*~~ש ב ו ע ה ס פ ר~~*

קינואה88

New member
*~~ש ב ו ע ה ס פ ר~~*

אני יודעת שכולנו שקועים עכשיו בספרי הלימודים או שוקדים על הכנת ספרי המחזור...אך אל לנו לשכוח את שבוע הספר הבא עלינו לטובה!! כיוון לא מצאתי התייחסות לנושא בפורום, החלטתי לפתוח שאלון לשבוע הספר!! ולהלן השאלון: 1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? P: 2. כמה ספרים קראת בחייך? 3.מהו הספר האהוב עלייך? 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? הגיבו בהמוניכם!! =))

Darkness Fairy

New member
ממממ ספרים ../images/Emo99.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר?
יצא.... 2. כמה ספרים קראת בחייך?
המוווון. לא יכולה לספור. 3.מהו הספר האהוב עלייך?
"הנסיך הקטן"
, "היפה בנשים". 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ?
"ואל אישך תשוקתך" של נעמי רגן. התחלתי לקרוא אותו כמה פעמים ופשוט לא הצלחתי לסיים
5. איזה ספר הכי השפיע על חייך?
עוד לא קראתי אחד שהשפיע מאוד, מאוד... 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו?
"הארי פוטר והנסיך חצוי הדם". כן.. קצת בדיליי, אבל טוב מאוחר מאשר לעולם לא

Eowyn of Rohan

New member
האמת שחשבתי שאולי כדאי שיהיה שאלון

כזה
|ספר1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה? לא יצא לי בגלל הלימודים.. אני ממש רוצה ללכת וכנראה אלך אחרי הבגרות בביולוגיה |ספר2. כמה ספרים קראת בחייך? פשש המונים.. |ספר3. מהו הספר האהוב עלייך? שר הטבעות |ספר4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא? האלכימאי |ספר5. איזה ספר הכי השפיע על חייך? שר הטבעות |ספר6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? החטא ועונשו

דוש2

New member
ספרים ../images/Emo13.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? P: בעיקרון לא הלכתי אבל הייתי בקניון והיה בזאר של הספרים אז קניתי ספר! 2. כמה ספרים קראת בחייך? לא מעט בואו נגיד 3.מהו הספר האהוב עלייך? אופטימיות נצחית - לני רביץ 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? עם כל הכבוד, רודף העפיפונים 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? אופטימיות נצחית 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? כל בית צריך מרפסת

shuval1

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לא אהבתי את האלכימאי
(ואני דווקא אוהב פילוסופיה)

ממממור

New member
../images/Emo13.gif

1. על שבוע הספר אני אצטרך לוותר להשנה בגלל עומס מגינים 2. קראתי יותר מדי ספרים כדי לזכור (ביו תקופות בחיי שחיסלתי לפחות 3 בשבוע... עכשיו קצת פחות- מחוסר זמן) 3. ספר אהוב- קשה לבחור: מישהו לרוף איתו, מדריך הטרמפיסט, הזהו אדם, האיליאדה והאודיסאה..... 4. לא ממליצה לקרוא: הזר של אלבר קאמי, ובטח היו עוד כמה שהדחקתי לגמרי (כי כשאני קוראת ספר- ולא משנה כמה הוא גרוע- אני חייבת לסיים אותו- מה שהופך ספרים גרועים לאירוע טראומטי...) 5. יש כל מיני ספרים שכשקוראים אותם יש מין הרגשה טובה כזאת ואני בהיי ונחמדה לכל מי שסביבי- נגיד: מישהו לרוץ איתו או חוכמת הבייגלה. חוצמיזה הספר הזהו אדם מאוד השפיע עלי בתקופה שאחרי המסע לפולין. 6. נכון לעכשיו אני קראת איזה 5 ספרים במקביל: השטן ממוסקבה, לא מזיק ברובו, פרנהייטת ג'ק איש הצללים, 100 שנים של בדידות ו- האדם מחפש משמעות... אולי יש עוד ששכחתי כרגע(צריך ספרים למצבי רוח שונים...)

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? לא יצא..יכול להיות שאני אלך.. 2. כמה ספרים קראת בחייך? לא הרבה
3.מהו הספר האהוב עלייך? לא במצב של קבלת החלטות כאלה עכשיו
4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? הממ.. 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? עוד לא נתקלתי באחד כזה.. 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? סיימתי את זהות אבודה, ואין לי עוד אחד להתחיל

Y M C A

New member
הופ

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? P: עדיין לא, אולי בהמשך 2. כמה ספרים קראת בחייך? לא יצא לי לספור
3.מהו הספר האהוב עלייך? הוו התפסן בשדה השיפון 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? המיקוד בתנ"ך 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? לא יודעת אם השפיע אבל מאוד הזדהתי עם התפסן, אולי גם השפיע
6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? באדולינה

גמאני../images/Emo63.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? לא יצא, אבל ממש רוצה! (חרוז תפוז
) 2. כמה ספרים קראת בחייך? המונים (באמת באמת) 3.מהו הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? ספי פילוסופיה ואומנם יש כאן אוהבת טולקין(אחת לפחות)- צר לי, אבל השתעממתי למוות משר הטבעות. לקח לי חודש (!!) לקרוא אותו.לשם ההשוואה אני קוראת ספרים כאלה בכמה ימים בדרך כלל. 5.איזה ספר הכי השפיע על חייך? לא יודעת אם השפיע, אבל יש כמה דברים שאני מאמצת לי מכל מיני ספרים שאני קוראת (התנהגויות, מחשבות וכו') 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? סיימתי את "הדום בגן עדן". סבתא שלי התחילה אותו והיא נפטרה. אז לקחתי על עצמי את המשימה לסיים לקרוא אותו במקומה...

Eowyn of Rohan

New member
על טעם ועל ריח../images/Emo140.gif

אני מודעת לעובדה שלא כולם אוהבים את הסגנון שלו.. אגב, גם אני לא אוהבת ספרי פילוסופיה(האלכימאי
) ושר הטבעות הוא לא כזה..

ממממור

New member
שר הטבעות

אני חייבת להגיד שזה הספר היחידי שאני מעדיפה בתור סרט... יש הרבה יופי בעולם השלם שטולקין בנה אבל לקרוא את כל השושלות המתוסבכות והתיאורי נוף שמרוחים שם... פשוט מוגזם בקושי הצלחתי לסיים את זה (ושרדתי אפילו את השטן במוסקבה)

AndreaCorr ©

New member
ללא נושא

(
) 1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? לא יצא לי עדיין, אבל אני בהחלט מתכוונת ללכת. 2. כמה ספרים קראת בחייך? לא ספרתי. 3.מהו הספר האהוב עלייך? התפסן בשדה השיפון. 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא? שר הטבעות. סבלתי מכל רגע. 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? השפיע זו מילה קצת מוגזמת. מכל ספר אני לוקחת משהו לחיים, אני חושבת. אולי 'כשהנעל מתאימה' של אושו. 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע כלום, אני באמת צריכה לקחת.

צליל88

New member
...../images/Emo179.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? לא, ונראה בחשק ובזמן. 2. כמה ספרים קראת בחייך? רגע... 3.מהו הספר האהוב עלייך? יש כמה. 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא? כנ"ל. 5. איזה ספר הכי השפיע על חייך? לוידעת.

למעלה