שרשור תמיכה(ואוף)💕😻🐕‍🦺🦋💌

didalf

Well-known member
כל זה מאוד מרגש,
אבל איפה התגובה שלך לתספורת של הארי?
אתה לא הראשון ששואל אותי:-D:-D
לא אשקר הייתי בשוק קל וכמובן שעצוב על השיער היפה שלו אבל גם בואו, ראית את הפרצוף הזה? הוא עדיין יפה|מאוהב| והשיער יגדל יפה ובריא יותר אפילו. אם כבר אני מתחננת שיתגלח כבר אני אוהבת כשהפרצוף שלו חלק.

ותאמת זה טיפה עצבן אותי כי ראיתי אנשים שממש התאבלו על זה ובמיוחד השתמשו בשיר ספציפי של טיילור מאד עצוב על מוות וערכו סרטונים על הפאקינג שיער שלו, שתמיד עצבן אותי קצת שמתשמשים בשיר הזה כמם בדיחתי קצת כפרידה מדברים מטופשים, אבל באותו שבוע זה אקסטרה צרם כי בדיוק סוופטים ישראלים הקדישו את השיר הזה לתצפיתנית סוויפטית שנרצחה ב7.10 וחשבנו שהיא חטופה והתברר באותו שבוע שנרצחה ורק עכשיו זיהו אותה.
אז כאילו התגובה חסרת הפרופורציות לפאקינג שיער הציקה לי יותר משהייתה משעשעת אותי בימים נורמלים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא אשקר הייתי בשוק קל וכמובן שעצוב על השיער היפה שלו אבל גם בואו, ראית את הפרצוף הזה? הוא עדיין יפה|מאוהב| והשיער יגדל יפה ובריא יותר אפילו. אם כבר אני מתחננת שיתגלח כבר אני אוהבת כשהפרצוף שלו חלק.

ותאמת זה טיפה עצבן אותי כי ראיתי אנשים שממש התאבלו על זה ובמיוחד השתמשו בשיר ספציפי של טיילור מאד עצוב על מוות וערכו סרטונים על הפאקינג שיער שלו, שתמיד עצבן אותי קצת שמתשמשים בשיר הזה כמם בדיחתי קצת כפרידה מדברים מטופשים, אבל באותו שבוע זה אקסטרה צרם כי בדיוק סוופטים ישראלים הקדישו את השיר הזה לתצפיתנית סוויפטית שנרצחה ב7.10 וחשבנו שהיא חטופה והתברר באותו שבוע שנרצחה ורק עכשיו זיהו אותה.
אז כאילו התגובה חסרת הפרופורציות לפאקינג שיער הציקה לי יותר משהייתה משעשעת אותי בימים נורמלים.
האמת שהדבר שהכי הימם אותי בכל הנושא זה שהשם משפחה של אמא שלו הוא טוויסט (שמעתי על זה בכותרת כתבה על זה תגובה של אמא שלו)
כמובן ברור ששם המשפחה של אמא שלו יכול להיות שונה. אבל מה הקטע של המשפחה הזאת עם שמות משפחה מיוחדים. (ויחסית דומים)

didalf

Well-known member
האמת שהדבר שהכי הימם אותי בכל הנושא זה שהשם משפחה של אמא שלו הוא טוויסט (שמעתי על זה בכותרת כתבה על זה תגובה של אמא שלו)
כמובן ברור ששם המשפחה של אמא שלו יכול להיות שונה. אבל מה הקטע של המשפחה הזאת עם שמות משפחה מיוחדים. (ויחסית דומים)
אני שמחה שאתה מתמקד בדברים החשובים:-D
כן אני עדיין לא הבנתי אם טוויסט זה השם שלה מלפני הנישואים או מנישואים שניים (ההורים שלו גרושים) (אני חושבת נישואיים שניים אבל לא בטוחה).
וכן היא העלתה פוסט על זה אני תמיד מופתעת מחדש מכמה אנשים באינטרנט מטומטים. כי אני ראיתי את כל התגובות ההיסטריות על התספורת וחשבתי אוקי אנחנו צוחקים ומגזימים כי ככה זה אינטרנט, אבל מסתבר שאנשים סתומים לקחו את זה קשה באמת וכתבו לו דברים מגעילים על זה ושהוא מכוער עכשיו וכו, כאילו ברצינות לרמה שאמא שלו העלתה פוסט על כמה זה מגעיל מצידם. נשבעת לך בא לי להחרים את האינטרנט לחצי עולם אנשים מטומטמים מידי.
כמו שכשטיילור הוציאה שיר שירד על הארי בכספת של 1989 חשבתי אוקי זה משעשע כי זה היה מזמן והם חברים עכשיו ובהתחלה באמת ראיתי רק תגובות שאנשים סתם משועשעים מזה אבל מסתבר שהיו מעריצות סתומות משני הצדדים שלקחו את זה ברצינות והתחילו לריב שוב|פנים|

