שתי קבוצות - שתי התיחסויות

atrio6

New member
שתי קבוצות - שתי התיחסויות

החלטתי לשנות את מזלי כטנק (בגלל שאני מאוד קז'ואל, האופציה להיכנס מיד למבוך בלי לחכות מאוד מתאימה לי) שיניתי את הבילד שלי לטנק, קניתי עוד קצת ציוד שנותן דפנס, ונכנסתי למבוך. עשיתי ריצה שלמה, פעם ראשונה כטנק והצלחתי! סיימנו את כל המבוך, ואנשים עודדו אותי, אמרו כל הכבוד, תמיד יש פעם ראשונה, בהצלחה, והיה ממש נחמד. למבוך השני שנכנסתי ישר התקבלתי ב OMG NOB!!!!! ו צא החוצה ואנחנו לא מוכנים לשחק איתך, וההילר אמר שהוא לא מתכוון לרפא אותי. אז יצאתי (ובגלל זה קיבלתי השהייה של חצי שעה) אז אין צורך לשטוף אותי, ירדתי מכוונותיי להיות טנק בינתיים, אבל עדיין זה משחק, ואנשים כמו החברה מהקבוצה הראשונה פשוט עושים את הכל נחמד ונעים, כל הכבוד להם. ומכאן קצת שאלות. הסתכלתי על הציוד של האחרים בהרואיק וראיתי שכולם עם סגולים מכף רגל ועד ראש, אז מה הם עושים עדיין בהרואיק, יש אחרי הסגול, סגול עוד יותר טוב שהם מחפשים אותו? בינתיים שאני DPS אני צריך לחכות יותר למבוך, מה לעשות בינתיים. חשבתי לעשות קצת כסף, כי ראיתי שיש דברים טובים ב AH אבל אין לי כסף בשבילם. יש לי 0 בסקיל, כדאי לי להתחיל לחרוש מיינינג ובלקסמיט כדי לעשות קצת כסף, או שזה כבר כסף קטן ברמות של 80? הבלקסמיט שווה השקעה הוא יכול ליצור לי סגולים? תודה.

zrikman

New member
מקצועות זה הכסף

הגעת עד רמה 80 בלי מקצועות? דבר ראשון זה ממש חבל כי כשאתה מעלה מקצוע תוך כדי עלייה של רמות אתה לא "מבזבז זמן" אתה עובר על אותם איזורים ועושה פארמינג לחומרים שאתה צריך באותו זמן שאתה עושה קווסטים בכל מקרה, אם אתה רוצה להיות טאנק קח מיינינג, כי הוא מוסיף 60 סטאמינה כשאתה מגיע לרמה המקסימלית (60 עד כמה שאני זוכר, אלא אם אני טועה) לגביי המקצוע השני, אתה יכול לקחת BS או JC כמקצועת שאיתם אתה מכין פריטים, או שאתה יכול לקחת מקצוע איסוף נוסף, skining (מוסיף CRIT אם אני לא טועה) או herbalisme (נותן יכולת לספוג נזק) למרות שאני לא ממליץ לקחת 2 מקצועות איסוף שמשתמשים במפה, הכוונה היא, שמתווספת לך יכולת למצוא צמחים או מחצבים, ואז אתה רואה בminimap נקודות צהובות איפה שיש מחצבים, הבעיה היא שאתה יכול לחפש רק סוג אחד, מחצבים או צמחים ואז אתה יכול לפספס די הרבה מהסוג השני שאתה לא מחפש. לגביי הקבוצות, אל תיקח קשה תגובות של מטומטמים, ראיתי הרבה דברים כאלה במשחק ויכול לצאת לך קבוצה כמו הראשונה שממש תומכים ורצים בכיף, ויכול להיות לך אליטיסטים מטומטמים כמו בקבוצה השנייה, בקשר לציוד יש הרבה רמות של סגולים, בגלל זה יש item level - ilvl ציוד שאתה מקבל מ TOC 5, לא חזק כמו ציוד שאתה מקבל מ ICC10 ולא כמו שאתה מקבל מ ICC25 או ICC25 הירואיק פה נכנס עניין ה gearscore, רמה 80 ממוצעת היום מסתובב עם 5500-5000gs, ואנשים שעושים ICC25 הירואיק מגיעים ל 6200-6500 ואפילו יותר מקווה שהבנת את הנקודה ** וה gearscore היה להמחשה, לכל שונאי ה gearscore שפה..

atrio6

New member
איך אני יכול לדעת

מה ה gearscore שלי ? יש לי כבר כמה סגולים עם אייטם לבל 200, ברגע שהכל אצלי יהיה סגול יפתח לי TOC5 ואז ICC10 ?

