עוד תמונה ממרכזית חוף הכרמל...שרשור תמונות שצילמתי היום
רוב התמונות צולמו בנסיעה מחיפה למודיעין, אז איכותם לא משהו... ניסיתי גם לצלם את השלטים של הקמת קו תל אביב-מודיעין, אבל לא הצלחתי... תהנו
הגשר של תחנת הרכבת "תל אביב מרכז"שרשור תמונות שצילמתי היום
רוב התמונות צולמו בנסיעה מחיפה למודיעין, אז איכותם לא משהו... ניסיתי גם לצלם את השלטים של הקמת קו תל אביב-מודיעין, אבל לא הצלחתי... תהנו
תחנת רכבת "השלום"שרשור תמונות שצילמתי היום
תחנת "ההגנה"שרשור תמונות שצילמתי היום
ולסיום - מטוס אל על בנתבגשרשור תמונות שצילמתי היום
הדקלים האלה, זה דבר נוראולסיום - מטוס אל על בנתבג
פרוייקט "נתב"ג 2000" נראה ממש ממש יפה מהכביש... שתלו בכניסה אליו דקלים ענקיים כמו בכביש הערבה, והם ממש יפים אבל לא כל כך מתאימים לנוף. נראה מהמם... ההיתי גם ליד תחנת הרכבת ברמלה אבל לא הספקתי לצלם אבל היא די מכוערת...
הדקלים הם ממש יפים אבלהדקלים האלה, זה דבר נורא
מי שיגיע לכאן מיד יחשוב שאנחנו מדינת מדבר...
דקלים מתאימים לארצות טרופי ולא לכאןהדקלים הם ממש יפים אבל
זה כל כך לא מתאים לנוף! לכביש הערבה זה מתאים. לא יכלו לשתול במקומם עצים שמצויים באיזור תל אביב\לוד כמו אורנים או אלונים...?
עוד מעט יוסיפו לדקלים גם גמליםדקלים מתאימים לארצות טרופי ולא לכאן
הם שותים הרבה מים, ולא נותנים בכלל צל!
הוצאת לי ת'מילים מהמקלדת!!!ולסיום - מטוס אל על בנתבג
פרוייקט "נתב"ג 2000" נראה ממש ממש יפה מהכביש... שתלו בכניסה אליו דקלים ענקיים כמו בכביש הערבה, והם ממש יפים אבל לא כל כך מתאימים לנוף. נראה מהמם... ההיתי גם ליד תחנת הרכבת ברמלה אבל לא הספקתי לצלם אבל היא די מכוערת...
פרטים:אכן המטוס היה שייך לחברתהוצאת לי ת'מילים מהמקלדת!!!
כבר הרבה זמן רציתי לשאול על המטוס הספציפי הזה! זה לא מטוס של אל על. לפי הצביעה שלו, כנראה שהמטוס היה שייך לחברת התעופה היפנית ANA (ראה תמונה של מטוס דומה). בנוסף, אם תסתכלו טוב תבינו שזו בעצם גרוטאה שהיתה פעם מטוס עד שקיצצו לה את המנועים, הדלתות, הגלגלים ועוד.... אני מתאר לעצמי שאל על קנתה את המטוס המיושן הזה (בעצם, יש מאחוריו עוד מטוס כזה) רק בשביל לפרק ממנו חלקי חילוף לטובת ה747 הישנים שלה. מישהו יודע עוד פרטים?![]()
פרטים:אכן המטוס היה שייך לחברת
ana היפנית.בעסקה סיבובית,שלא נרד לפרטיה, אלעל קנו 4 מטוסים כאלה מחברת בואינג העולמית לצורך חלקי חילוף לג'מבו 742 שלה.אחד ממנועי המטוס שעומד ליד האנגר אלעל,נשלח לליאז' להחליף את המנוע של מטוס קאל שהחליק מן המסלול לפני כחודשיים,ונפגע טוטאלית.
יפהשרשור תמונות שצילמתי היום
מוגש כשירות , צולם לבקשת ה דרומי
למה הרכבת נראית כאילומוגש כשירות , צולם לבקשת ה דרומי
יש לי תשובה בלי להיות מומחהלמה הרכבת נראית כאילו
היא הולכת ליפול
, הגרפיקאים צריכים יותר לשים לב![]()
יש לי תשובה בלי להיות מומחה
כבר ראיתי רכבות במסילת על כאשר בעיקול הן בנויות בנטיה קלה כדי להתגבר על התופעה הצנטריפוגלית, מה שעשו, לקחו תמונה מחו"ל והדביקו אותה למודעה בארץ, שים לב שגם המילה "מודיעין" כתובה עקום, אבל היא לא עקומה אלא שהיא כתובה רגיל בעוד הרכבת מצויירת מעט בזוית ומי שהכין את המודעה הזו לא טרח בכלל אחרי ששיבץ את המילה בעברית לסובב אותה קצת בפוטושופ
מאיר שפיראמוגש כשירות , צולם לבקשת ה דרומי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.