תאוריית קונספירצייה חדשה ברשת: 'נתניהו מת והוחלף במודל AI'(כתבה במאקו)

evglev1

Well-known member
מנהל
טוב נגיד שכן
אז מה לגבי שרה ומוג'תבא נתניהו ?
אם זה היה נכון אז היה הגיוני לחשוב שיאיר הוא שעיצב את המודל כי הרבה זמן ישראל מנוהלת בדרך יאיר היהיר (יאיר נתניהו לא יאיר לפיד ולא יאיר גולן למרות שגם הם יהירים) ולא בדרך בנימין הממלכתי.

Paramatman

Member
כמה אצבעות הוא מחזיק בתמונה? אני מקבל מיינדפאק כל פעם שאני מנסה לספור

evglev1

Well-known member
מנהל
מאז מועד פרסום הכתבה הוא הספיק להצטלם עם הקפה...אבל מי זה בדיוק הוא, נשאל? 🤔

צפה בקובץ המצורף 143073
זה הסבר טוב מדוע נתניהו נכשל בלשונו ומתבלבל בתאריכים, לביביסט יותר נוח לחשוב שמדובר בטעות של בינה מלאכותית מאשר שמדובר בטעות אנושית של "גדול המנהיגים בעולם המודרני".

Paramatman

Member
יאללה חומד, לך תצדיע למנהיג העליון של ביביסטאן ולממסד השקרן שזרק אותך לכלבים ב7 באוקטובר, בגד בך, פשע בך. קושמרו והגוזלית מחכים לך בשמונה בערב, אל תשכח עיניים חלולות ומבט אטום- חובה לכל צייתן של הדיקטטורה.

ביטניקט

Well-known member
יאללה חומד, לך תצדיע למנהיג העליון של ביביסטאן ולממסד השקרן שזרק אותך לכלבים ב7 באוקטובר, בגד בך, פשע בך. קושמרו והגוזלית מחכים לך בשמונה בערב, אל תשכח עיניים חלולות ומבט אטום- חובה לכל צייתן של הדיקטטורה.
לך תצדיע במועל יד לדמות הקרטון של מוג'תבא המנהיג העליון שלך בוט קטארי-איראני של משטר האייתולות.

Zadig

Well-known member
ביבי מייצר את הקונספירציה הזאת כדי שידברו עליו

ביטניקט

Well-known member
חחח... וביבי התיחס לזה והוציא סרטון. ולא נראה לי שזה יעזור הרבה, כי מי שמאמין לכאלה שטויות הוא כל כך דפוק שכלום לא יעזור לו :-D
מה הפלא, מי שמאמין למשרד הבריאות של החמאס בעזה זה זומבי מפגר מהלך שיאמין לכל שקר שימכרו לו.

למעלה