אבל מה הקטע של המשפחה הזאת עם שמות משפחה מיוחדים.
זה דבר מדהים שהשם שלו זה באמת הארי סטיילס זה ממש שם של כוכב איך אמא שלו חזתה את זה ככה?

keren or5

Well-known member
הוא הסתפר? תמונה או שזה לא קרה!
תאמת זה טיפה עצבן אותי כי ראיתי אנשים שממש התאבלו על זה ובמיוחד השתמשו בשיר ספציפי של טיילור מאד עצוב על מוות וערכו סרטונים על הפאקינג שיער שלו, שתמיד עצבן אותי קצת שמתשמשים בשיר הזה כמם בדיחתי קצת כפרידה מדברים מטופשים, אבל באותו שבוע זה אקסטרה צרם כי בדיוק סוופטים ישראלים הקדישו את השיר הזה לתצפיתנית סוויפטית שנרצחה ב7.10 וחשבנו שהיא חטופה והתברר באותו שבוע שנרצחה ורק עכשיו זיהו אותה.
:-(!!!
כן אבל....
אני בן אדם רע אם בא לי לראות דוגמא של הסרטונים האלה? (של השיר העצוב שלה על השיער שלו) ;-#;-#

It's Always Sunny

Well-known member
שיר ספציפי של טיילור מאד עצוב על מוות
על איזה שיר מדובר? סיקרנת :-):

כי בדיוק סוופטים ישראלים הקדישו את השיר הזה לתצפיתנית סוויפטית שנרצחה ב7.10 וחשבנו שהיא חטופה והתברר באותו שבוע שנרצחה ורק עכשיו זיהו אותה.
|נחמה|

זה דבר מדהים שהשם שלו זה באמת הארי סטיילס זה ממש שם של כוכב איך אמא שלו חזתה את זה ככה?
רגע, שם המשפחה של אבא שלו הוא לג'יט סטיילס? כי התבלבלתי קצת עכשיו.

אבל מסתבר שאנשים סתומים לקחו את זה קשה באמת וכתבו לו דברים מגעילים על זה ושהוא מכוער עכשיו וכו, כאילו ברצינות לרמה שאמא שלו העלתה פוסט על כמה זה מגעיל מצידם.
אוי :-/

אני לא עדי|חזיר| אבל חיפשתי כי גם אני הייתי סקרנית ונדמה לי שעל זה מדובר:
1700549166468.png

כן אבל....
אני בן אדם רע אם בא לי לראות דוגמא של הסרטונים האלה? (של השיר העצוב שלה על השיער שלו) ;-#;-#
נראה לי שטבעי להיות סקרנים.

didalf

Well-known member
1700586693072.png
סייד נוט: רציתי את הסוודר הזה אבל הוא עולה 1000 ומשהו שקל אז פחחחחח

כן אבל....
:-D:-D

רגע אני צריכה לחפש העברתי אותם מהר כשנתקלתי בהם
הנה אחד

על איזה שיר מדובר? סיקרנת :-):
Bigger Than The Whole Sky
טיילור מעולם לא דיברה עליו או על מה הוא נכתב אבל נראה לי מאד ברור מהמילים שמדובר על הפלה (כנראה שעברה חברה קרובה שלה, לא היא עצמה)
אבל אפשר "להשליך" את זה על כל מוות בטרם עת.

רגע, שם המשפחה של אבא שלו הוא לג'יט סטיילס? כי התבלבלתי קצת עכשיו.
חחחחח כן! זה השם האמיתי שלו לא שם במה.
הילד נולד עם השם סטיילס. נועד לכוכבות בחיי.

1700549166468.png
אה אור הקדימה אותי.

It's Always Sunny

Well-known member
טיילור מעולם לא דיברה עליו או על מה הוא נכתב אבל נראה לי מאד ברור מהמילים שמדובר על הפלה (כנראה שעברה חברה קרובה שלה, לא היא עצמה)
תודה.
אולי אקשיב לו בהמשך. פשוט לא יודעת כמה בא לי להקשיב לשיר עצוב כרגע.