Shaye87

New member
אין קשר ל- ICC10...

והסבירו לך את זה עשרות פעמים, חבל.

atrio6

New member
אני זוכר

ICC זה רייד, נכנסים לזה בדרך שונה? וזה לא שאני לא לומד, לויתם אותי דרך כל העליית רמות, ועכשיו הגעתי לשמונים, ואז הצלחתי להיכנס להירואיקים, ועכשיו התחלתי להשתתף בפומביות ולאסוף סגולים, ואפילו לעשות טנקינג, והכל בזכותכם. אז קורה שפיספסתי משהו, עדיין אני מקשיב ולומד.

Shaye87

New member
Icecrown Citadel זה רייד, כן

אתה לא נכנס אליו דרך מערכת ה- LFG, אלא אתה צריך להתארגן עם עוד אנשים (10 או 25) וללכת לשם ביחד, ביוזמתכם. אל תחשוב על ICC עדיין. המטרה הנוכחית שלך היא להשיג את *כל הציוד* שאתה יכול מ- Trimuph (ממליץ לקחת ראש וכתפיים 245 מהוונדור, לא Tier9), לאחר מכן להתחיל לעשות TOC10/25 על בסיס קבוע לרכוש ניסיון בטאנקינג, ואז אולי יהיה על מה לדבר מבחינת ICC10...

atrio6

New member
תודה

בינתיים ה TOC נעול לי גם בנורמאל, ברגע שהוא יפתח יש טעם לעשות אותו בנורמאל, או לעשות רק הרואיק?

Fanty S

New member
זו דרך מהירה להשתפר

אתה יכול ללכת לשם כמה פעמים כדי לקבל קצת ציוד. התור לשם ארוך יותר מלהירואיק, אז אם אין לך משהו ספציפי שאתה רוצה משם עדיף לעשות הירואיקס ולקנות T9.

Fanty S

New member
אז תשתמש באופציית החיפוש :)

כל ההודעות שלך עדיין בפורום. אתה יכול לחפש לפי שם, ולחפש את השם של עצמך וככה תוכל למצוא את כל הדיונים שפתחת ולקרוא את התשובות שכתבו לך שוב. אנשים משקיעים בתשובות שהם כותבים לך וזה מייאש לכתוב דברים שוב ושוב. זה מובן שלפעמים שוכחים או מפספסים משהו, אבל לא צריך לשאול שוב מכיוון שהכל עדיין שמור במערכת. אתה גם תמיד יכול להוסיף שרשור שלם למועדפים ולקרוא אותו מאוחר יותר (ולמחוק אותו כשתרגיש שאתה כבר יודע). קליק על העיגול שיש מימין לכותרת ההודעה ולהכניס את מה שנפתח למועדפים (תלחץ על העיגול כדי להבין על מה אני מדברת).

zrikman

New member
ICC זה רייד

לריידים אין LFG כמו להיראויקים יש משהו שרק רושם אותך ברשימה, אבל הוא לא יעיל אז אל תחפש שם. אתה צריך להיכנס דרך קבוצה שמתארגנת כאלה קבוצות אתה יכול למצוא ב trade, רושמים שם LFM ICC10 need dps/tank... וכו' אם אני לא טועה ברגע שאתה לבל 80 אתה כבר יכול להיכנס לשם בלי בעיה של ציוד או שאם אתה מחפש אז אתה רושם LFG ICC10 DK DPS אבל בכל מקרה אם אתה עדיין עם כחולים זה קצת מוקדם לך, אלא אם איזה גילדה לוקחת אותך איתה לעזור אולי מי שהציע לך פה מקודם יכול להריץ אותך קצת ברגע שתרוץ שם תשפר את הציוד ממש ממש מהר

zrikman

New member
gearscore

יש תוסף שנקרא gearscore ואז כשאתה נכנס לחלון של הדמות שלך או עומד על הדמות שלך בצד ימין למטה בחלון שמראה את השם שלך יהיה רשום GS:1234 זה תוסף שמראה לך רמת ציוד של שחקן, אבל ציוד PVP גם נחשב שם כרמת ציוד גבוה וזה לא מראה יכולת של שחקן כשאתה עוד LFG אתה יכול לבחור TOC5 בנורמל?

atrio6

New member
TOC סגור לי בינתיים גם בנורמאל

זה בגלל שאי אפשר להיכנס אליו ב LFG ?

