסם (תאריכים משוערים)
01/01/2026 - המשפחה זה הכול - ויוה טלנובלות - 04/01/2026 - הוחלפה ב"צבע האהבה", סדרה פורטוגלית חדשה ✔️
07/01/2026
- בגידה - ויוה וינטג' - 07/01/2026 - הוחלפה ב"חיים גנובים", סדרה ארגנטינאית בשידור חוזר ✔️
08/01/2026
- מאויב לאוהב - ויוה פרימיום - 11/01/2026 - הוחלפה ב"לוחמת הצללים", סדרה קוריאנית חדשה✔️
26/01/2026 -
לוחמת הצללים - ויוה פרימיום - 27/01/2026 - הוחלפה ב"תאי הלב", סדרה קוריאנית חדשה ✔️
29/01/2026 -
אודם של תשוקה - ויוה פרימיום - 01/02/2026 - הוחלפה ב"בית הקטיפה - ברצלונה", סדרה ספרדית חדשה, המשך של "בית הקטיפה" ✔️
08/02/2026 -
החוף - ויוה פרימיום - 09/02/2026 - הוחלפה ב"אהבה ללא זמן", סדרה פורטוגלית חדשה ✔️
14/02/2026
- "המתחזה", ויוה וינטג', סדרה מקסיקנית בשידור חוזר (שידור רק במוצ"ש) ✔️
14/02/2026
- "מסונוורים", ויוה וינטג', סדרה ארגנטינאית (שידור רק במוצ"ש) ✔️
24/02/2026 -
בלב פועם - ויוה וינטג' - 25/02/2026 - הוחלפה ב"סנטרל 099", סדרה ארגנטינאית |חדש|✔️
02/03/2026 -
זהב ירוק - ויוה טלנובלות - 03/03/2026 - הוחלפה ב"חסרת מעצורים", סדרה ברזילאית חדשה |חדש|✔️
02/03/2026
- בית הקטיפה ברצלונה - ויוה פרימיום - 03/03/2026 - הוחלפה ב"משחקי אהבה וכוח", סדרה מקסיקנית חדשה של טלוויסה |חדש|✔️
05/03/2026
- תאי הלב - ויוה פרימיום - 06/03/2026 - הוחלפה ב"חתונה על תנאי", סדרה קוריאנית חדשה |חדש||עדכון|
09/03/2026 -
הנקמה שלי - ויוה טלנובלות - 10/03/2026 - הוחלפה ב"כל הפרחים" ברזילאית של גלובו בשידור חוזר.
10/03/2026 -
אדמה קשוחה - ויוה טלנובלות - 11/03/2026 - הוחלפה ב"מרגריטה" ארגנטינאית לנוער בשידור חוזר מהיר לפני שעבר זמן וכשהיא עדיין במלואה בוי או די.
23/03/2026 -
עד שהכסף יפריד בינינו - ויוה פרימיום - 24/03/2026 - תוחלף ב"בוקר טוב אימא" - איטלקית בשידור חוזר.
23/03/2026
- חתונה על תנאי - ויוה פרימיום - 24/03/2026 - תוחלף ב"כתר המלכה" קוריאנית תקופתית חדשה.
16/04/2026
- חיים גנובים - ויוה וינטג' - 19/04/2026 - טרם פורסם (תאריכים משוערים) - סביר להניח שייקח בסביבות שבוע נוסף כי הפרקים האחרונים נופלים על ימי הזיכרון ומכיוון שהשידור הראשון בצהריים ייתכן ובימי הזיכרון יתבטלו 4 פרקים בכל יום זיכרון - בכל מקרה דחייה של בין 4 ל-8 פרקים אז או 20/4/2026 והמחליפה ב-21/4/2026 או אפילו 22/4/2026 והמחליפה ב-23/4/2026.

Hadar 169

Well-known member
|*|פשוט נהדרת חוזרת לספריית הוינטג' של ויוה - אחת הברזילאיות הטובות|!|

evglev1

Well-known member
מנהל
|*|פשוט נהדרת חוזרת לספריית הוינטג' של ויוה - אחת הברזילאיות הטובות|!|

נראה שהם התאהבו בשחקנית ג'וליאנה פייס ששיחקה שם את קרולינה ומחזירים את כל הסדרות שלה, הדרך להודו בה הייתה ראשית פעמיים, האחד בה ראינו אותה לראשונה והייתה צעירה ובתפקיד משני מאוד גם פעם שנייה, שידור חוזר של אדמה קשוחה בויוה ועכשיו בספריית וינטג' מלכת הקצפת ופשוט נהדרת, נשארה רק הכוח לאהוב כדי להשלים את כל הברזילאיות עם השחקנית.

