תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה - חדש ❤

Hadar 169

Well-known member
|חדש|לפי האתר של יס Vale Tudo/חסרת מעצורים נרכשה לערוץ ויוה הרגיל|שמח|

evglev1

Well-known member
מנהל
מעניין סביר להניח שבמקום זהב ירוק, כי בחודש הקרוב צריכות להסתיים זהב ירוק, אדמה קשוחה והנקמה שלי. הנקמה שלי הייתה משבצת חדשה קודם, אבל אדמה קשוחה תמיד הייתה משבצת חוזרת חוץ מהתקופה החזרה של ויוה וינטג' בויוה הרגיל.

evglev1

Well-known member
מנהל
האם הכוונה לזה:

evglev1

Well-known member
מנהל
המקסיקנית משחקי אהבה וכוח תחליף את בית הקטיפה ברצלונה.

סוף סוף יהיו בערוץ הפרימיום שלוש לטיניות ברזילאית חדשה, מקסיקנית חדשה ושידור חוזר קולומביאני. זה מחצית משידורי הסדרות היומיות לערוץ שבמקור הובטח כערוץ לטיני כששאר המשבצות הן 2 פורטוגליות וקוריאנית. ובנוסף יש צרפתית במוצ"ש. לפחות גם היוונית וגם הספרדית היו חד פעמיות.

Hadar 169

Well-known member
המקסיקנית משחקי אהבה וכוח תחליף את בית הקטיפה ברצלונה.

סוף סוף יהיו בערוץ הפרימיום שלוש לטיניות ברזילאית חדשה, מקסיקנית חדשה ושידור חוזר קולומביאני. זה מחצית משידורי הסדרות היומיות לערוץ שבמקור הובטח כערוץ לטיני כששאר המשבצות הן 2 פורטוגליות וקוריאנית. ובנוסף יש צרפתית במוצ"ש. לפחות גם היוונית וגם הספרדית היו חד פעמיות.
עד שהחזירו חשבתי שיביאו משהו יותר מושקע😕
חח זו פחות הטעם שלי:p היא נחמדה, אבל יותר "סדרתית"
נראה מה יגיע אחריה|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
עד שהחזירו חשבתי שיביאו משהו יותר מושקע😕
חח זו פחות הטעם שלי:p היא נחמדה, אבל יותר "סדרתית"
נראה מה יגיע אחריה|אקשן|
נקווה שיבוא טלוויסה לוינטג' אחרי סיומן בעוד 3 חודשים של בובה פראית, מעבר לזמן והאחד שלפחות אחת המחליפות תהיה טלוויסה שעוד לא שודרה בסבב הוינטג'.

Hadar 169

Well-known member
נקווה שיבוא טלוויסה לוינטג' אחרי סיומן בעוד 3 חודשים של בובה פראית, מעבר לזמן והאחד שלפחות אחת המחליפות תהיה טלוויסה שעוד לא שודרה בסבב הוינטג'.
|כן|סביר להניח שגם הפעם נרכשו כמה טלנובלות של טלויסה שיתפזרו בין הערוצים

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון, והעיקר רכש לטיני|לבסגול|
כן מעניין אם יהיה רכש לטיני במקום זהב ירוק. בעצם אין שום יציבות וכל שלושת המחליפות בויוה טלנובלות יהיו שידורים חוזרים, אבל במקרה כזה חלק מהשידורים החוזרים יהיו מה ששודר קודם בערוצים בתשלום, כי די נגמר המאגר של שידורים חוזרים מהערוץ עצמו.

Hadar 169

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של אדמה קשוחה היא מרגריטה ששודרה לא מזמן ועדיין נמצא בוי או די. אותה עונה ראשונה לא עונת המשך.

Hadar 169

Well-known member
|עדכון|

🧡לפי ה-VOD של הוט המחליפה של חתונה על תנאי היא כתר המלכה👑קוריאנית תקופתית

🧡המחליפה של עד שהכסף יפריד בינינו היא שידור חוזר של בוקר טוב אמא

🧡ואם כבר סדרות איטלקיות בלנקה חוזרת בעונה שלישית אבל רק לספריה-נחמד שהפעם זה לא על חשבון לוח השידורים|V|הבנתי שגם מלכת הקצפת עלתה רק לספריה של וינטג'-מפתיע כי היא לא כל כך ישנה|אקשן|

למעלה