תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה - חדש ❤

evglev1

Well-known member
מנהל
|שמאל|המחליפה של בובה פראית היא לאהוב עד מוות של אנג'ליק בוייר

לא מאוד ישנה אבל לפחות לא משהו שכבר שודר בוינטג'..|כן|
וטוב לדעת שויוה מחדשים עדיין זכויות על מקסיקניות ושומרים על קשרים עם טלויסה
ככה שמקווה שאחרי משחקי אהבה וכח תגיע מקסיקנית חדשה נוספת❣️נשארו לה רק עוד 20 פרקים|אקשן|
במקסיקו המחליפה שלה הייתה הטלנובלה של פרננדו|כתר|AMANECER הלוואי שיהיה ככה גם פה|*|
אכן סדרה ששודרה בשידור שני כבר כשהיה קרע בין ויוה לטלוויסה, ואפילו שודרה בפעם הראשונה כשהביאו לראשונה את משבצות וינטג' לויוה הרגיל. אפילו יצא קטע שבאותו זמן לוח השידורים היה:

20:00 - המתחזה
20:50 לאהוב עד המוות

כשהמתחזה משבצת וינטג' ולאהוב עד המוות סדרה חדשה ועכשיו שתיהן בוינטג' גם אם המתחזה רק בסופי שבוע.

אבל העיקר שיש טלוויסה בכל הערוצים, אם כי בויוה טלנובלות זה שידור חוזר שעדיין בוי או די.

אגב מעניין שגם המחליפה של בוקר טוב אימא בויוה פרימיום וגם של רסיסים בויוה איסטנבול הן חדשות, נראה שיש נטייה להמעיט בשידורים חוזרים בערוצים אחרים ולהעמיס את כמה שיותר על וינטג' עם מלכת הקצפת בספרייה ולאהוב עד המוות בשידור. למעשה בויוה פרימיום כעת אין בכלל שידורים חוזרים חוץ מעומר בסוף השבוע וזאת גם הטורקית היחידה בערוץ.

Hadar 169

Well-known member
אכן סדרה ששודרה בשידור שני כבר כשהיה קרע בין ויוה לטלוויסה, ואפילו שודרה בפעם הראשונה כשהביאו לראשונה את משבצות וינטג' לויוה הרגיל.
השידור הראשון שלה היה ב2019 לא? מתי חזרה לשידור שני?
אגב מעניין שגם המחליפה של בוקר טוב אימא בויוה פרימיום וגם של רסיסים בויוה איסטנבול הן חדשות, נראה שיש נטייה להמעיט בשידורים חוזרים בערוצים אחרים ולהעמיס את כמה שיותר על וינטג'
אכן, נראה שמבחינת ויוה זה כבר לא רק וינטג' אלא גם שידורים חוזרים באופן כללי-אבל זה עדיף מלמחזר דברים שכבר שודרו בערוץ|V|

evglev1

Well-known member
מנהל
השידור הראשון שלה היה ב2019 לא? מתי חזרה לשידור שני?

אכן, נראה שמבחינת ויוה זה כבר לא רק וינטג' אלא גם שידורים חוזרים באופן כללי-אבל זה עדיף מלמחזר דברים שכבר שודרו בערוץ|V|
נראה שזה חזר ב-2021 בדיוק החליף את באהבה אין חוקים כשבפעם השנייה שתי העונות של באהבה אין חוקים שודרו ברצף.

evglev1

Well-known member
מנהל
|שמאל|המחליפה של בובה פראית היא לאהוב עד מוות של אנג'ליק בוייר

לא מאוד ישנה אבל לפחות לא משהו שכבר שודר בוינטג'..|כן|
וטוב לדעת שויוה מחדשים עדיין זכויות על מקסיקניות ושומרים על קשרים עם טלויסה
ככה שמקווה שאחרי משחקי אהבה וכח תגיע מקסיקנית חדשה נוספת❣️נשארו לה רק עוד 20 פרקים|אקשן|
במקסיקו המחליפה שלה הייתה הטלנובלה של פרננדו|כתר|AMANECER הלוואי שיהיה ככה גם פה|*|
אגב מאוד ממליץ על הסדרה. במיוחד שהתלהבת מהסיכומים של 2 פרקים ראשונים בהרחק ממך, שעניין גלגול נשמות כבר לא רחוק ממך. ובגרסה הראשונה על החיים ועל המוות, הגלגול היה עובדה, ולא היה הסבר, בגרסה הנשית בגוף אחד זה הוסבר במדליון אידיאני עם כוחות, ובסדרה לאהוב עד המוות זה ממש פילוסופיה של גלגול נשמות והזדמנות שנייה ועוד דברים מורכבים בסדרה שמעולם לא דמיינתי שיהיו בטלוויסה.

Hadar 169

Well-known member
אגב מאוד ממליץ על הסדרה. במיוחד שהתלהבת מהסיכומים של 2 פרקים ראשונים בהרחק ממך, שעניין גלגול נשמות כבר לא רחוק ממך.
|כן|לא רחוק בכלל, אני אוהבת שמשלבים את הנושאים האילה בטלנובלות כמו שעשו למשל במעבר לזמן מראה של החיים המועדפת..|שמח|
הרחק ממך גם מאוד התחברתי לעלילה הכללית ובאמת ניסיתי בזמנו את הפרק הראשון וקצת מהפרק השני אבל אחרי זה כבר לא המשכתי כי זה הפך יותר אלים ומשטרתי-שזה פורמט של סדרה קשה לי יותר להתחבר.

