שרשור...

caspergirl

New member
שרשור...

אני בעד לפתוח שרשור שיהיה בו: שם , גיל, תחביבים, וכל אחד ומה שהוא ירצה להוסיף...מוזיקה אולי... סבבה???? פשוט יש פה הרבה אנשים חדשים שאני לא מכירה...(לא שכולכם מכירים אותי...) בכל מקרה.... מי שרוצה שיכתוב!

אז ככה..

שם : אסף. גיל : 16 וחצי
תחביבים , הדברים הרגילים
ומה שמוזר בהם
מוזקיה : רוק ישראלי , אהוסים , ומוזיקה שחורה. תורכם

מארה

New member
למרות שאני לא כאן הרבה....

קוראים לי יעל, 17+. מפרברי חיפה. אני לומדת ב"ויצו" (לא, לא המעון לנשים מוכות... אנחנו מקבלים את השאלה הזאת די הרבה) אומנות פלאסטית. עיסוקים? אמממ. קצת מנגנת, בעיקר אוהבת מוסיקה. צילום, ציור, כתיבה חובבנית (כשיוצא) והרבה קריאה. אין לי כרטיס אישי בגלל שאני פשוט לא זוכרת את הססמא שלי....(אולי כדי לי להוסיף "זכרון גרוע"?)

itai90

New member
אז..

קוראים לי איתי ואני בן 16 אני עושק בערך 8 שנים במאגיה תחביבים: בעלי חיים, מאגיה, מחשבים, שינה ומוסיקה ואחרון לצאת לבלות הבא בתור בברכת האור פם

itai90

New member
הוספה

אני גר בירושלים ואני מתנדב במד"א(מרכז דילול אוכלוסין(סתם)) כבר שנתיים בברכת האור פם

תורי!

אז קוראים לי טל! ואני מכפר יונה (זה ליד נתניה) ואני בן 14 מתעסק\מתעניין במאגיה כבר שנה- שנתיים חולה סלסה - רוקד סלסה כבר שנתיים אוהב לבלות.. להיות עם חברים לעשות שטויות ולהנות מהחיים!

שכחתי להוסיף...

אני גם מנגן על פסנתר 8 שנים! ו....ד"א.. עכשיו התחלתי לנגן מוזיקה קובנית!

suki da yo

New member
אז ככה:

אני בת 17 מראש העין, אני אוהבת לקרוא,המון, ומתעסקת, כאמור, בוויקה. אני שומעת מטאל לסוגיו השונים ( מישהו היה בהופעה הנהדרת של סיילם בבארבי?) ו... זהו, אני חושבת...

עכשיו תורי!

אני בן 16 וחצי בערך מגבעת אלה (שזה מרכז היקום, לי צומת נהלל). אני מתעסק במאגיה, דת (פאגאניזם ויהדות), מוזיקה אירית (שומע ומנגן על חלילית אירית), ציור, כתיבת שירה וסיפורת, מדע-בידיוני ופנטזיה, משחקי תפקידים, אמנויות לחימה ובקרוב גם מתנדב במד"א...

suki da yo

New member
חבר שלי גם מאוד אוהב מוסיקה אירית..

הוא מנגן בכינור, ועכשיו מתכון להתחיל ללמוד מוסיקה אירית....

Yev

New member
אז...

בן 16 מראשון לציון. מתעסק במיסטיקה מאגיה וכל מה שקשור לזה כבר 3 שנים. למדתי רייקי 2 יפני ומסורתי מתנדב במד"א מתאמן ג´ודו כבר 6 שנים.

caspergirl

New member
עכשיו תוריי!!!! ../images/Emo23.gif

טוב אז ככה... אני דנה... בת 14.5 מהנגב המרוחק!!! עוסקת במאגיה רק בשנה האחרונה, למרות שהיו כמה דברים שכבר עשיתי בגיל 10 ככה... שומעת הרבה מאוד מוזיקה.... (היהודים, אביב גפן, פרל ג´אם, המכשפות {כמובןןןןן}.... ועוד... טוב... אז... זהו!!! המספר איציק שלי הוא 123477126.... רק תגידו שאתם מהפורום של המאגיה ... מתה עלייכםם!! עד העונג הבא.....

dopey_wizard

New member
עכשיו אני נחוי!

השם שלי הוא דוד, אני בן 16 וחצי, אני גר בראשון לציון בלאט~! לומד בכיתה י"א, עוסק במאגיה (בידיעה) כשלוש שנים, מוזיקה: פאנק, דת´ מטאל, קלטית, רוק רוסי, סקא רוסי תחביבים\עיסוקים עקריים: מאגיה, פאנק ומוזיקה, ונדליזם, קריאה ולימדת ההיסטוריה, אינטרנט, מועדונים, וודקה, אלכוהליזם, משיכה לבנות(טוב זה כמעט אצל כול הבנים...), ובכלל להכניס עוד מידע למוח... עכשיו אני: חולה, מרגיש חרא, בבית מול המחשב, ורעב אני רוצה להיות: להרגיש טוב, וללכת לאכול אני רוצה המציא: סם הזיות שלא מזיק. ביי, דוד פיזדיץ, יובני נחוי! חוי, בלאט! פידארס! סוכה לשארא טבוי רוט נא אברוט (התקף עצבים..)

Rachel Green

New member
אני!!!!!!!!

אני יעל בת 14 וחצי מאזור ירושלים...אוהבת לשחק כדורעף ולהתעסק במאגיה... אני מכורה לאש(
) ואני אוהבת מוזיקת מטאל ורוק... זהו... ביי

tiger witch

New member
אני

אני אהיה בת 15 בנובמבר ו.. אני אוהבת מוסיקת רוק מטאל פינק פלוייד לד זפלין אני בעניין המגיה כבר בערך 5-6 שנים אני מת"א ואני בכיתה י´ לומדת אומנות פלסטית כבר הרבה שנים : צילום פיסול ציור ורישום חוץ מזה אני אוהבת לקרוא ספרים פנטזיה מדע בדיוני הרפתקאות למיניהן ו... זהו (נגיד)

the dark ooze

New member
פינק פלויד?

המוזיקה שלהם אדירה. גיליתי שיש דרכים לתעל את המוזיקה שלהם לאנרגיה גבוהה.. האורגזמה של הקוסמוס בואי נאמר.

t a r a

New member
אם זה כבר קפץ

אז אני אכתוב על עצמי שלום, השם שלי הוא רותי (לא אוהבת את השם הזה
) אני בת 14 וחצי (בערך) אני מנגנת על תופים פסנתר וגיטרה, אוהבת לישון, לקרוא ולטייל אני מתעניינת (וקצת עוסקת) במאגיה כבר מספר שנים אבל התחלתי לעשות כישופים רק לא מזמן. מוסיקה... אממ.. אני אוהבת LACUNA COIL, MEGADETH, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, R.E.M רוק אלטנטיבי מטאל ובלוז ו..זהו...

למעלה