תאונת רכבת קשה באנגליה כמה קרונות

מצב
הנושא נעול.

ערן שחר

New member

ירדו מהפסים והתהפכו

scooby5

Member
עוד כמה פרטים

ירדו מהפסים והתהפכו
עוד כמה פרטים
אדם אחד נהרג, כאשר רכבת התהפכה, לאחר שפגעה ברכב פרטי, בעת נסיעה באיזור Ufton Nervet, Berkshire בין Reading ל - Newbury. מספר קרונות נשמטו מהפסים, וחלקם התהפכו. מספר רב של רכבי הצלה נמצא באיזור התאונה. עדי ראייה ושמיעה ידעו לספר כי נשמע רעש של חריקת בלמים. הפצועים פונו לבית החולים המחוזי. (מקור - אתר sky news).

fireman

New member
פשששש כל זה בגלל רכב

עוד כמה פרטים
אדם אחד נהרג, כאשר רכבת התהפכה, לאחר שפגעה ברכב פרטי, בעת נסיעה באיזור Ufton Nervet, Berkshire בין Reading ל - Newbury. מספר קרונות נשמטו מהפסים, וחלקם התהפכו. מספר רב של רכבי הצלה נמצא באיזור התאונה. עדי ראייה ושמיעה ידעו לספר כי נשמע רעש של חריקת בלמים. הפצועים פונו לבית החולים המחוזי. (מקור - אתר sky news).
פשששש כל זה בגלל רכב
לא יאומן.....

scooby5

Member
ועוד עדכון

ירדו מהפסים והתהפכו
ועוד עדכון
גם הוא מאתר SKY, מהשעה 00:41 שעון ישראל. מהפרטים עולה כי, רכבת מהירה, פגעה ברכב שהיה על הפסים בסביבות השעה 18:30 שעון מקומי (20:30 שעוננו). כתוצאה מכך, נשמטו 9 קרונות מהרכבת, חלקם אף התהפכו. כתוצאה מהתאונה, נהרגו מספר אנשים, וכ-150 נפצעו רובם בדרגות פציעה קלות, אך 8 מהם עם פציעות ראש וחזה קשות. שישה אנשים לכודים בקרונות הרכבת המהירה שיצאה ב-17:35 שעון מקומי (19:35 בארץ) מ-Paddington ל- Plymouth. עפ'י עד ראיה, לא ניתן לראות שרידים מהרכב הנפגע, ורוב הקרונות הפוכים על צידם. עוד נכתב כי, באיזור זה נוסעת הרכבת במהירות רבה, אך בכל-זאת, הקו נחשב לבטוח. זהו בינתים.

צביקוש23

New member
בתור בעל אזרחות בריטי משתתף בצער

עוד תמונה,
הפעם מאתר ה-CNN. השתים הקודמות, מ-BBC
כמוהן שכואב לי על כל אסון שקורה אבל מכיוון שאני בן לאמא אנגליה טהורה (עלתה לארץ בשנות העשרים שלה) ובתור בעל אזרחות בריטית כואב לי פי כמה וכמה. ליבי עם משפחות הפצועים וההרוגים! mey god bles you all!

scooby5

Member
may, ו - bless אני מניח שזו השעה

כמוהן שכואב לי על כל אסון שקורה אבל מכיוון שאני בן לאמא אנגליה טהורה (עלתה לארץ בשנות העשרים שלה) ובתור בעל אזרחות בריטית כואב לי פי כמה וכמה. ליבי עם משפחות הפצועים וההרוגים! mey god bles you all!
may, ו - bless אני מניח שזו השעה

alexUK

New member
זאת גם הזדמנות לעשות קצת שוויצים

זאת גם הזדמנות לעשות קצת שוויצים

צרת רבים - נחמת טיפשים

ירדו מהפסים והתהפכו
צרת רבים - נחמת טיפשים
גם בבריטניה הגדולה יש מפגשי כביש-מסילה ואנשים שאינם נזהרים, או שרכבם נתקע על המסילה. "ונשמרתם מאוד לנפשכם" חל גם על גויים וגם על יהודים.

נ"ב ממש מחריד

צרת רבים - נחמת טיפשים
גם בבריטניה הגדולה יש מפגשי כביש-מסילה ואנשים שאינם נזהרים, או שרכבם נתקע על המסילה. "ונשמרתם מאוד לנפשכם" חל גם על גויים וגם על יהודים.
נ"ב ממש מחריד
במאמר הוזכר חשד שהרכב הושאר על המסילה בכוונה! אללה יוסתור!

מצב
הנושא נעול.
למעלה