שתי המלצות ירושלמיות מהשבועיים האחרונים

d a p h n a

New member
שתי המלצות ירושלמיות מהשבועיים האחרונים

1. סניף מוזס החדש (הכשר) בסינמה סיטי התחיל לעשות משלוחים. כמו בכל סניפי מוזס, יש סימון בתפריט על המנות שהן כשלעצמן ללא גלוטן. בנוסף, יש להם המבורגרים בלחמניות ללא גלוטן (כולל המבורגר צמחוני שהוא ללא גלוטן!), וצ'יפסר נפרד להכנת צ'יפס ללא גלוטן. התקשרנו להזמין, המוקדנית היתה מאוד ידענית בענייני צליאק, ידעה להסביר לנו בדיוק מה מותר ומה אסור ולענות על שאלות. האוכל הגיע ארוז בצורה מהממת, ועל כל קופסה היה כתוב במפורש אם מה שהיא מכילה הוא ללא גלוטן.

2. מסעדה "קוהינור" במרכז העיר (שכבר לא קשורה לרשת טנדורי), עברה שינוי ועכשיו היא מסעדה שאינה כשרה, היא פתוחה גם בשישי-שבת, והיא עושה משלוחים (אם כי לא בסופ"ש). יצא לנו כבר פעמיים להזמין מהם אוכל - פעם אחת למשלוח באמצ"ש, פעם אחת לאיסוף מהם בשישי. הם לא זולים, אבל האוכל מצויין (יותר טוב משהיה בעבר), רוב המנות הן ללא גלוטן - כולל שיש לחם עדשים שהוא ללא גלוטן - וגם הם הפגינו ידע בעניין הזה. ידעו להגיד מה כן ומה לא, טרחו לספר לנו שיש להם לחם ללא גלוטן, ידעו לארוז את המנות הנטולות בנפרד כדי שלא תגענה בשאר ועוד.
 

טליאמתי

New member
תודה על המידע דפנה
שימושי מאוד


 
למעלה