שתי שאלות בנושא תזונה
1. כשאני אוכל ביצים אני תמיד מפריד את החלמון משאר הביצה ואוכל רק את החלבון (כלומר - לא את החלק הצהוב). רציתי לדעת האם כדאי תמיד להיפטר מהחלק הצהוב או שמא יש בו איזשהו ערך ולכן כדאי לאכול מדי פעם. 2. האם יש משהו לא בריא במרק אפונה שמכינים מאפונה יבשה? תודה
1. כשאני אוכל ביצים אני תמיד מפריד את החלמון משאר הביצה ואוכל רק את החלבון (כלומר - לא את החלק הצהוב). רציתי לדעת האם כדאי תמיד להיפטר מהחלק הצהוב או שמא יש בו איזשהו ערך ולכן כדאי לאכול מדי פעם. 2. האם יש משהו לא בריא במרק אפונה שמכינים מאפונה יבשה? תודה