שתי תמונות שצילמתי היום

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
שתי תמונות שצילמתי היום

שתי תמונות שצילמתי היום
בזמן נסיעה באזור יהוד. (כן אלונה. ליד הבית שלך...
) האוטובוס הזה נראה בתמונה משום מה כמו איזה מיניבוס, אבל זה אוטובוס B7B . בגלל שלא קבלתי רשות מהנהג טישטשתי את הפנים שלו.

ארזS

New member
והנה התמונה השניה

שתי תמונות שצילמתי היום
) האוטובוס הזה נראה בתמונה משום מה כמו איזה מיניבוס, אבל זה אוטובוס B7B . בגלל שלא קבלתי רשות מהנהג טישטשתי את הפנים שלו.
והנה התמונה השניה
שעבר לי מעל הראש בדרך לנחיתה בנתב''ג. לא הצלחתי לזהות למי שייך הבואינג הזה ולצערי גם לא היה לי זמן להתעכב ולצלם עוד.

A r i e T

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo35.gif

והנה התמונה השניה
שעבר לי מעל הראש בדרך לנחיתה בנתב''ג. לא הצלחתי לזהות למי שייך הבואינג הזה ולצערי גם לא היה לי זמן להתעכב ולצלם עוד.

נראה כמו בואינג 767 של טראנסאירו.

ארזS

New member
תשמע... אתה חזק אתה !

לפי הזנב
תמונה דומה. אמנם הוא די דומה לAir France, אבל אלה כבר לא טסים לארץ במטוסים גדולים.
תשמע... אתה חזק אתה !
כשראיתי אותו מתקרב היה נדמה לי שאני אכן רואה את ה"זנב" המוכר של טראנסאירו אבל לא הייתי בטוח בכך ועד שהספקתי לשלוף את המצלמה הוא כבר היה מעלי ואז מיהרתי לכוון ולצלם ולא שמתי לב אם זה אכן מטוס שלהם. בתמונה שלי בקושי רואים את הצבעים על הזנב ולכן כשהסתכלתי על התמונה התגנב לליבי ספק קל שמא אני טועה. אני שמח שאישרת את הדברים. ועוד בצירוף תמונה דומה. תודה.

דווקא נחמד חבל שזה וולבו

שתי תמונות שצילמתי היום
דווקא נחמד חבל שזה וולבו
האוטובוס נראה טוב רק הBL7 לא משהו בכלל

שאלה

שתי תמונות שצילמתי היום
שאלה
מה שם הדגם BL7 או כמו שארז ציין B7B בתודה מראש התחנה

55 זה לא בדיוק יהוד....

שתי תמונות שצילמתי היום
55 זה לא בדיוק יהוד....

ארזS

New member
ודרך אגב אלונה

נכון. אין ספק בכך.
למעשה הוא לא היה בנסיעה בקו. הכיוון שלו היה לקרית אונו אז כנראה שנסע להתחיל לעבוד.
ודרך אגב אלונה
ראיתי בדרך את הנהגת שאת אוהבת כשנהגה היום על אוטובוס (שהיה פעם של דן) בקו 1 ליד לשכת הגיוס של תל השומר. אבל המצלמה היתה בתיק ולא הספקתי לצלם אותה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה