והנה התמונה השניהשתי תמונות שצילמתי היום
בזמן נסיעה באזור יהוד. (כן אלונה. ליד הבית שלך...) האוטובוס הזה נראה בתמונה משום מה כמו איזה מיניבוס, אבל זה אוטובוס B7B . בגלל שלא קבלתי רשות מהנהג טישטשתי את הפנים שלו.![]()
אוישוהנה התמונה השניה
שעבר לי מעל הראש בדרך לנחיתה בנתב''ג. לא הצלחתי לזהות למי שייך הבואינג הזה ולצערי גם לא היה לי זמן להתעכב ולצלם עוד.![]()
נקווה שזה ישאר בגדר איומים בלבד
והנה התמונה השניה
שעבר לי מעל הראש בדרך לנחיתה בנתב''ג. לא הצלחתי לזהות למי שייך הבואינג הזה ולצערי גם לא היה לי זמן להתעכב ולצלם עוד.![]()
איך אתה מצליח לזהות ?![]()
![]()
נראה כמו בואינג 767 של טראנסאירו.
לפי הזנבאיך אתה מצליח לזהות ?
גם לי זה נראה כמו 767 אבל איפה אתה מצליח לזהות שזה טראנסאירו?
תשמע... אתה חזק אתה !לפי הזנב
תמונה דומה. אמנם הוא די דומה לAir France, אבל אלה כבר לא טסים לארץ במטוסים גדולים.
לפי הזנב
תמונה דומה. אמנם הוא די דומה לAir France, אבל אלה כבר לא טסים לארץ במטוסים גדולים.
אריה חזק בתחוםלא, אבל אריה כן![]()
דווקא נחמד חבל שזה וולבושתי תמונות שצילמתי היום
בזמן נסיעה באזור יהוד. (כן אלונה. ליד הבית שלך...) האוטובוס הזה נראה בתמונה משום מה כמו איזה מיניבוס, אבל זה אוטובוס B7B . בגלל שלא קבלתי רשות מהנהג טישטשתי את הפנים שלו.![]()
שאלהשתי תמונות שצילמתי היום
תשובהשאלה
מה שם הדגם BL7 או כמו שארז ציין B7B בתודה מראש התחנה
וואלה לא שמתי לבתשובה
יכול להיות שטעיתי וזה B7L . אני לא מומחה לדגמים... מי שיודע שיאשר או יכחיש...
55 זה לא בדיוק יהוד....שתי תמונות שצילמתי היום
נכון. אין ספק בכך.55 זה לא בדיוק יהוד....
ודרך אגב אלונהנכון. אין ספק בכך.
למעשה הוא לא היה בנסיעה בקו. הכיוון שלו היה לקרית אונו אז כנראה שנסע להתחיל לעבוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.