תאורת נרות.

תאורת נרות.

שלום! ממצב? תמונות שצילמתי היום לתאורת נרות (וברקע לרעש הגשם
) כרגיל אותה הדוגמנית המפורסמת שלי
תהנו...ביקורת תתקבל בברכה...וגם הערות בנוגע למדידת האור יעזרו כי עבדתי לפי תחושה ולא לפי מה שהמצלמה הראתה לי...

Operation Ivy

New member
הרעיון לצלם לתאורת הנרות יפה

התאורה שהתקבלה מאוד חמימה, אדמדמה-כתומה.. החיתוכים שבפריים לא מחמיאים לדוגמנית. יוצרים תחושה שהיא מרובעת. אם אני לא טועה, עומק השדה פה קטן, וזה גורם לתחושה קצת מוזרה בנוגע לצורה שבה מחובר הראש לצוואר :\ צד שמאל של הראש של הדוגמנית קצת חשוך מדיי לעומת הצד הימני שמאוד מואר. ומשהו שמטריד אותי הרבה זמן כבר! הקריצה שיש ליד "הדוגמנית המפורסמת שלי" זה כי הדוגמנית היא דופנה?

הקרציה ליד "הדוגמנית" זה בגלל

שזו אותה דוגמנית שאני תמיד מצלמת. אם תעברי על כל התמונות שפירסמתי פה, ברובן היא מככבת.
ותודה רבה על התגובה...

RieM

New member
יופי של תמונות ! ../images/Emo6.gif

וגם הדוגמנית חמודה !

flash182

New member
פשששש

האובייקט יפיפה
לפי דעתי התמונה הראשונה משדרת אינטימיות חזקה

urilei

New member
שאלה

אני מקווה שאני לא עובר פה על כללי פורום וכאלה אבל אפשר קצת נתונים טכניים על התמונה? זמן חשיפה? ISO? צמצם? אני ניסיתי פעם לצלם דבר דומה (עם חצובה כמובן) וזה יצא הרבה פחות מרשים האם הייתה פה מלחמה קשה עם הדוגמנית שלא תזוז? תודה ! ואגב, תמונה מעולה

כשאתה מצלם תמונה בתאורת נרות

אתה צריך לעשות מדידת אור נקודתית על הנקודה הכי בהירה על הנושא שלך. אני לדוגמא עשיתי את המדידה שלי על הצד הבהיר של הפנים של הדוגמנית. אתה יכול לעשות את המדידה בצורה ידנית- לצלם בנתון M, להתקרב לאיזור הבהיר למדוד את האור ואז להתרחק לפריים הרצוי ולצלם למרות שהמצלמה מראה מדידה שגויה, או לשנות את נתוני המצלמה למדידת אור נקודתית נתון שיש ברוב מצלמות. כמובן שאתה חייב להשתמש בחצובה כי תאורת נרות היא תאורה מאוד חלשה והחשיפות ארוכות (שלי הייו בערך 1/3) ואתה צריך למצוא דוגמן/נית שלא זזים הרבה אחרת לא יצא פוקוס. מקווה שעזרתי

תמונה נוספת שלא הועלתה אתמול

בגלל הפסקת חשמל, בדיוק באמצע שהעלתי את התמונות לפורום
התמונות כולן צולמו ב-800 אסא בצמצמם 4.0 בחשיפות של בערך 1/3.(אני די מופתעת שבכלל יצא לי פוקוס) וחצובה (שממש לא אוהבת אותי, חשוב לציין, היא פשוט לא הסכימה להיסגר בגובהה שרציתי
)

dark spy

New member
תמונות טובות...

ודוגמנית יפה
הראשונה מדהימה, השניה מעולה חוץ מההבעה שלה שקצת משונה לי... השלישית גם מעולה
קבלי ח"ח עצבני

KO74

New member
תמונות יפות

אין לי הערות לגבי מדידת האור, החשיפה לדעתי בסדר גמור התמונה הראשונה יצאה מיוחדת בגלל התאורה. אם לא התאורה המיוחדת, היא הייתה תמונה סתמית לדעתי את התמונה השניה אהבתי, אחלה פוזה ומבט. אבל התאורה שבאה מהצד גרמה לצל של האף על הפנים

דפנה dafna

New member
תמונות מדהימות!

אני לא רגילה לראות את התמונות שלך פעם ראשונה בפורום הזה (תרתי משמע...). ממש אהבתי את הסדרה. הראשונה מדהימה- ההבעה של ג'אהנוי ממש מעניינת. בשניה- גם תפיסה מצויינת והורד של ג'ניה מוסיף
את השלישית קצת פחות אהבתי כי העומק שדה מאוד נמוך. בכל מקרה- תמונות נהדרות.

למעלה