Fanty S

New member
אם תשים את העכבר על הסימן של המנעול

הוא יגיד לך את הסיבה שבגללה אתה לא יכול להכנס.

Shaye87

New member
לכל ה- 5MENS אתה יכול להכנס ב- LFG...

שים את העכבר על המנעול וזה ירשום לך מה הסיבה שאתה לא יכול להכנס אליו... כנראה ציוד גרוע.

lomevinclum

New member
קודם כל על תתרגש ממטומטמים

אותה קבוצה שירדו עליך היו גם פעם "נובים" שלא ידעו מהחיים שלהם, קבוצות כמו זאת הראשונה הן הסיבה שהמשחק יכול להיות כייף גדול. יש אנשים טובים. בקשר ל"סגולים" אז כן יש כמה רמות ציוד סגול מה שקורין בלעז "אפיק". גם ברמות 60 ו 70 יש כמה סגולים אבל ברמה 80 הציוד מתחיל מ 200 ועולה. לפי רמת הקושי של המבוך, ככה שנכון להיום ב ICC יפול הציוד הסגול הטוב ביותר. אל תוותר כלכך מהר על טאנקינג, תנסה להצטרף לגילדה של חברים ושם תוכל לבקש עזרה והסברים תוך כדי ריצות עם חברי הגילדה. אם אני זוכר נכון אתה משחק בנגראנד אירופה הורד ? אם כן אז תלחש ל Luthienn או Shagaat ואני אזמין אותך לגילדה שלנו. הרבה אנשים טובים שם. בזמן שמחכים למבוך אפשר לקדם מקצועות, אבל עד שתוכל ליצר לעצמך סגולים ברמה גבוהה יקח קצת זמן... אני מצרף פה דף מהגמדיה על מקצועות, תקרא קצת ותראה מה מתאים לך. בעיקרון מקצוע איסוף (מיינינג, הרבליזם,סקינינג) ומקצוע יצרנות כלשהו. בהצלחה.

atrio6

New member
תודה על ההזמנה

אני אנצל אותה. בדיוק חשבתי על זה שזה קצת מוזר שאין לי עדיין גילדה. כשיש גילדה, לא צריך פאגים כי מתארגנים לבד? לגבי מקצועות לקחתי כבר מיינינג ובלקסמיט, שאלתי אם זה שווה את ההשקעה, כלומר האם המחצבים שאני אוסף יתנו לי כסף טוב, או שבכל מקרה ה HA כבר מפוצצים במחצבים, ואני אוכל למכור את המחצבים רק לונדורס (אולי גם זה שווה את ההשקעה) ו שוב תודה על ההזמנה Luthienn או Shagaa זה אתה?

zrikman

New member
למה רק וונדורס?

אתה יכול למכור את זה ב AH פשוט במחיר מעט יותר נמוך

lomevinclum

New member
כן Luthienn ו Shagaat אלה הדמויות שלי בהורד

תוסיף אותן לרשימת חברים וכשתראה שאני Online תלחש לי שאתה Atrio ואני אזמין אותך לגילדה. בגילדה שלנו לא עושים ריידים בעיקרון. לפני שבוע עשינו את Molten Core בשביל האצ'יבמנט והיה נורא מצחיק, אבל כל 5 דקות מתארגנת קבוצה לרנדום הרואיק מהגילדה. מנהלת הגילדה ובעלה (!) הם אנשים מקסימים וישמחו לעזור לך.

lomevinclum

New member
זה חלק מהמניפסט של הגילדה

מי שמחפש ריידים יכול למצוא אותם מחוץ לגילדה או בגילדות אחרות. כששני האנשים שהזכרתי הקימו את הגילדה הם קבעו כמה חוקי יסוד שהיו חשובים להם ואחד מהם זה שזאת לא גילדת ריידינג. כשאתה מצטרף אתה מתבקש לפנות לאתר ולקרוא את החוקים, לא מוצא חן בעיניך ? לא צריך, אני די חדש שם (חודשיים) אבל נהנה מהאנשים. הרבה עזרה הדדית ובוסטים וכן לפעמים אם מספיק אנשים רוצים אז גם Weekly וכו'. כמו שכתבתי לפני שבוע שמו אותי MT ב Molten Core ... בחיים לא הייתי שם, וכשציינתי את העובדה הזאת אמרו לי נו, נו יהיה בסדר. כמובן שכשכולם כמעט רמה 80 עם ציוד שאפילו לא היה בתיכנון כשיצא הרייד הזה אז לא צריך ממש להתאמץ. היה כייף לאלא.

למעלה