היום אני בן 25 (לקרוא)
היום בראשון לינואר אני בן 25 כדי לחגוג אני מזמין הרבה חבר'ה לביתי לאירוח וארוחת גרמה שאני שוקד עלה הכנתה. אני לא אייזה בשלן אבל אני עובד כבר כמה שנים במלון יערות הכרמל (שנחשב לאחד הטובים בארץ) ואני מלצר. (חוצמזה שהתעסקתי בתקופות שונות עם כמה ענייני ניהול) תוך כדי העבודה במסעדה למדתי המון על עולם התזונה האוכל והמשקאות. בתפריט להערב: סינטה וינאית - פילה סינטה מטוגן כמו שניצל אבל לא בפרורי לחם אלא בתערובת פיסטוקים ובוטנים גרוסים בשמן שומשום. פטריות פורטובלו ממולאות במיקס גבינות (צפתית פרמזן רוקפור וכ') על רוטב פלפלים קלויים קשקע (ההיא מהחמין של שבת) ברוטב בקר צ'יפס בטטות עם שיפודי לבבות נתחי פרגית ברוטב חמאת בוטנים ונענע. סלט רצועות עוף ועוד כמה נחמדים. בתאבון דרור