שתי שאלות...

שתי שאלות...

איך אתם מנקים את הקססה מזרעים ? יצא לי לשבת עם המון אנשים שונים ותמיד יש אחד שמביא שיטה חדשה... תמיד מעניין ללמוד :) ועוד שאלה, שאתם מכינים מכשיר "טבע" איך אתם מכניסים את המבחנה לבקבוק בצורה כזאת שהוא יהיה אטום כמו שצריך ?

KokaiNe

New member
בבאנג טבע אתה מתכוון ל

"באנג ערבי"??? יענו בקבוק מי עדן עם חור וצינור+נייר כסף מסיגריות??? אם כן אז הדרך הכי פשוטה, לעטוף את הראש היא להקיף אותו באיזשהו ניילון ולשרוף+להדביק עם המצית, כנ"ל באיזור החיבור שלה עם הבאנג. לי יש שיטה הרבה יותר של המאה ה21 בעצלנות שלנו תמיד ישיבות טבע=מגיעים עם האוטו באוטו יש לי תמיד אפוקסי(APOXY) אפוסקי זה חומר אטימה כזה שמוכרים בכל מיני סופרים ורשתות כמו ACE, שבהתחלה יש לו פיל ותכונות של פלסטלינה(לא פלסטינה ג'אהידים וכאלה), וכשמערבבים אותו הוא מתקשה כמו ברזל ואוטם פשוט בן זונה, וזה קורה תוך 10 דקות, אחרי ה10 דקות מים פשוט לא מזיזים לו!!! אני משתמש בזה מלא זמן לבאנגים, אטימות ובריחות...

j i m m y

New member
אפוקסי זה הכי גרוע!

אפוקסי נמס בחום, והוא ממש לא מומלץ. האדים שלו מאוד רעילים, אז בכלל..

KokaiNe

New member
לא כל הסוגים

תלוי מאוד מאוד איזה סוג של אפוקסי, שהוא שם כללי לקבוצה של חומרים דמויי חימר אני התכוונתי לסוג מאוד ספציפי ואפשר גם לבדוק את זה על האריזה

bercko21

New member
עוד שיטה יותר זולה לאטום,

לוקחים נר, ומטפטפים בעדינות שעווה מסביב למבחנה. אמנם הרבה פחות עמיד מאפוקסי, אבל יותר זול ויותר זמין. עושה את העבודה :)

אטימות

אני עושה את החור בבקבוק בעזרת סיגריה ואז בעזרת קצת כוח מכניסה את המבחנה בלי שיצא אויר מהצדדים...

v i o

New member
אממ

את הזרעים אני מנקה כך... לוקח פרח תופס אותו משתי הקצוות ומתחיל "לשחק" איתו בתנועה סיבובית ומעיכות כאלה מעל דף עד שיוצאים כל הזרעים וקצת קססה....ואז אני מוציא את הזרעים בשיטה הרגילה של הטיית הדף בשיפוע קטן ואז הרעדות קטנות כאלה של הדף עד שיוצאים כל הזרעים....ואז את הפרח שנשאאר אני מנקה בעזרת מספריים וגוזר קצת את הקססה....בודק שאין זרעים...וזהו! בקשר למכשיר אני מחמם את הנקודה בבקבוק עם מצית עד שיש לי חור קטן עד בינוני ביחס לצינור\מבחנה ואז מהר מכניס את הצינורבכוח לחור והחור מתרחב * אני מכניס את הצינור לא בשיפוע אלא בצורה מאוזנת ומחכה שניה בלי לגעת ואחרי זה אני ממשיך לדחוף את המבחנה בשיפוע כלפי מטה..זאת השיטה המוצלחת ביותר שאני מכיר למרות שגם היא לא תמיד עובדת...(במיוחד בבקבוקים ממשפחת קוקה קולה שבהם נוטים להווצר "פנסים" קטנים כאלה כאשר מכניסים את המבחנה\צינור הבקבוק כאילו נקרא) ...

למעלה