שתדע שבגללכם אמרתי למישהי שאני שובניסט

צלשלספק

New member
לסוף דברייך.

מי שם את ארגוני הנשים לדבר "בשם כלל הנשים בישראל"?, שאלו אשה אשה מה מתחשק לה ומי תייצג אותה בנעמ"ת? האם ארגוני הנשים נבחרו בצורה דמוקרטית בישראל לפי הצבעה של כלללללללל הנשים? אחת אחת? כי על "בחירות"
כאלו לא שמעתי ברמה המגדרית, ודעתי היא שדווקא ארגוני הנשים (בניגוד לנושא שציינתי על בני יחידי כהמחשה), כן "תופסות טרמפ" על הגב של הנשים כדי לצבור כח אחיזה ושליטה במוסדות השלטון ומקומות אחרים, ופועלן לא תמיד למען הנשים עצמן, אלא להגשמת אינטרסים אחרים, לעיתים הם אפילו מזיקות להן, שלא נדבר על נזק עצום גם לחברה בישראל, וחתירה לאי שוויון, או לקיבוע נשים כעקרות בית ומטפלות, חוק חזקת גיל הרך, לדוגמא - אם דיברנו על קריירה.

נשים בפירוש אינן - "עדר לא חושב" שארגוני הנשים אמורים לחשוב "בשבילהן" מה טוב ומה לא, נשים לא מעטות מסתייגות מארגונים כוחניים אלו.
אותם ארגונים פמיניסטיים פועלים עצמם בצורה שוביניסטית להחריד לעיתים דרך הדרת גברים או שנאת גברים. לא טוב "להן" שנשים בוחרות "לא להגשים את עצמן" מתוך בחירה אישית ולא מתוך כפייה, וגורמות לעקרות בית להרגיש "לא בסדר" עם עצמן, למרות שבחרו להיות עקרות בית, זהו מעשה פסול בעיני.

כך שאני מבצע הפרדה בין הארגונים שתופסים "טרמפ" על הגב של הנשים שלכאורה אמרוים להיות אמונים לרווחתן, ואם עוזרים הם להן פה ושם, היה זה כשחרור היהודים ע"י רוסיה במלחמת העולם השניה, כפועל יוצא מתוך X ולא כמעשה "ישיר" למען הנשים ככלל ולעיתים הנזק רב על התועלת, לנשים או לחברה עצמה בישראל, זה בטוח. הצהרות לחוד ומעשים לחוד.

מנומשת27

New member
כמו שכבר

אמרתי, אני לא חושבת שארגוני הנשים בישראל מתיימרים לדבר בשם כל הנשים בישראל, בדיוק כמו שלא כל ארגון שאיננו ארגון נשי מדבר בשם כל הגברים. חשוב על זה כעל סוג של פרדוקס: מפני שנשים הן מיעוט סוציולוגי, קיימים ארגונים שמנסים לטפל בחלק מהבעיות שרק נשים סובלות מהן. לפעמים, לארגונים האלה יש גם אג'נדה פוליטית פמיניסטית. זה לא אומר שכל הארגונים מייצגים את כל הנשים. האם גרינפיס, האגודה לזכויות הגבר והקרן החדשה לישראל הם ארגונים שמייצגים את כל הגברים?

צלשלספק

New member
אגע שוב בפסקה החמישית.

אני לא חושב שהשאלה כ-תגובה לשאלתי, אם אדם יהיה אקטיביסט פוליטי - ואפילו קיצוני ברמה זו או אחרת למען זכויות בני אדם / נשים / גברים / ערבים / עובדים זרים / מהגרים וכיוב' או לחילופין לא יעשה כלום בנושאים הנ"ל - זה ישליך על הילד שלו באותו האופן שאדם שבחר לחיות נגד הזרם כבגיר - שזו זכותו אך חינך את ילדיו הקטינים נגד הזרם, אם מהתרסה כנגד המוסכמות או כאמונה שלמה והנחיל את זה הלאה לילדים שלו נניח והלביש בנים בשמלות ובנות בבגדי בנים, מן הסתם, יגרם להם נזק נפשי וחברתי למרות ש"פיזית" אין בעיה עם זה, סביר להניח שמשפטית תהיה בעיה, אפילו קשה - אבל את זה בטח לא בדקתי וגם לא בכיוון לבדוק, אלא אם אני רוצה שילדי ילקח ממני.

