אם אתה מבקש הגדרה אז...
לפי מה שאתה מתאר אתה יותר שייח' (יעני "עתיק") באופי, והבחורה שאתה מחפש צריכה גם להתאים ולזרום עם זה מתוך חינוך מהבית.
אין שום פסול בזה, כל עוד היא בסבבה עם מי שאתה, ואתה בסבבה עם זה שהיא בסבבה כי ככה היא וככה אתה, סבבה?
השוביניזם שלך מסתכם בהומור, ברשת ומחוצה לה, לא משהו שהיית מגדיר "בעייתי" או מזיק חלילה, אלא אם נפלת על אשת שיחה שהיא פמיניסטית גאה, שכל שטות שזורקים על בחורות בא לה ברע. אגב, גם בחורות "חוטאות" בשוביניזם כמו שלך, או משהו בסגנון ואתן דוגמא:
נניח אתה נוהג באוטו, עם חברה או חבר, ואתה מזהה לפניך או לצדך נהג/ת (?) שלא ממש משתלב/ת בתנועה בלשון המעטה, נהיגה איטית עד מוזרה,
ברקסים אלימים עד תמוהים בעלייה, גז פתאומי בירידה, וזליגה מהנתיב וכו', לא נהיגה ברברית של ערס אלא נהיגה שהיא קצת בעייתית עד לא מקצועית בעליל.
הדבר הראשון שעולה לך בראש שנהג/ת היא בחורה, אתה משתף את מי שאיתך שהוא או היא נוהג/ת כמו בחורה.
הדבר השני שאתה עושה זה מת לדעת אם זו באמת אישה מאחורי ההגה ואתה בטוח שמדובר באישה,
הדבר השלישי שאתה עושה זה מנסה להתרחק מהמפגע ולעקוף כמה שיותר מהר בלי לשכוח להעיף מבט "מי זה הנהג/ת" ומי לעזאזל נתן לו או לה רשיון.
אתה מתערב עם מי שאיתך באוטו שאין מצב וזו אישה, אפילו התספורת נראית כזה...
בסוף אתה עוקף / מתרחק ומזהה של"אישה" יש זקן צרפתי, ואז אתה אומר פאק הוא נוהג כמו בחורה,
אז זה השוביניזם שלך, שהוא לא שונה משלי בקטע הזה. בקשר לעתיקות, אני גם "שמרן" באופי אבל לא כמוך,
אני אסביר גם למה, הקאטש הוא שהבחורה שאיתך צריכה להיות מאושרת, אם היא רוצה להיות עקרת בית וזה מה שעושה לה טוב, זרום עם זה
ואם היא רוצה לפתח קריירה, דחף אותה בעדינות לזה, תפרגן, תציע, תסייע.
תזכור, כל עוד אתה הגבר בבית והיא אישה בבית ושניכם מכבדים האחד את השנייה, מחוץ לבית - תפרגן לה, תן לה להרגיש שהיא יכולה לכבוש את העולם (והן יכולות - תאמין לי) והאושר שלה - יהיה רווח של שניכם, וההתקדמות שלה בעבודה גם יקל על שניכם בהמשך מבחינה כלכלית ועוד בחינות, מה שעושה אותה מאושרת,זרום עם זה.
עזוב את הקטע של עקרת הבית במשרה מלאה, לא כולן אוהבות את זה - חלק יכולות להכנס לדיכאון, ואל תהיה בטוח שאתה יכול לפרנס גם אותך וגם אותה + ילד או שניים בתמונה, אתם סתם תסבלו בימינו אנו.