שתי שאלות

TurtUlit

New member
שתי שאלות

היי. יש לי שתי שאלות בקשר לסימס 2 נייטלייף, אני אודה לכם אם תענו לי עליהן, תציעו דברים או וואטאבר. דבר ראשון, לפני כמה ימים הורדתי כמה מכוניות חדשות והתקנתי והכל, אבל אף אחת מהן לא עובדת במשחק. מישהו יודע למה, או מה אני יכולה לעשות בשביל שהן יעבדו? דבר שני, אפשרי לגרום לשני סימים שהתחתנו להתגרש? אם כן, איך? תודה מראש.

chen1682

New member
בקשר למכוניות אני לא יודעת אבל

לשאלה השניה--> יש כמה אפשוריות.... אתה מפריד בין הבעל והאישה [יכולים להמשיך לגור באותו בית או שלא] ופשוט שלא ידברו אחד עם השני ושרק יריבו [אפשר לעשות את זה באפשרויות שיחה עם הסימס] ופשוט נראה לי שזה מתחיל לרדת ליחסים של חמישים נקודות יש break up שזהלהיפרד.. ואז נגיד הבעל נפרד מהאישה אז האישה עוזבת את הבית וכך ההפך... או שפשוט עושים או שהבעל או שהאישה מנהלים רומן ואז הם מזמינים את הרומן שלהם הביתה ועושים איתו אהבה וליחסים של הבעל עם האישה יורד למינוסים! שזו בהחלט שיטה מהירה! :D מקווה שעזרתי...

פלורי2

New member
תשובות../images/Emo28.gif

אני לא יודעת מה עם נייטלייף, כי אין לי. אבל לשאלה השניה- את יכולה להתגרש. את פשוט עושה שבני הזוג יריבו הרבה, עד שתהיה להם אפשרות Broke Up או משהו כזה, תלחצי על זה, ואחד מבני הזוג יעזוב את הבית, ז"א, יתגרשו. שמחה לעזור.

למעלה