שתיקה יפה

mich78

New member
שתיקה יפה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש שתיקה רועמת ויש שתיקה כיפית ויש שתיקה כי אין מה להגיד
יש שתיקה כי יש הרבה מה להגיד
וכמו שאומרים "סייג לחוכמה
שתיקה" מה הסיבות שלכם לשתיקה
|
הבוקר היא הצטרפה אלי לנסיעה... ואני כ"כ עצבנית עליה כי היא שמה אותי במצב כ"כ לא נעים... אז שתקתי ושאני רוצה לשתוק
אני שוכחת לדבר
זו אחרת המגרעות שלי ואני יודעת <היכלת להתעלם מאדם שנמצא ס"מ ממני
, ולגרום לו להרגיש חוסר נוחות> אבל אני כ"כ
עליה, שהעדפתי לשתוק ולא לריב או להתווכח על הבוקר

סיבות לשתיקה ../images/Emo35.gif

אני שותקת 1) כשאין לי משהו חכם להגיד... 2) כשאין לי מצב רוח.... 3) וכשאני עצבנית "אש" על מישהו !!! (כי כל מילה שאוסיף רק תעצבן אותי יותר....) ו- מיכל אני מזדהה עם השתיקה שאת שותקת עכשיו, גם אני הייתי נוהגת באופן דומה.

ש ר i נ י

New member
סיבות לשתיקה

1. כשאני כועסת מאודדדדדדד
..עדיף שאשתוק
2. שאני עצובה אני שותקת ..והדמעות הן מדברות בשבילי ...

mich78

New member
../images/Emo12.gif

"כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה"
פעם גם אני הייתי מדברת עם הדמעות מרוב תסכול היום אין לי בעיה לומר מה מציק לי.... כבר שנתיים שלא בכיתי <חוץ מבסרטים כמובן
> בגלל משהו או מישהו בימים אלו אני משמתשת בשתיקה ובציניות אם אני ממש ממש ממש ממש עצבנית

ש ר i נ י

New member
אני דווקא כן יפה שאני בוכה

העיניים שלי הופכות ירוקות נוצצות ...

mich78

New member
גם אני יפה שאני בוכה ../images/Emo3.gif

כולי סמוקה ויש לי אף של

ס22ית

New member
תשתקי את הפה שלך../images/Emo6.gif

"כי כשאני איתך אני כמו דג"
יש רגעים שהשתיקה יפה להם: כשאני קמה בבוקר אני אוהבת שיש שקט ומתעוררים לאט ולא כשמברברים לי במוח כשאני ליד מישהו שאוהבת יכולה להסתכל עליו ולשתוק <מספיק לשמוע את הנשימות>
כשאני מגיעה למקום חדש עם אנשים חדשים אני מעדיפה לשתוק עד שרואה מה קורה סביבי <זה גם בגלל ביישנות> ויש שתיקות מרגיזות: כשמדברים אל מישהו והוא לא עונה ולא משתף פעולה כשמחכים לשמוע משהו שרוצים ובמקום זה יש שקט מהצד השני כשיש שתיקות מביכות כשמפעילים את המערכת ונתקע הדיסק ואז יש שקט=שתיקה

mich78

New member
יש את השתיקות של המריבות

שצד אחד צועק
והשני שותק
אוף כמה מעצבן להיות בצד של הצועק
וכמה מצחיק להיות בצד השותק
יש למישהו איזו העדפה לצד מסויים

ס22ית

New member
כשצועקים עליי יש לי צמרמורת../images/Emo5.gif

באמת! אם מעצבנים אותי הקול שלי טיפה עולה
ויש את החוכמולוגים
התגובה הכי טובה להתקפה היא התקפה..ואז הם צועקים חזרה כדי לסתום את הפה.

mich78

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היו התפתחויות

לפני חצי שעה היא עולה עלי למשרד "זהו אני עוזבת ... נמאס עלי היחס... נמאס לי להיות ... נמאס לי ... נמאס..." המשכתי לעבוד ולא אמרתי מילה, היא המשיכה להשמיץ ... אני המשכתי להתעצבן אמרתי שאני לא מתערבת, שזה בינהם ושתעשה מה שטוב לה מה בסה"כ רציתי
להיות נחמדה .... מסתבר שכמו שלעבור לגור עם חברה זה לא בריא גם לסדר לחברה עבודה ... זה לא תמיד בריא

לא בריא לקחת ל../images/Emo23.gif

פשוט תהיי חברה ותקשיבי למה שיש לה להגיד, וזהו. או שתנערי אותה ותגידי - "אם בא לך להתפטר תתפטרי, מה את רוצה ממני? נמאס לי כבר מהשטויות שלך
סידרתי לך עבודה וכל היום את רק מקטרת, נמאס לי כבר"...
עכשיו את מרגישה יותר טוב?

סיבות לשתיקה...

כשאין לי מה להגיד... כשאין לי כוח לדבר... כשיש לי מה להגיד אבל אני יודעת שזה לא ימצא חן בעיני הצד השני
כשפוגעים בי, אני מנסה להחזיר תשובה..אבל נתקעות לי המילים ואני מתחילה לבכות
כשאני נמצאת עם קבוצה גדולה של אנשים אני בדר"כ מתביישת ושותקת... כשאני עצבנית... פגעת בנקודה רגישה..

s h i r k u s h

New member
שתיקה ../images/Emo124.gif../images/Emo128.gif

בד"כ אני שותקת, כשאין לי משהו להוסיף לשיחה, כשאני עייפה או כועסת על מישהו ומעדיפה שלא לפתוח ת'פה אחרת אני אצטער על מה שאמרתי

השתיקות שלי

כשאני מפנימה יותר מידי דברים ... אני שותקת לתקופות ארוכות קצת מפחיד אנשים אבל ב-ק-ט-נ-ה חחחחחחח וכשאני יודעת שעשיתי משו לא בסדר ומדברים איתי על זה ... אני נותרת ללא מילים ... וכשעצוב לה ... כשעצוב לה אני מרגישה כול כך חסרת אונים ... אני לא יודעת מה להגיד ויוצאת טיפשה ... אני מצטערת יפייפית עולם
את משתקת אותי חחח ...

שכחתי לי שתיקה אחת

כשאני רואה אותה עם התינוקת- זה פשוט מקסים אותי אני יכולה לבהות ככה שעות חחחח

bali

New member
מנהל
שתיקות

יש לי את השתיקות של הכעס/עלבון בהן אני פשוט מסתגרת בתוך עצמי כי זה עדיף על לריב או לבכות או לצעוק... יש לי את השתיקות של האיפוק כי אם אין משהו טוב להגיד למישהו עדיף לשתוק. ויש את השתיקות הכייפיות שבהן לא מדברים במילים אבל הגו מדבר במקומי - לשכב אחד מול השניה, לשתוק, לחייך, ללטף את הפנים ולאהוב.

Akuna Matata

New member
אני בקושי שותקת ../images/Emo3.gif

אבל אם זה כבר קורה זה בגלל: שאני ממש ממש ממש ממש עייפה. כשאני עצבנית כשאין לי משהו חכם להגיד <מה שלא קורה הרבה>
וכשאני לא מרגישה בנוח עם האנשים שלידי.. זהו בערך.

למעלה