כולנו רוצים שהעולם יכיר בנו ובכישרון שלן

ויתגמל אותנו כראות עיניינו
כיום העולם מתנהל בצורה שכולם שווים לפח זבל, ונשים פשוט הן אפליקציות נוחות ליסגור איתן פינות
נגיד מחשבון, או יומן, אם סתם לוגו מושך
גברים זה יותר כוח עבודה, יותר היוצרים והדוחפים האלו שיאכלו הרבה חרא בשביל הפרס שמבטיחים להם, והם גם בנוים לחרא הזה
לכן כך העולם עובד

אבל למה בכלל לצאת איתו לראש?
מה את באמת צריכה בעולמך הפרטי שהוא מעבר לבעל וילדים ?
כל השאר זה בכלל דימיוני דימיונות והסחות דעת
ברגע שזה העולם שלך (הבית/בעל/ילדים) אז שאר העולם יכול לעשות מה שהוא רוצה , זה לא ישנה אצלך מאומה
כל עוד העולם הפרטי שלך דופק, מה את צריכה הכרות מהעולם החיצון ותיגמול
יש לך הכרה בעולם הפנימי האמיתי ותיגמול שם

אישה גם מוכשרת
רק אישה יכולה לתקתק בית, לכן גם זה ה"תפקיד" הטיבעי שלה
לדעתי אתן יותר חזקות מאיתנו הגברים, פשוט לא פיזית
שאפילו זה לא נכון, כי מה שאתן מצליחות לעשות ביום אחד גבר היה מתיאש כבר ב12 בצהרים
מצד שני הוא מסוגל לבנות ביניין במשך שנה

עולמות שונים, מיוחדים ומדהימים
לא צריך לערבב אותם ולקרוא להם שוים ולמחוק את זהותם הטיבעית
הם יפים כמו שהם

Billy Shirs

New member
שוביניסט.

משתמע ממה שכתבת שאתה חושב שהמיקום האידיאלי של כל אישה הוא במטבח, כולל ברת המזל שתזכה להיות אשתך.
"בחורה נורמלית" יכולה לרצות גם קריירה ולא רק לעמוד במטבח ולהכין לך מרק כל היום. כן, יש נשים שרוצות גם חיים מעבר, וזה לגמרי לגיטימי.
אם לא היית שוביניסט, היית מכיר בזה שיש נשים שרוצות קריירה ויש נשים שלא, בדומה לגברים (ואגב, אתה לא חשבת אף פעם להישאר בבית ולבשל לאשתך?)

המיקום האידיאלי של השותף הנקבי

הוא במצב של פחות חיכוך עם העולם החיצון המחספס

הרי סביר להניח שרוב תושבי הפורום או העולם בא להם להקיא את הנשמה מהעבודה שלהם ומהשנים המחורבנות שהם זרקו שם והאנרגיה שהלכה לכלום ושום דבר

אז מה זה הסיסמה הזו של "חיים מעבר"
מעבר לכלא ?
איזה כלא ?
כל היום פינוקים, אפחד לא יגיד לה מה לעשות ואיך לעשות חוץ מבעלה
יש יותר טוב מזה ?
רוצה לעבוד, סבבה, זה לא שזה מפריע לי
אבל לא ללכת לאיבוד בעולם של האוטיסטים
איתי מתעוררים על החיים ומפיקים מהם את המקסימום
בשביל מסעות תיקון עולמי בשם הצדק הלא רלונטי, תמצאו לכן זכר אחר

אני גבר
אצלי בבית תהיה אישה
זה נורא פשוט

דידי 9

New member
פחות חיכוך עם העולם=חרדת נטישה.

אמרתי לך! :)

תבין דבר אחד..
אם אישה איתך כי:

שטפת לה ת'מח כשיכלת.
כי:
יש אילוץ של ילדים, של כלכלה או כאלה..
כי:
כל סיבה אחרת מלבד זה שהיא באמת רוצה-

אז הכל לא שווה סוק..לא הנתינה שלך, לא הנתינה שלה שלא תהיה אלחא רק מחובה...כלום לא שווה!
לעומת זאת תחשוב על אישה כזו:
אישה מסופקת מבחינת ההגשמה שלה, אישה שמתחכחת בלי הפסקה בעולם כשהיא בוחרת, אבל בלילה או
מתישהו היא חוזרת להיכל השקט שלה......להיכל האהבה שלך..הכל מרצון, הכל בכמיהה להגיע לזה שהיא אוהבת
כדי לעשות לו טוב כי הוא-באמת אוהב אותה..כי הוא מאמין בה כי היא בוחרת בו כל הזמן!!
ואין, ולו עוד אדם אחד עלי אדמות-שיכול לקחת את המקום שלו בלב שלה.
לא חשוב מה הוא יעשה, לא חשוב מה הוא יתן אותו אחד-היא לא תראה אותו.

