תשובה חלקית.שתי שאלות בעניני רכבת.
מתי יפתחו את הקוו לרושלים ומתי תיפתח התחנה השנייה בכפר סבא?עוד שאלה בכול זאת.האם הרכבת שתצא מכפר סבא לבית שמש תמשיך גם לירושלים או ששם נצטרך להחליף רכבת?
תודה רבה!תשובה חלקית.
על כפר סבא אינ לא יודע, אבל על הקו בירושלים כן. יהיו שני קוים - אחד מהם הוא שיפור של התואי הישן הקיים, שיעבור דרך בית שמש עד לתל אביב בערך ב 45 דקות, קו זה אמור להיפתח ב 26.12.04 או בהתחלה של שנת 2005. התחנה של הקו הזה תהיה תחנת מלחה - ליד קניון מלחה. הקו השני המכונה "A1", שהוא קו חדש ומהיר יותר, שיעבור דרך נמל התעופה בן גוריון, יגיע לתל אביב תוך 28 דקות בלבד, התחנה שלו תהיה בבניני האומה, והוא עתיד להיפתח בשנת 2008. זה מידע בסיסי בלבד - אני ממליץ לך להיכנס למעקב על הפרויקט שבאתר חדשות הרכבת. מקוה שעזרתי
כן, התואי קוצר עד למלחה. אבלתודה רבה!
אני מבין שתחנת החאן ירדה מהפרק?
ביפו!כן, התואי קוצר עד למלחה. אבל
יש סיכוי שקו רכבת קלה יפעל מתחנת החאן לתחנה מלחה, כך שישאר רכבת, כביכול, לחאן.. אתה גר בירושלים![]()
בחלומות הלילה זה יקח 45 דקות !תשובה חלקית.
על כפר סבא אינ לא יודע, אבל על הקו בירושלים כן. יהיו שני קוים - אחד מהם הוא שיפור של התואי הישן הקיים, שיעבור דרך בית שמש עד לתל אביב בערך ב 45 דקות, קו זה אמור להיפתח ב 26.12.04 או בהתחלה של שנת 2005. התחנה של הקו הזה תהיה תחנת מלחה - ליד קניון מלחה. הקו השני המכונה "A1", שהוא קו חדש ומהיר יותר, שיעבור דרך נמל התעופה בן גוריון, יגיע לתל אביב תוך 28 דקות בלבד, התחנה שלו תהיה בבניני האומה, והוא עתיד להיפתח בשנת 2008. זה מידע בסיסי בלבד - אני ממליץ לך להיכנס למעקב על הפרויקט שבאתר חדשות הרכבת. מקוה שעזרתי
לא נכון. זה לא המידע שרכבת ישראלבחלומות הלילה זה יקח 45 דקות !
רק מבית-שמש לת"א זה בין 40 ל-45 דקות. ממלחה לת"א ההגנה זה אמור לקחת בין 70 ל-80 דקות. קרי, שעה ועשרה עד שעה ועשרים דקות.
45 דקותלא נכון. זה לא המידע שרכבת ישראל
פרסמה. אין סיכוי שזה יהיה 80 דקות.
תראה, זה לא הגיוני.לא נכון. זה לא המידע שרכבת ישראל
פרסמה. אין סיכוי שזה יהיה 80 דקות.
זה יוצא אפילו 400 קמ"ש ויותרתראה, זה לא הגיוני.
היום זמן הנסיעה מתל אביב ההגנה לבית שמש הוא 40 דקות, אז לפי מה שאתה אומר זמן הנסיעה מבית שמש לירושלים צריך להיות 5 דקות. חדש בישראל: רכבות במהירות 300 קמ"ש בקו בית-שמש - ירושלים.נראה לך?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.