לגבי לאהוב עד מוות למרות שגם היא עסקה בנושאים כאלה גם אליה היה לי קשה להתחבר בעיקר בגלל האופי של הדמות הראשית|שטן|
וגם פה למרות שזו טלנובלה הרגיש לי שהאופי שלה היה יותר סדרתי.

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|לא רחוק בכלל, אני אוהבת שמשלבים את הנושאים האילה בטלנובלות כמו שעשו למשל במעבר לזמן מראה של החיים המועדפת..|שמח|
הרחק ממך גם מאוד התחברתי לעלילה הכללית ובאמת ניסיתי בזמנו את הפרק הראשון וקצת מהפרק השני אבל אחרי זה כבר לא המשכתי כי זה הפך יותר אלים ומשטרתי-שזה פורמט של סדרה קשה לי יותר להתחבר.

לגבי לאהוב עד מוות למרות שגם היא עסקה בנושאים כאלה גם אליה היה לי קשה להתחבר בעיקר בגלל האופי של הדמות הראשית|שטן|
וגם פה למרות שזו טלנובלה הרגיש לי שהאופי שלה היה יותר סדרתי.
הדמות הראשית היא לא רעה היא די דומה לדמות של לואיסה במועדפת, רק כאן זה מאהב, אז היא בוגדת בבעלה או יותר נכון בארוס שלה, כי בעלה נרצח בחתונה עצמה אז הם לא מספיק לחיות כזוג נשוי. אבל זה די כי אהובה האמיתי שולט בה ומנצל אותה וגם היא הבינה שהמאהב שלה רצח את בעלה הטרי, אבל אם תתלונן ותודה בבגידה רומנטית אף אחד לא יאמין לה שהיא לא קשורה לרצח אז היא במצב בעייתי. וגם בהמשך מתגלה הניצול מצד משפחתה הביולוגית. כך שהיא די דמות טראגית. מי ששטני זה דווקא הבת הבכורה של הזקן וכמובן המאהב. אבל אכן יש אופי סדרתי כי למעשה הזקן נכנס לגוף של רוצח שכיר שגנב את הכסף מהבוסים שלה ולכן המאפיה רודפת אחרי הזקן בגופו החדש וגם כמו בברזילאיות יש יותר דגש לדמויות משניות, למרות שלא בדיוק משניות כי שלוש קווי עלילה הם של ילדיו של הראשי בגוף הישן והרומנים של הילדים שלו לוקחים יותר מקום וזמן מסך מהרומן של הראשיים. אבל כמובן יש את עניין המאפיה כי בכל זאת הגוף החדש הוא של רוצח שכיר שעבד בשביל המאפיה וגם עדיין גלגול נשמות שתופס מקום, שיש דמות של מוות שנותנת הזדמנות השנייה ומחליטה מתי היא מסתיימת או הופכת לסופית ומאפשרת לחיות בגוף חדש. וגם יש את הקו של הרוצח השכיר בגופו החדש שצריך לחיות עם אישה וילד שהוא לא מכיר וגם להיות מרצה באוניברסיטה בנושא שהוא לא מבין כלום וזאת לצד הרצון שלו להגיע לכסף שהוא גנב מהמאפיה והחביא.

evglev1

Well-known member
מנהל
שדרות ברזיל חוזרת בסופי שבוע לשידור נוסף. 5 פרקים בכל יום שישי בבוקר בין השידור החוזר של שידורי יום חמישי לשידורי חוזר של הסדרות לסוף השבוע והשידור החוזר בליל שבת-ראשון אחרי חמשת פרקי המתחזה.

Hadar 169

Well-known member
שדרות ברזיל חוזרת בסופי שבוע לשידור נוסף. 5 פרקים בכל יום שישי בבוקר בין השידור החוזר של שידורי יום חמישי לשידורי חוזר של הסדרות לסוף השבוע והשידור החוזר בליל שבת-ראשון אחרי חמשת פרקי המתחזה.
אגב זה אותו התסריטאי של כל הפרחים|כתר|

Hadar 169

Well-known member
יש לה שתי עונות 🤔
אכן|V|העונה השניה הסתיימה במקסיקו רק לפני ארבעה חודשים(PAPAS POR SIEMPRE)ככה שבטח בהמשך ויוה יביאו גם אותה
אם כי זה לא בדיוק מה שציפיתי לו חח..:pרציתי את הטלנובלה של פרננדו או את MONTEVERDE של גבריאל סוטו|תלתן|
שהן קצת יותר חדשות מהנוכחית שהגיעה-שיצאה לפני שנה ושמונה חודשים(PAPAS POR CONVENIENCIA)
אבל עדיין, זה יפה שממשיכות להגיע טלנובלות יחסית חדשות של טלויסה|!||כתר|
מה שכן, גם יורשת הקקאו עומדת להסתיים נשארו לה רק עוד 12 פרקים, אז נראה מה יחליף גם אותה|כוכבירוק|

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
לספריית ויוה וינטג' נוספה אישה במראה בהתאם לפרסומת של הספרייה וכעת בפרטנר וזה אומר שגם ביס נוספה לספרייה גם אנה כפול שלוש.

evglev1

Well-known member
מנהל
עדכון לגבי אנה כפול שלוש בפייסבוק

Hadar 169

Well-known member
עדכון לגבי אנה כפול שלוש בפייסבוק

ראיתי עדכון באינסטגרם|כן|אבל בפייסבוק אני עדיין לא רואה שעדכנו

למעלה