ש ל ו ם

Bgiginia

New member
ש ל ו ם

טוב נו... רק כמה מילים... אני פה...אוכלת אוכלת אוכלת ואוכללת ובולעעת ואוכלת ושוקולד פרה, במבה, חומוס, פיתה, קוסקוס, לפה, לבנה, על האש, על המנגל,על המופלטה והדבש והחמאה ועוד אחת ועוד אחת, על התלונות, צרות וסיר קציצות.... והמקלדת העברית על צרותיה גם והמחשב ההפוך והשקל הקטן...ובכלל למה אין מטבע של 2 שקל למה???? לא יכלו לחשוב על זה ...המציאו את כל המכונות לילדים עם 2 שקל ואין מטבע כזה... ואיזה לאט אתם נוהגים, סליחה נו...תפס אותי שוטר.. רצה רשיונות, תעודת זהות, ביטוח ואני מה לי ולזה יש לי רק מסטרקרד...כרטיס נק' של הסופר ועוד אחד כזה של נוסע מתמיד מה זה לא כרטיס מזה?? אמר לי גברת איפה את חיה?? את לא מחוברת לאדמה...הסברתי לו אני באי נידח בודד נטוש ואז בעלי אמר לו במבטא כבד... אתה צודק!!!!! לאדמה היא לא מחוברת אבל לאינטרנט כל היום. טוב זהו מספיק ... הלוואי שילך לי לאיבוד הכרטיס חזור ואני אשאר פה יש בכלל למישהו רעיון טוב בשבילי איך להשאר פה..ככה בלי כוונה כזה ללכת לאיבוד פה להתערבב בלי לגרום מהומות בשקט כזה ....שלא ירגישו בי בכלל....מבטיחה להתנהג יפה ! סיסי תשתקי זה אפשרי ...רק תחשבי טוב תראי שזה אפשרי ותביא נשיקה

שלום שלום

גיברת יש פורום בשביל זה...מס' 70.. שם יש מנהלת מה תענה לך על כל התלונות שלך, אחלה מנהלת אומרים. (מייחצנת קצת אז מה) ואת ושקט? בדיחות ביו השואה? בושי לך ילדה :)
געגעתי

genotip

New member
אני לא רוצה לגלות...

אבל מטבע של 2 שקל, בקרוב (תוך מס' חודשים) אצלכם בארנק.

genotip

New member
ואני לא רוצה להיות חצוף...

טוב נו.. אני לא אהיה חצוף

ס י ס י

New member
שקט כולם!!!

היא בכלל מכינה את עצמה עבורי, יודעת שאני אוהבת אותה עסיסית.... אוחחחח שמנמנה עגלגלה שלי,,,יש לך בגד ים לתת לי מותק?
תגידי בז'ז, רק הגעת החלטת לשנות כאן סידרי בראשית? עד שהתרגלנו לשקל הזה, את באה ורוצה ישר שניים? ואם יהיה מטבע של שניים, בטח תרצי מטבע של 3 אף פעם אי אפשר לרצות אותך.. יאללה תזיזי ת'תחת השמן שלך, יש כאן כמה אנשים שרוצים לגעת לך בבז'אז'.. קדימה...זוז!

Bgiginia

New member
אתם לא נורמאלים

מה זה הבלגאן הזה... סקפטים ...חצופים...חסרי 2 שקל שכמותכם... אני רק באתי להגיד שלום וקצת להביע דעה ואתם מנהלים לי פה ויכוח כלכלי הומנטרי דסקפרקטי ופילצנזונסי למשווע רצון ואומה. ומי היא סיסי בכלל גנבת בגדי ים משכמה ומעלה .....נתתי לך את השלם ואת הביקיני עכשיו את רוצה את החוטיני גם??? תשאירי אותי ערומה בסוף... דרך אגב בלי לדרוך לאף אחד על השקל ...היום הייתי בחנות הכל ב 2 שקל... נו אז מה אתםם אומרים על זה????????

Plazme

New member
שאם היה מטבע של 2 שקל,

והיית קונה משהו - לא היית צריכה להוציא 2 מטבעות שונים (או לקבל עודף).

genotip

New member
לך לישון. הלילה לא עושה לך טוב.

בחנויות של 2 שקל, תמיד נותנים את העודף. אז יוצא מינימום - 4 מטבעות שונים. תהיה גדלולי?

Plazme

New member
שימוש במילים שאינן רשומות באקדמיה

אינן עושות עלי רושום. מחכה שאתה תלך,אולי אוכל להצטרף.

genotip

New member
ידידי היקר...

האם שמענו כאן וידוי כלשהוא? למיטה אני נכנס רק עם בנות המין השני, אבל בהחלט אפשר לסדר משהו. מכיר אנשים. ובכלל, אם תחכה שאני אלך לישון, כנראה שתישן מעט מאוד שעות.

Bgiginia

New member
לא הכל.. אבל פסדר

הבעיה היא 2 שקל... אני הייתי מציעה משהו אחר... שיעשו מטבע 2 שקל אבל יחוקקו חוק שיחייב את השימוש במטבע 2 שקל רק אם זה לא כרוך בהחזרת עודף של 1 שקל או חצי שקל או כל מטבע קטן אחר ... דהיינו אם הלכת לקרקס מונטקרלו בתל אביב והיית מת להשתין ורצת לשרותים ואתה מתאפק מת שלא יברח לך הפיפי ואז אתה מגיע לדלת השרותים כבר משחרר חגורה פותח כפתור ורוכסן ואז קופצת עליך עובדת נקיון ואומרת לך ...שרותים 1 שקל ... אז אתה לא יכול לתת לה מטבע 2 שקל שיש לך בכיסס הימני אלה אתה צריך לסגור כפתור רוכסן חגורה לפשפש וחטט ולהפוך את התיק על רצפת השרותים ולחפש 1 שקל ואז אתה תקלל את אמא שלך ואת הגננת שלך למה גמלו אותי מטיטולים למה ... זה בערך מה שיגרום חוק 2 שקל ואז כולנו נהייה מרוצים.. ובוקר נפלא לך אנושית ולכולכם

אנושית~

New member
חחחחחחח ת,קרועה לגמרי

יא קמסנית אז מה קרה תשאירי טיפ שקל מה יש??? אני בכלל מציעה להריץ אותך לכנסת ישלך הרבה יותר מה להציע מכל ההאוכלי חינם שם
אחלה בוקר נפלא בארץ הקודש שיהיה לך ..חחח מצחיקה

zivsb

New member
אהלן בזיזינה ! זה אפשרי

אין בעיה פכללללללללל

למעלה