ש-לום

סוריאל

New member
יש קשר לאוזניון?

נו, אוזניון, אתם יודעים, החבר המבוגר של נדי הקטן שהנחה אותו בצעדיו הראשונים בארץ הצעצועים. המממ. עכשיו, כשאני כותב את זה, זה כבר לא נראה כל כך תמים.

../images/Emo47.gif מי זה אוזניון ו/או נדי?

אבל היי, אני מכיר את רוני וליטל... הם עושים בלילה, אגב....

סוריאל

New member
מי גמר לך באוזן?

נוסעים בלילה, חמודי, נוסעים. נדי ואוזניון הם גיבורי סדרת ספרי ילדים עתיקה שנהגתי לקרוא בילדותי הרחוקה (נניח) בארוחת השבת אצל סבתי נ"ע.

../images/Emo47.gif די ניפצת לי מיתוס עכשיו

הייתי בטוח שזה "עושים בלילה... עכשיו כשאני חושב על זה באמת ראו אותם נוסעים בעננים לא? טוב, אני הולך לעשות חזרה על המאמרים לקראת המבחן היום... *מפחד* יום נפלא ומחשבות חיוביות

../images/Emo47.gif "אני רוצה שם" רינג א בל? ../images/Emo3.gif

יווו אני כזה מתוסכל!!!! אני חזרתי ב-8 הביתה אחרי מבחן של 3 שעות ארוך ומייגע וכואב לי הראש... אני כבר מ-22:30 במיטה מנסה לישון ולא מצליח!! אפילו כיביתי את הפלאפון שלא יציקו לי במקרה... ואין, לא מצליח!! אולי כי בשבועות האחרונים אני רגיל ללכת לישון ב-04:00 וזה גרוע כי שבוע הבא מתחיל סמסטר ב'... פשוט לא יכול לישון. אוף

יא! נדי מערוץ הופ

יש לו שם סידרה ממש יפה.מעריץ אותו ויש לי את הכל האלבומים שלו אפילו את האוסף,וכל החדר שלי מלא בפוסטרים של נדי .

סוריאל

New member
אה... כן...

ממש רציתי לכתוב כאן הודעה מתוחכמת, ציניצ ומרושעת, אבל אני לא מצליח לחשוב על שום דבר חזק מספיק. לפיכך, תצטרך להסתפק במילה אחת: תתבגר!

חח..אני אפילו בערך זוכר את השיר

קוראים לו נדי אם כל החברים,קוראים לו נדי אם כל הסיפורים,קוראים לו נדי בובון כה נחמדי...או ששניתי את המילים לגמרי

סוריאל

New member
?!עם כל החברים?!

מה, אוזניון לא מספיק? איפה יצחק קדמן כשצריך אותו?

אה חח...אני לא באמת מעריץ את נדי

רק דרגון בול,מומינים,פילפלת,פוקמיון,ועוד...חח...אפילו שנדי חתיך.

למעלה