מה אתה מעדיף??

נ.ב
לפני שאתה עונה-נטרל את פחד הנטישה הזה..

נסיכה

את יודעת שאני שרוף עליך
אבל עשי טובה, תני לי גם להתקשקש עם אחרים
הסברת את הדיעה שלך
תני לי לנסות לטעום גם תיפיסות של משתתפים אחרים
במקום להתפזר במלא הודעות, נקיים את הדיון שלנו במקום אחד
כמובן שהכל באהבה
מה דעתך?

דידי 9

New member
בנושא הזה בלבד סוק..

שלא תטעה
כי מיציתי באמת...

בנושאים אחרים-אני משאירה לי את ההחלטה בנדון.......ברשותי, כמובן.

זה באמת לא נוח...

שהדיון איתך מתפרס על כל השירשור
בטח שגם לא לשאר המשתתפים
לא?

Billy Shirs

New member
או שוביניסט,

או טרול או שניהם. אבל מעניין אותי מה תגיד על זה - אם לשבת בבית זה כל כך נהדר לדעתך ולעבוד זה חרא, למה שלא תמצא סופר-פמיניסטית שתצא לעבוד, תעשה ימים כלילות ותפרנס אותך, בזמן שאתה זוכה בכל היתרונות של ניהול משק הבית?

בתאוותי חשקתי בכך

אבל אז הילדים יצאו מטורפים
זו אינה הדרך הנכונה לגדל את הילדים

גם אם מאוד בא לי

נומלה

New member
באתי מבחוץ ויש מבחן ברור

לאור העובדה שיש אחוז גירושים גבוה הנה מבחן השוביניזם.
אם במסגרת ההסכם שלך עם זוגתך שהיא תשב בבית ותגדל את הילדים ובתנאי שזה מה שהיא רוצה, יש הסדר כספי שיפצה אותה על העלויות האלטרנטיביות של הישיבה הזו במקרה של פירוק המסגרת, ויש תשלום שוטף לביטוח לאומי ופנסיה בשבילה, אתה ממש לא שוביניסט. פמיניזם זה לא נגד לגדל ילדים ולנקות בית. פמיניזם זה בעד בחירה ושיפוי.

אני אגיד לך מה, וזה קצת ירגיז אותך

מי אתן בכלל ???
2 בעיטות ולבית של אמא שלכן ותמשיכו לבכות כל לילה
איזה גבר צריך אותכן שאתן בכלל מעיזות להוציא ציוץ מהפה שלכן

גבר יכול לעשות מה שהוא רוצה ואין לו כמעט שום סיבה מוצדקת להציל אחת מכן מבדידות ויאוש טוטאלי
אתן גם ככה לא באמת מגיעות לכלום וכל החיים שלכן זה סתם סחבת מיותרת שאתן בפועל בוכות עליה כל לילה
שנאמר: נוגעת ונרדמת

אז גם בא גבר וגם נושא אותכן מאהבה וגם מציל את הכלום שהוא אתן
ואת רוצה פיצוי על השנים האבודות
פחחח
חמודה זה פורום 30+
עד היום אפחד פה לא מצליח למוא מי בכלל מוכן להזמין אותן לקפה בשנים הבאות
הן כבר לא מדמיינות החזר על השנים האבודות

אז אישה טובה יושבת בשקט ולא מזיינת את המוח לגבר שמביא לה כל טוב

וזה לא זילזול בנשים, זו המציאות
אולי היום עטפתם אותה בפייסבוק ווואצאפ
אבל עד לא מזמן אבא היה משלם הון לגבר טוב שישא את ביתו
ויש סיבה לכך

אז אפחד לא צריך לקום ולפתוח את הפה, הטבע בעצמו דן את העולם כל אחד ושכרו ותפקידו
אני אעשה את תפקידי הטבעי ואת תעשי את תפקידך הטיבעי
לא מתאים, תחזרי לאתרי ההכרויות, בהצלחה

נומלה

New member
מהו תפקידך הטבעי?

חוץ מלהיות מאוד משעשע?
ולמה הרעיון שגם לנקות לילדים שלך את התחת זו עבודה ככל העבודות שצריך לשלם עליה שכר, ביטוח לאומי ופנסיה, כל כך מלחיץ אותך?

למעלה