Hadar 169

Well-known member
נראה שהם התאהבו בשחקנית ג'וליאנה פייס ששיחקה שם את קרולינה ומחזירים את כל הסדרות שלה, הדרך להודו בה הייתה ראשית פעמיים, האחד בה ראינו אותה לראשונה והייתה צעירה ובתפקיד משני מאוד גם פעם שנייה, שידור חוזר של אדמה קשוחה בויוה ועכשיו בספריית וינטג' מלכת הקצפת ופשוט נהדרת, נשארה רק הכוח לאהוב כדי להשלים את כל הברזילאיות עם השחקנית.
אני ראיתי אותה רק בפשוט נהדרת אבל ללא ספק שחקנית טובה עם רזומה עשיר😊
ואכן, הרבה פעמים ויוה מביאים/מחזירים סדרות לפי שחקנים|טי-וי|

Hadar 169

Well-known member
|רמקול|לפי הספריה של הוט פורטוגלית נוספת(!)בשם הבטחה שבורה מגיעה לפרימיום|מזיע|
אם היא המחליפה של כתר המלכה נראה שזה הסוף של הרצועה הקוריאנית נכון לעכשיו:-/
לפחות שהיו מביאים מקסיקנית או ברזילאית במקום|!| נראה מה יגיע אחרי האחת|קוביות|

evglev1

Well-known member
מנהל
אין עוד סדרות שמסתיימות בערוץ? כתבת שהאחת קרובה יחסית לסיום, אולי חסרת מעצורים תישאר הברזילאית החדשה היחידה ובפרימיום יהיה פורטוגלית במקום ברזילאית. אם כי מצד שני הגיוני שקוריאניות שלא מפרסמים בשום מקום בסושיאל של ויוה ולא מכינים להן פרומואים תיגמרנה שהרי למרות הערוץ והספרייה בתשלום ויוה ממשיכים לתת את ההרגשה שהם עושים טובה שמשדרים קוריאניות שזה מבחינת הז'אנר הנחות ביותר בערוץ והצופים צריכים להגיד תודה שבכלל ממשיכים לשדר אותו.

lili1992

Active member
עדכנתי עוד סדרות שעתידות להסתיים במאי.
אין עוד סדרות שמסתיימות בערוץ? כתבת שהאחת קרובה יחסית לסיום, אולי חסרת מעצורים תישאר הברזילאית החדשה היחידה ובפרימיום יהיה פורטוגלית במקום ברזילאית. אם כי מצד שני הגיוני שקוריאניות שלא מפרסמים בשום מקום בסושיאל של ויוה ולא מכינים להן פרומואים תיגמרנה שהרי למרות הערוץ והספרייה בתשלום ויוה ממשיכים לתת את ההרגשה שהם עושים טובה שמשדרים קוריאניות שזה מבחינת הז'אנר הנחות ביותר בערוץ והצופים צריכים להגיד תודה שבכלל ממשיכים לשדר אותו.
אני לא מבינה למה הם לא מפרסמים על הסדרות הקוריאניות החדשות!!!
לא פוסט ואפילו לא פרומו כמו בעבר שהיה על כל סדרה!!
מה קרה, אין להם כוח אדם לזה?!

evglev1

Well-known member
מנהל

גם אני לא מבין, שמצד אחד העבירו לפרימיום של ערוץ יוקרתי בתשלום נוסף ומצד שני מתייחסים לזה כמו עצם שזורקים לכלב, בלי פרומואים, בלי עדכונים בסושיאל.

Hadar 169

Well-known member

|נורה|רק לגבי יורשת הקקאו לא ידוע כמה פרקים, ויוה לא ציינו גם לא בפייסבוק🤔

Hadar 169

Well-known member
יש עוד קצת זמן עד שהאחת תסתיים,
נשארו לה עוד 18 פרקים|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
יש עוד קצת זמן עד שהאחת תסתיים,
נשארו לה עוד 18 פרקים|אקשן|
כן כבר ראיתי בלוח השידורים שהבטחה שבורה אכן מחליפה את כתר המלכה הקוריאנית האחרונה. נראה שהביאו רק שש קוריאניות וגם את הקוריאניות הישנות שהביאו לספרייה של יס ופרטנר לא הביאו כדי לשדר אלא רק כדי שתהיה הזדמנות לצפות.

lili1992

Active member
ראיתי פרומו בערוץ ויוה שהסדרה הזו מתחילה ב - 09/04, שזה יום אחרי שהקוריאנית מסתיימת, אז כנראה שהיא אכן המחליפה 😔

lili1992

Active member
עדכנתי סדרות נוספות שעתידות להסתיים במאי, כל התאריכים משוערים ותלויים בשידורים שבערבי ובימי הזיכרון.

evglev1

Well-known member
מנהל
עדכנתי סדרות נוספות שעתידות להסתיים במאי, כל התאריכים משוערים ותלויים בשידורים שבערבי ובימי הזיכרון.
מאיפה לקחת את התאריך של חיים גנובים? לפי החישובים שלי הסדרה מסתיימת כבר בעוד שבוע וחצי ביום ראשון ה-12.4.2026 ומכיוון שזה השבוע של יום הזיכרון לשואה ולגבורה, אז לא ב-13.4 ולא ב-14.4 לא יהיה המשך והסדרה הבאה צריכה להתחיל ב-15.4, אבל מכיוון שב-12.4.2016 נשאר רק פרק אחד, ייתכן ויעשו כמו עם בגידה וחיים גנובים שישדרו גם פרק אחרון של חיים גנובים וגם פרק ראשון של הסדרה המחליפה כבר ב-12.4.2026.

למעלה