חחחחח כן! זה השם האמיתי שלו לא שם במה.
הילד נולד עם השם סטיילס. נועד לכוכבות בחיי.
קראתי פעם שאימא של טיילור סוויפט בחרה את השם שלה כי הייתה לה תחושה שהבת שלה תהיה כוכבת, הנה לינק לכתבה: https://xnet.ynet.co.il/xo/articles/0,14718,L-3103923,00.html
קראתי אותה ממש מזמן ובגלל מה שכתבת נזכרתי בכתבה.

אה אור הקדימה אותי.
את צריכה להיות גאה |זורו|

didalf

Well-known member
אולי אקשיב לו בהמשך. פשוט לא יודעת כמה בא לי להקשיב לשיר עצוב כרגע.
לגיטימי.
קראתי פעם שאימא של טיילור סוויפט בחרה את השם שלה כי הייתה לה תחושה שהבת שלה תהיה כוכבת, הנה לינק לכתבה: https://xnet.ynet.co.il/xo/articles/0,14718,L-3103923,00.html
קראתי אותה ממש מזמן ובגלל מה שכתבת נזכרתי בכתבה.
חלק מהדברים פה אני מכירה אבל חלק לא וחלק נראים לי מאד מחורטטים8-*
את צריכה להיות גאה |זורו|
אני אכן גאה|זורו|

Lhuna3

Well-known member
רוצים לשמוע משהו מביך?
זוכרים שסיפרתי לכם לפני שבועיים שנפלתי ויש לי שטף דם ענק בברך?
אז אתמול.
נפלתי.
שוב.
על אותה ברך.
שעדיין לא החלימה מהנפילה הקודמת....
|פנים||חבול|

didalf

Well-known member
רוצים לשמוע משהו מביך?
אז אתמול.
נפלתי.
שוב.
על אותה ברך.
|פנים||חבול|
לונה את באמת |אליהו|
אבל החלמה מהירה|חיבוק|

It's Always Sunny

Well-known member
רוצים לשמוע משהו מביך?
אז אתמול.
נפלתי.
שוב.
על אותה ברך.
|פנים||חבול|
אוי :-(:-(:-(
איזה באסה, נתנו לך הוראות לגבי דברים שאת צריכה לעשות כדי שהברך תחלים? אני מניחה שאת צריכה לנוח.

ובנימה קצת יותר קלילה, שאני מקווה שתצחיק אותך, את אימא שלי במקרה? היא נפלה ונקעה את הרגל ואת הכתף (לא ביחד, בשני אירועים שונים אבל עדיין).

Lhuna3

Well-known member
אוי :-(:-(:-(
איזה באסה, נתנו לך הוראות לגבי דברים שאת צריכה לעשות כדי שהברך תחלים? אני מניחה שאת צריכה לנוח.
האמת שבינתיים לא הלכתי בכלל לרופא. כי אני יכולה ללכת וזה כואב לי רק אם אני מפעילה משקל על הברך, אז התלבטתי קצת אבל בינתיים אני מקווה שזה יתרפא לבד ואם אני אראה שזה לא הולך טוב אז אגש בכל זאת לרופא. מקווה שלא אצטרך.
ובנימה קצת יותר קלילה, שאני מקווה שתצחיק אותך, את אימא שלי במקרה? היא נפלה ונקעה את הרגל ואת הכתף (לא ביחד, בשני אירועים שונים אבל עדיין).
אוי ויי ;-# והיא החלימה או שעדיין בתהליכים?

It's Always Sunny

Well-known member
האמת שבינתיים לא הלכתי בכלל לרופא. כי אני יכולה ללכת וזה כואב לי רק אם אני מפעילה משקל על הברך, אז התלבטתי קצת אבל בינתיים אני מקווה שזה יתרפא לבד ואם אני אראה שזה לא הולך טוב אז אגש בכל זאת לרופא. מקווה שלא אצטרך.
אני ממש מקווה שהכל יסתדר.
אבל אם לא, אני מקווה שתלכי לרופא. כי גם אימא שלי לא חשבה שהיא צריכה ללכת לרופא (בנוגע לרגל) ובסוף כשעשו לה צילום גילו שבר.

