עלמה זק..
מ מאיר לבן New member 20/2/07 #58 נו, נכון... דריה פלג היא אחת הדמויות שעלמה משחקת בארץ נהדרת, זאת של הזמרת....
O On My Own l New member 18/2/07 #19 ברוך הבא צעירוס../images/Emo8.gif אני לירן, בן 22 ו...חודש וכמעט שבוע =) תהנה בשהות שלך כאן. יש פה אחלה אנשים.
ברוך הבא צעירוס../images/Emo8.gif אני לירן, בן 22 ו...חודש וכמעט שבוע =) תהנה בשהות שלך כאן. יש פה אחלה אנשים.
י יורדהוואן New member 19/2/07 #22 ../images/Emo47.gif תשובה חלקית אני צריך כתובת מלאה... עיר, שכונה + מספר.... סתם נו... כאמור, שיהיה בכיף
../images/Emo47.gif תשובה חלקית אני צריך כתובת מלאה... עיר, שכונה + מספר.... סתם נו... כאמור, שיהיה בכיף
T TheRainMaker New member 19/2/07 #25 היי../images/Emo24.gif החלטתי כבר שלילד שלי אני אקרא אביב, אולי זה אתה? תהנה כאן ^^
R Rincewind New member 19/2/07 #26 איזה צירוף מקרים! ../images/Emo3.gif אני בן 22 פחות 6 ימים הכי יפה
י יורדהוואן New member 19/2/07 #28 ../images/Emo47.gif פחות 4 ימים זה אומר שמנקים את ה-4 ימים מה-23 לא? כי המונח הלא חשבונאי הוא 23 בעוד 4 ימים.. טוב, אני ומתמטיקה אף פעם לא הלך טוב... יש לי עדיין סיוטים מצ'רנה המורה הרוסית....
../images/Emo47.gif פחות 4 ימים זה אומר שמנקים את ה-4 ימים מה-23 לא? כי המונח הלא חשבונאי הוא 23 בעוד 4 ימים.. טוב, אני ומתמטיקה אף פעם לא הלך טוב... יש לי עדיין סיוטים מצ'רנה המורה הרוסית....
י יורדהוואן New member 19/2/07 #33 ../images/Emo47.gif איך אפשר לכעוס על מאירים לבנים? מהותם נגזרת בלהציל אנשים.... יאללה סולחה! *יורדהוואן נהנה לכתוב הודעות במקום ללמוד*
../images/Emo47.gif איך אפשר לכעוס על מאירים לבנים? מהותם נגזרת בלהציל אנשים.... יאללה סולחה! *יורדהוואן נהנה לכתוב הודעות במקום ללמוד*