כל הפרחים זאת משבצת חוזרת, אם כי מי יודע כי לפני הנקמה שלי שהייתה לפניה הייתה סדרה חדשה. ומי יודע מה בראש שלהם, בכל מקרה לא נראה לי שיהיו שלוש ברזילאיות חדשות בערוצים אז או שידור חוזר מויוה טלנובלות שזה סביר להניח או זהב ירוק או מה שהלב רוצה או סוף סוף שוב שידורים חוזרים מערוצים בתשלום או קולומביאנית או פורטוגלית או ספרדית חדשה. בכל מקרה אם זאת סדרה חדשה הפרומו שלה אמור לעלות מחר או מחרותיים, אבל אם זה שידור חוזר, אפשר יהיה לדעת רק לאחר עדכון בלוח השידורים או בפייסבוק או באינסטגרם של ויוה.הטלנובלות הבאות שמסתיימות בקרוב
אהבה ללא זמן בפרימיום - נשארו לה עוד 15 פרקים
וכל הפרחים בויוה הרגילעוד 8 פרקים
![]()
בכל מקרה לא נראה לי שיהיו שלוש ברזילאיות חדשות בערוצים
כן מקסיקנית חדשה בערוץ בחינם זה ממש חלום.אבל מקווה לפחות שיש סיכוי לעוד מקסיקנית חדשה
נראה שהמחליפה של אהבה ללא זמן היה דיאנה מונטרו שכבר עלה הפרומו שלה. לפחות מקסיקנית נוספת כי זה עם אנג'ליק בויאר שתהיה בעוד משבצת בערוצים בנוסף ללאהוב עד המוות בערוץ וינטג' ואנה כפול שלוש בספריית וינטג' וזה אומר עוד טלוויסה ושני טלוויסה בפרימיום.הטלנובלות הבאות שמסתיימות בקרוב
אהבה ללא זמן בפרימיום - נשארו לה עוד 15 פרקים
וכל הפרחים בויוה הרגילעוד 8 פרקים
![]()
מסתבר שלא, כמו יומני השמש ועומר זאת תהיה משבצת אקסטרה של שבת חמישה פרקים ברצף:נראה שהמחליפה של אהבה ללא זמן היה דיאנה מונטרו שכבר עלה הפרומו שלה. לפחות מקסיקנית נוספת כי זה עם אנג'ליק בויאר שתהיה בעוד משבצת בערוצים בנוסף ללאהוב עד המוות בערוץ וינטג' ואנה כפול שלוש בספריית וינטג' וזה אומר עוד טלוויסה ושני טלוויסה בפרימיום.
תודה על העדכוניםמסתבר שלא, כמו יומני השמש ועומר זאת תהיה משבצת אקסטרה של שבת חמישה פרקים ברצף:
מקבוצת הווטסאפ של ויוה:
היי חברים שלנו! כמובן ששמרנו לכם את הבשורה הזו לפני כולם!
מוכנים להתמכרות המקסיקנית החדשה שלכם?
הטלנובלה החדשה "דומניקה מונטרו" נוחתת בויוה פרימיום ב-25.7! בכיכובה של האחת והיחידה - אנג'ליק בוייר!
מדי שבת ב-16:55 נשדר 5 פרקים ברצף!
תמשיכו לעקוב אחרי הפרסומים הקרובים, יש עוד סדרות מקסיקניות חדשות בדרך אלינו
מוזמנים להגיב לנו באימוג'י שלעל ההודעה, אם גם אתם כבר סופרים את הימים לאחור!
![]()
לפחות מקסיקנית נוספת כי זה עם אנג'ליק בויאר שתהיה בעוד משבצת בערוצים בנוסף ללאהוב עד המוות בערוץ וינטג' ואנה כפול שלוש בספריית וינטג' וזה אומר עוד טלוויסה ושני טלוויסה בפרימיום.
אכן מקסיקנית שלישית זה היה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי, למרות חגיגת המקסיקניות בפרימיום כשהתחדש החוזה עם טלוויסה. עכשיו רק נותר לקוות שיביאו גם לויוה טלנובלות טלנובלות חדשות ולא רק פורטוגליות ושידורים חוזרים ואם שידורים חוזרים אז גם מערוצים בתשלום. נראה שבמקום בנות הירח יהיה שוב זהב ירוק או מה שהלב רוצה, אבל השאלה מה ישימו במשבצות החדשות שעכשיו יש רק חסרת מעצורים וכמו תמיד שהן לטיניות ושתי האחרות הן פורטוגליות גם כן.המחליפה של אהבה ללא זמן היא "הצוואה"-פורטוגלית נוספת
אני מניחה שזה היה טוב מידי לקבל לטינית גם במשבצת הזו![]()
לחסרת מעצורים יש רק עוד 11 פרקיםאבל השאלה מה ישימו במשבצות החדשות שעכשיו יש רק חסרת מעצורים וכמו תמיד שהן לטיניות ושתי האחרות הן פורטוגליות גם כן.
לחסרת מעצורים יש רק עוד 11 פרקים
מעניין אם תגיע ברזילאית חדשה נוספת![]()
אי אפשר להיות בטוחים בשום דבר. מרוב פורטוגליות כבר מתגעגע לתקופה שהערוצים הוצפו בשידורים חוזרים כבר עדיף שלא יהיו סדרות חדשות בכלל מכל הפורטוגליות האלה. חשבתי שזה במקום להביא בערוץ בחינם תכנים מערוצים בתשלום, אבל גם בערוץ בתשלום חוץ מברזילאית אחת ושתי מקסיקניות שאחת מהן רק בסופי שבוע הכול פורטוגלי. ובקצב הזה גם המשבצות החוזרות בויוה טלנובלות יתמלאו בפורטוגליות כי כבר הבאה בתור שצריכה להחליף את בנות הירח לפי המדיניות החדשה היא זהב ירוק הברזילאית. אבל היה צפוי שמצב שיש ברזילאית חדשה קבועה בערוץ בתשלום וברזילאית חדשה קבועה בערוץ בחינם הוא מצב זמני, אבל בהחלט היה עדיף שידור חוזר ברזילאי על פורטוגלית.המחליפה היא "שומר הלב"-טלנובלה פורטוגלית
הייתי בטוחה שתגיע עוד ברזילאית![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.