ש-לום

אוזניהו

New member
ש-לום ../images/Emo13.gif

אהלן אנשים! אני אביב, בן 22, שבוע ושלושה ימים... ואני חדש כאן בדרך כלל אני "מציץ" בפורום גאווה צעירה, אך בקושי משתתף. בכל אופן, נראה נחמד כאן...

orrr18

New member
ברור שנחמד כאן!

ברוך הבא אביב!
ומזל טוב (באיחור של שבוע ו-3 ימים...) ספר קצת על עצמך, מאיפה אתה?! מה התחביבים שלך?! למי היית עושה טובה?! חח.. סתם סתם...
תהנה פה!

אוזניהו

New member
../images/Emo3.gif

תודה רבה על המזל"ט
אני גר ביישוב קטן (השם שמור במערכת) בין הצפון למרכז... אני מנגן בפסנתר חשמלי ומאוד אוהב כלבים ומחשבים... עוד משהו ששכחתי?

orrr18

New member
יא... נגן בפורום! גררר.. ../images/Emo99.gif

אני גם רוצה לנגן על פסנתר חשמלי, או פסנתר רגיל, או זנבות של חתולים, או כל דבר שאפשר להפיק ממנו מוזיקה...
תלמד אותי?
אה כן, ושכחת להגיד למי היית עושה טובה... חחח

אוזניהו

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

אני לא ממש יודע איך ללמד אנשים לנגן. אני בעצמי לא יודע תווים כל כך, אלא מנגן משמיעה. ולשאלתך השניה - יש את הדוגמן הזה של גולף עם השם המוזר... לא זוכר את שמו.

אלוהה אביב ../images/Emo39.gif

יש לך אולי קרבה משפחתית לאביב גפן
בכל מיק, ברוך הבא ותעשה חיים, ולזכר המסורת הישנה (שמשום מה נעלמה כלא הייתה), קבל תמונה

../images/Emo88.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif

אביב זה שם מדהים
נחמד כאן מאד אבל אם לא משתתפים יותר מדי מוענשים
רבים החלו לצלוע קלות אחרי שהודיעו שהצטרפו ואז לא שמו הודעות. קח לתשומת ליבך
סתם
תהנה פה

M KO

New member
../images/Emo15.gif |שיעול| מישהו 'מעתיק' מנהג של

חבר פורום אחר? (welcomeים)
M _ KO

i v g y

New member
שלום

מצאת לך גם זמן מרגמתי לקראת האביב להגיע לכאן ברוך הבא

M KO

New member
../images/Emo15.gif אהלן אביב...

אני M _ KO, חבר בפורום אך נמצבא בעיקר בסופש"ים בודדים בגלל שהצבא 'אוהב' אותי... קבל ממני
קטן ( #155 welcome) ~~~>

ברוך הבא לפורום הנחמד

אני שניצל 19 צפון.ובאמת נחמד פה בפורומינו הקטן.ואתה כמובן מוזמן לספר עוד על עצמך .:)

היי אביב שנולד בחורף :)

שיהיה לך חמים פה כמו בקיץ ושלא ייפלו לך עלים על הראש כמו בסתיו והכי חשוב שלא תהיה סגור כמו אשנב! חח אל תשים לב אליי.. אני מיכאל, בן 23, ברוך הבא

למעלה