תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה - חדש ❤

evglev1

Well-known member
מנהל
החוצפה היא להחזיר סדרה ששודרה לפני כמה שנים בערוץ שכולם יכלו בזמנו לצפות בו בחינם, במקום סדרה נוסטלגית שעדיין לא החזירו לשידור, כמו התקופתיות ולא רק!
ביקשו מהם גם את הארגנטינאיות, כמו נאנו ופנינה שחורה, הרבה יותר מהמתחזה לדעתי, אבל אין להן אופק שידור בכלל.
זה יותר טוב מהשידורים של בובה פראית, דילה, בגידה וחיים גנובים פעם נוספת. וזה גם סגירת מעגל כי המתחזה היא היחידה ששודרה בויוה במשבצות וינטג' ולא שודרה שוב בערוץ ויוה וינטג'. החוצפה האמיתית היא בובה פראית ודילה, אילו המתחזה היה במקום לב פועם זה היה חוצפה, אבל זה לא המצב. חמשת המשבצות הקבועות נפגעות רק מבובה פראית והאחד, שאני מניח שהאחד זה באמת מקרה חד פעמי ובגלל ביקוש רב.

Hadar 169

Well-known member
החוצפה היא להחזיר סדרה ששודרה לפני כמה שנים בערוץ שכולם יכלו בזמנו לצפות בו בחינם, במקום סדרה נוסטלגית שעדיין לא החזירו לשידור, כמו התקופתיות ולא רק!
ביקשו מהם גם את הארגנטינאיות, כמו נאנו ופנינה שחורה, הרבה יותר מהמתחזה לדעתי, אבל אין להן אופק שידור בכלל.
מצד אחד זה טוב שויוה עדיין זוכרים את המקסיקניות(ואת פרננדו:p)
מצד שני במידה וזה שודר בעבר גם בוינטג' זה לא נחשב לשידור חוזר חדש בערוץ/ספריה כמו למשל בלב הסערה ומחר ולתמיד,
ואז זה אומר שעדיין אין רכישות חדשות של טלויסה. אבל אני מאמינה שבהמשך גם זה יחזור|!|

evglev1

Well-known member
מנהל
מצד אחד זה טוב שויוה עדיין זוכרים את המקסיקניות(ואת פרננדו:p)
מצד שני במידה וזה שודר בעבר גם בוינטג' זה לא נחשב לשידור חוזר חדש בערוץ/ספריה כמו למשל בלב הסערה ומחר ולתמיד,
ואז זה אומר שעדיין אין רכישות חדשות של טלויסה. אבל אני מאמינה שבהמשך גם זה יחזור|!|
מצד שני זה אומר שהם לא מאבדים זכויות שידור אם הם מעלים אותה שוב לספרייה אחרי שידור של לפני 6-7 שנים ושהייתה לפני 5-6 שנים באתר וואלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בינתיים בערוץ הווטסאפ של ויוה, יש להם לכאורה שתי ידיעות חדשות לפרסם, אחת מהן היא על סדרת וינטג' ש"כולם ביקשתם להחזיר אותה". אני משערת שמדובר ב"המתחזה", ואם כן זו קצת חוצפה להציג את זה בצורה כזו, כי זו סדרה שכבר הוחזרה.
בסוף זה רק עולה לספרייה ולא לערוץ כמו אשתו של השטן בויוה פרימיום ומתחת לפני השטח בויוה איסטנבול וכמו שביס ובפרטנר החזירו את אימא והצטלבות לספריית ויוה וינטג' מבלי להחזיר לערוץ.

lili1992

Active member
בשבוע הבא אמור להסתיים שידור המרתון של הסדרה הטורקית "אהבה וכסף שחור" בויוה בסוף השבוע, עם ארבעת הפרקים האחרונים שנותרו.

evglev1

Well-known member
מנהל
בשבוע הבא אמור להסתיים שידור המרתון של הסדרה הטורקית "אהבה וכסף שחור" בויוה בסוף השבוע, עם ארבעת הפרקים האחרונים שנותרו.
מעניין אם ינצלו זאת עם מגה מרתון של השכונה שלנו כדי שכל המרתון ייגמר בשבוע הבא.

lili1992

Active member
מעניין אם ינצלו זאת עם מגה מרתון של השכונה שלנו כדי שכל המרתון ייגמר בשבוע הבא.
לפי לוח השידורים באתר YES לשישי-שבת, כן, ישדרו רק את "השכונה שלנו", כלומר בסוף השבוע הבא היא אמורה להסתיים,
ואז אולי סוף סוף יחזירו את שידורי סוף השבוע הרגילים.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי לוח השידורים באתר YES לשישי-שבת, כן, ישדרו רק את "השכונה שלנו", כלומר בסוף השבוע הבא היא אמורה להסתיים,
ואז אולי סוף סוף יחזירו את שידורי סוף השבוע הרגילים.
בממירים של YES ופרטנר יש לוח שידורים רק עד יום שישי וביום שישי, ורק מחר לפנות בוקר יהיה לוח שידורים גם לשבת, ואכן יש 4 פרקים אחרונים של אהבה וכסף שחור ואז 20 פרקים של השכונה שלנו עד פרק 100 או שפשוט זה נקטע בפרק 100 כי יש מעבר לשבת, מקווה שבאמת ישדרו את כל 52 הפרקים בשישי שבת ומשבוע הבא יהיה לוח שידורים נורמאלי.

lili1992

Active member
בממירים של YES ופרטנר יש לוח שידורים רק עד יום שישי וביום שישי, ורק מחר לפנות בוקר יהיה לוח שידורים גם לשבת, ואכן יש 4 פרקים אחרונים של אהבה וכסף שחור ואז 20 פרקים של השכונה שלנו עד פרק 100 או שפשוט זה נקטע בפרק 100 כי יש מעבר לשבת, מקווה שבאמת ישדרו את כל 52 הפרקים בשישי שבת ומשבוע הבא יהיה לוח שידורים נורמאלי.
באתר של YES מופיע יום ראשון ה-18/01, וכהמשך משישי-שבת, משדרים את פרקי "השכונה שלנו" עד הפרק האחרון, עד השעה 06:00 בבוקר.

evglev1

Well-known member
מנהל
באתר של YES מופיע יום ראשון ה-18/01, וכהמשך משישי-שבת, משדרים את פרקי "השכונה שלנו" עד הפרק האחרון, עד השעה 06:00 בבוקר.
אכן נעשה חוזר איזון שביום שישי יש רק 4 פרקים של אהבה וכסף שחור ו-20 פרקים של השכונה שלנו ומחצות הקליפים ו-32 הפרקים האחרונים של השכונה שלנו משבת 4 לפנות בוקר עד יום ראשון שש בבוקר. בניגוד לשבועות הקודמים שהיו 20 ו-10 בכל סדרה בכל יום.

evglev1

Well-known member
מנהל
ברוך השם השידורים החוזרים חוזרים לסוף השבוע לאחר סיומן של אהבה וכסף שחור והשכונה שלנו. אמנם עדיין אין בממיר לוח שידורים לליל שבת ראשון, אבל כפי שזה נראה בשישי כל השידור החוזרים של השבוע למעט אדמה הקשוחה שמשודרת בשבת בבוקר ובשבת כל השידורים החוזרים חוץ מהנקמה שלי. אדמה קשוחה והנקמה שלי משודרות בסוף שבוע פעם אחת בעוד שאר הסדרות שבמקרה גם הסדרות החדשות שבויוה טלנובלות משודרות בשידור חוזר של פרקי השבוע פעמיים הן בשישי והן בשבת.

למעלה