שרשור
סתם כי בא לי :)

yardena10

New member
איזה פורום מאעפן

סלחו לי איזה פורום מאעפן לכל מישהו שחצי רציני....לכו תראו איך פורומים אמיתיים מתנהלים כמו באקסטייג' האמריקאי או הפורום הגרמני, פורום דריי קאונטי או הייד פארק הישראלי ..... אתם לא מתקרבים אפילו לליגה של ה'גדולים'

corala

New member
לליגה של הגדולים ../images/Emo6.gif

טרול, נא לא להתעלם X_X

T w e n t y 4

New member
כמה דברים -

קודם כל אני בפורום בהייד פארק. ונכון אי אפשר להשוות את הפורום הזה לבאקסטייג'. (טוב.. אבל אי אפשר להשוות אף פורום לבאקסטייג'). ונכון, אי אפשר להשוות אותו גם להייד פארק!! כי בהייד פארק הפורום הרבה יותר רציני. אבל זה פורום חדש של בונג'! ואם את אוהבת את הלהקה אז באמת שזה לא משנה אם יהיה עוד פורום ללהקה.. גם אם הוא לא ממש רציני. כי כל מעריץ שמצרתף זה רק ברכה! חוץ מזה, זה פורום חדש.. אז תנו לו קצת זמן.
זהו..

shelly bongiovi

New member
אויי זה באמת לא יפההה../images/Emo2.gif

אם לא נאה לך להיות פה אז פשוט אל תכנסי אבל ככה ללכלך זה ממש פתטי...

את מסכימה איתה כאילו?

אחרי שרשמת דברים כ"כ מחמיאים על הפורום, והיא אמרה לך שזה פטתי מצידך, את עוד מסכימה איתה?
שיהיה
.

milkshakit

New member
זה לא ככה, פשוט ../images/Emo189.gif

נהיה פה בלאגן גדול בגלל אי ידיעת שרשור. שלי בונג'ובי התכוונה להגיב לזאתי שפתחה את השרשור הזה, אבל כנראה שהיא לא יודעת איך לשרשר.. אז היא הגיבה לאושרת, ואז נוצר בלבול. הבנת?

shelly bongiovi

New member
כן דיברתי לזו שפתחה את השרשור ../images/Emo3.gif

סורי על הבלבול... לא התכוונתי...

shelly bongiovi

New member
אויייי מה זה משנה???

אני כותבת בלהט הרגע... אין לי זמן וכוח לחשוב על הדברים האלה! HAVE A NICE DAY שלי

inbal287

New member
אז חבל../images/Emo4.gif

כי אז לא מבינים למה את קשורה וכך כל שרשור סתם מתבלגן. מה הבעיה, תקדישי שתי דקות לקרוא ולהבין את זה - זה לא כ"כ קשה. רוצה שאני אקצר לך? כל פעם שאת רוצה להגיב להודעה מסויימת את לוחצת הוסף תגובה להודעה הזאת. לא להודעה האחרונה בשרשור, אלא על "הוסף תגובה" להודעה שהרגע קראת. זהו.

shelly bongiovi

New member
אהה סבבה../images/Emo13.gif

היית צריכה להסביר לי ככה מלכתחילה כי סתם בילבלת אותי עם כל הקוים האלה שם. בכל מקרה אני בדר"כ גם ככה מגיבה להודעה שאני עליה מגיבה אולי לפעמים לא כי אני קוראת הכל וכפי שאמרתי מלהט הרגע כבר כותבת וזהו... אבל אני אשתדל. XXX שלי

fashasha

New member
שרשור ../images/Emo32.gif סתם כי בא לי :)

ירדתי 3 קילו בשבוע הראשון של הדיאטה. אני גאה בעצמי.

devil women

New member
../images/Emo168.gifכל הכבוד

סליחה אני ממש צריכה צומי חברה שלי מהכיתה מעלילה עלי עלילות בפורום אינוישה והיא גם החברה הכי טובה שלי שאני הכי סומחת אליה בהכול!!!!!!!!!

למעלה