אוי ויי ;-# והיא החלימה או שעדיין בתהליכים?
זה היה לפני כמה שנים אז כן היא החלימה, אבל היא אומרת שהיא לא מסוגלת להזיז את הכתף כמו פעם.

keren or5

Well-known member
1700549166468.png
זה מוזר קצת, אבל נו שויין שיער גדל. אני דווקא אוהבת שיער פנים על גברים אבל לא ממש מה שיש לו בתמונה הזאת. למה שפם ענקי? זה קצת מוזר. אני אוהבת זיפים כאלה באופן שווה על הפנים, זה נחמד שיש קצת זיפים באזור הזקן והשפם אבל שהם יותר נראים כזה אותו דבר ולא באורכים שונים.
סייד נוט: רציתי את הסוודר הזה אבל הוא עולה 1000 ומשהו שקל אז פחחחחח
למה רצית את הסוודר? (יש בו משהו ספציפי שקשור להארי או טיילור?)

אחיינית שלי אמרה לי שיש שם למעריצים של הארי שאוהבים גם את הלהקה שהוא היה בה, ושם אחר לכאלה שאוהבים רק אותו ולא את הלהקה, ושם אחר לכאלה שאוהבים את הלהקה ולא אותו (אבל אני לא זוכרת אף אחד מהם |חבול|). שאלתי אותה גם אם יש שם למעריצי בילי אייליש והיא חיפשה ואמרה שפעם הם ניסו לקרוא לעצמם אבוקאדוז או משהו זה, אבל בילי אמרה שזה קרינג' אז זה לא תפס.
רגע אני צריכה לחפש העברתי אותם מהר כשנתקלתי בהם
הנה אחד
:-D :-D
עצוב. |לב-ש| השיר יפה ועצוב.
רוצים לשמוע משהו מביך?
אז אתמול.
נפלתי.
שוב.
על אותה ברך.
|פנים||חבול|
8-*;-#|חיבוק| החלמה מהירה.

Lhuna3

Well-known member
אני ממש מקווה שהכל יסתדר.
אבל אם לא, אני מקווה שתלכי לרופא. כי גם אימא שלי לא חשבה שהיא צריכה ללכת לרופא (בנוגע לרגל) ובסוף כשעשו לה צילום גילו שבר.
תודה !|חיבוק| ואת צודקת, אם יהיה צורך אני אלך (אני מקווה שלא יהיה).
זה היה לפני כמה שנים אז כן היא החלימה, אבל היא אומרת שהיא לא מסוגלת להזיז את הכתף כמו פעם.
:-(
8-*;-#|חיבוק| החלמה מהירה.
תודה גם לך! |חיבוק|

didalf

Well-known member
אני דווקא אוהבת שיער פנים על גברים אבל לא ממש מה שיש לו בתמונה הזאת. למה שפם ענקי? זה קצת מוזר
כן הוא חייב להתגלח!!

למה רצית את הסוודר? (יש בו משהו ספציפי שקשור להארי או טיילור?)
יש להארי מותג בגדים וביוטי בשם פליזינג והסוודר הזה מהקולקציה החדשה שלהם. אבל בעיקר כי חשבתי שהוא יפה והייתי הולכת איתו. כי שאר הבגדים שם לא כאלה מעניינים זה בעיקר סתם פוטרים.

אחיינית שלי אמרה לי שיש שם למעריצים של הארי שאוהבים גם את הלהקה שהוא היה בה, ושם אחר לכאלה שאוהבים רק אותו ולא את הלהקה, ושם אחר לכאלה שאוהבים את הלהקה ולא אותו (אבל אני לא זוכרת אף אחד מהם |חבול|).
כן דירקשניים הם מעריצים של וואן דיירקשיין והאריז הם מעריצים של הארי. לפעמים המעריצים הותיקים יותר קוראים למעריצים רק של הארי "סולו סטאנס" כי הם הצטרפו רק בקריירת הסולו.
ומי אוהב את הלהקה ולא אותו?!?@!?@!?$#!%#!
שאלתי אותה גם אם יש שם למעריצי בילי אייליש והיא חיפשה ואמרה שפעם הם ניסו לקרוא לעצמם אבוקאדוז או משהו זה, אבל בילי אמרה שזה קרינג' אז זה לא תפס.
אז אין להם שום שם לפאנדום?8-*

עצוב. |לב-ש| השיר יפה ועצוב.
|לב|

LeAnnDyIan

Well-known member
רוצים לשמוע משהו מביך?
אז אתמול.
נפלתי.
שוב.
על אותה ברך.
|פנים||חבול|
אני לא זוכרת שסיפרת. (זה לא אומר כלום מלבד זה שהאלצהיימר שלי מתקדם)
אבל אוי, נשמע כואב☹️
שימי רפידות של קרח על הברך ואז קומפרסים חמים. אולי לא יעזור לכאב אבל יעזור לשטף דם.

למעלה