שתי שאלות לי אליכם....

לולה666

New member
שתי שאלות לי אליכם....

1. יש דרך לדעת את ממוצע הציונים שלי רק השנה, כי נראה לי שהוא מאוד גבוה ויכול להיות שמגיע לי הצטיינות. איך בודקים?? 2. אם ערערתי על ממן ועכשיו הציון שלו נעלם בשאילתא כנראה שזה אומר שהערעור התקבל?? תודה אלה

Britush

New member
חישוב ממוצע שנתי:

זה ממוצע משוקלל, כלומר: מכפילים כל ציון במספר נקודות הזכות של הקורס, מחברים הכול, ומחלקים בסך נקודות הזכות. נאמר שהציונים השנה הם כאלה: מבוא לחישוב הציון (ארבע נ"ז) - 95 אשנב לציונים (שש נ"ז) - 92 סטטיסטיקה והסתברות ציונים א' (ארבע נ"ז) - 89 חשבון ממוצע II (שש נ"ז) - 88 נכפיל כל ציון במספר נקודות הזכות של הקורס: נקבל
95*4=380 92*6=552 89*4=356 88*6=528​
נחבר הכול ונקבל 1816. עכשיו, בסך הכול קיבלנו השנה עשרים נ"ז (4+6+4+6=20). אז נחלק הכול ב-20. נקבל 90.8. זה גבוה מ-90. כלומר, הצטיינות!
שימי לב שצריך ללמוד לפחות ארבעה קורסים בשנה כדי לקבל הצטיינות (שלושה, לחיילים ולתלמידי תיכון). מומלץ לקרוא גם פה.

אמיתי ר

New member
תוספת קטנה

קורסים ברמה מתקדמת משוקללים אחרת. במדעי המחשב/מתמטיקה הם משוקללים פי אחד וחצי מהנקודות שלהן. בחוגים אחרים זה הולך קצת אחרת (בחלק גם שקלול של פי אחד וחצי וחלק לא). פרטים יש באתר האו"פ ובידיעון

פישגוז

New member
פי אחד וחצי?

לא מצאתי שום איזכור על כך באתר האו"פ. אשמח לקבל קישור לפרטים או פרטים מלאים, תודה.

vasermann

New member
אני שוקל לקחת בסמסטר הבא את הקורס

חשבון ממוצע II כדאי לי? קל/קשה, חומר פתוח/סגור, מנחים מומלצים וכו?

למעלה