שרשור תמונות שצילמתי היום

• פותח הנושא curi
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

curi

New member

רוב התמונות צולמו בנסיעה מחיפה למודיעין, אז איכותם לא משהו... ניסיתי גם לצלם את השלטים של הקמת קו תל אביב-מודיעין, אבל לא הצלחתי... תהנו

curi

New member
עוד תמונה ממרכזית חוף הכרמל...

רוב התמונות צולמו בנסיעה מחיפה למודיעין, אז איכותם לא משהו... ניסיתי גם לצלם את השלטים של הקמת קו תל אביב-מודיעין, אבל לא הצלחתי... תהנו
עוד תמונה ממרכזית חוף הכרמל...

curi

New member
הגשר של תחנת הרכבת "תל אביב מרכז"

הגשר של תחנת הרכבת "תל אביב מרכז"

curi

New member
תחנת רכבת "השלום"

תחנת רכבת "השלום"

curi

New member
תחנת "ההגנה"

תחנת "ההגנה"

curi

New member
ולסיום - מטוס אל על בנתבג

פרוייקט "נתב"ג 2000" נראה ממש ממש יפה מהכביש... שתלו בכניסה אליו דקלים ענקיים כמו בכביש הערבה, והם ממש יפים אבל לא כל כך מתאימים לנוף. נראה מהמם... ההיתי גם ליד תחנת הרכבת ברמלה אבל לא הספקתי לצלם אבל היא די מכוערת...

שי חלצי

New member
הדקלים האלה, זה דבר נורא

פרוייקט "נתב"ג 2000" נראה ממש ממש יפה מהכביש... שתלו בכניסה אליו דקלים ענקיים כמו בכביש הערבה, והם ממש יפים אבל לא כל כך מתאימים לנוף. נראה מהמם... ההיתי גם ליד תחנת הרכבת ברמלה אבל לא הספקתי לצלם אבל היא די מכוערת...
הדקלים האלה, זה דבר נורא
מי שיגיע לכאן מיד יחשוב שאנחנו מדינת מדבר...

curi

New member
הדקלים הם ממש יפים אבל

הדקלים האלה, זה דבר נורא
מי שיגיע לכאן מיד יחשוב שאנחנו מדינת מדבר...
הדקלים הם ממש יפים אבל
זה כל כך לא מתאים לנוף! לכביש הערבה זה מתאים. לא יכלו לשתול במקומם עצים שמצויים באיזור תל אביב\לוד כמו אורנים או אלונים...?

seffic

New member
דקלים מתאימים לארצות טרופי ולא לכאן

הדקלים הם ממש יפים אבל
זה כל כך לא מתאים לנוף! לכביש הערבה זה מתאים. לא יכלו לשתול במקומם עצים שמצויים באיזור תל אביב\לוד כמו אורנים או אלונים...?
הם שותים הרבה מים, ולא נותנים בכלל צל!

ליילנד

New member
עוד מעט יוסיפו לדקלים גם גמלים../images/Emo6.gif

הם שותים הרבה מים, ולא נותנים בכלל צל!
עוד מעט יוסיפו לדקלים גם גמלים

אגב תראו כמה חיפה ב-
ות"א ב
. לא שזה לא השתנה אחר כך

A-T

New member
הוצאת לי ת'מילים מהמקלדת!!!

כבר הרבה זמן רציתי לשאול על המטוס הספציפי הזה! זה לא מטוס של אל על. לפי הצביעה שלו, כנראה שהמטוס היה שייך לחברת התעופה היפנית ANA (ראה תמונה של מטוס דומה
). בנוסף, אם תסתכלו טוב תבינו שזו בעצם גרוטאה שהיתה פעם מטוס עד שקיצצו לה את המנועים, הדלתות, הגלגלים ועוד.... אני מתאר לעצמי שאל על קנתה את המטוס המיושן הזה (בעצם, יש מאחוריו עוד מטוס כזה) רק בשביל לפרק ממנו חלקי חילוף לטובת ה747 הישנים שלה. מישהו יודע עוד פרטים?

dIevy

New member
פרטים:אכן המטוס היה שייך לחברת

כבר הרבה זמן רציתי לשאול על המטוס הספציפי הזה! זה לא מטוס של אל על. לפי הצביעה שלו, כנראה שהמטוס היה שייך לחברת התעופה היפנית ANA (ראה תמונה של מטוס דומה
). בנוסף, אם תסתכלו טוב תבינו שזו בעצם גרוטאה שהיתה פעם מטוס עד שקיצצו לה את המנועים, הדלתות, הגלגלים ועוד.... אני מתאר לעצמי שאל על קנתה את המטוס המיושן הזה (בעצם, יש מאחוריו עוד מטוס כזה) רק בשביל לפרק ממנו חלקי חילוף לטובת ה747 הישנים שלה. מישהו יודע עוד פרטים?
ana היפנית.בעסקה סיבובית,שלא נרד לפרטיה, אלעל קנו 4 מטוסים כאלה מחברת בואינג העולמית לצורך חלקי חילוף לג'מבו 742 שלה.אחד ממנועי המטוס שעומד ליד האנגר אלעל,נשלח לליאז' להחליף את המנוע של מטוס קאל שהחליק מן המסלול לפני כחודשיים,ונפגע טוטאלית.

A-T

New member
../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo45.gif

ana היפנית.בעסקה סיבובית,שלא נרד לפרטיה, אלעל קנו 4 מטוסים כאלה מחברת בואינג העולמית לצורך חלקי חילוף לג'מבו 742 שלה.אחד ממנועי המטוס שעומד ליד האנגר אלעל,נשלח לליאז' להחליף את המנוע של מטוס קאל שהחליק מן המסלול לפני כחודשיים,ונפגע טוטאלית.
רבה

אני מניח שבתור טייס אתה מבין קצת בענייני נתב"ג. אולי אתה יודע את האות קריאה או את מספר היצרן של המטוסים האלה? ככה אני אוכל לעשות חיפוש בairliners.net ואולי למצוא תמונות שלהם בימים טובים יותר...

shapira meir

New member
יש לי תשובה בלי להיות מומחה

למה הרכבת נראית כאילו
היא הולכת ליפול
, הגרפיקאים צריכים יותר לשים לב
כבר ראיתי רכבות במסילת על כאשר בעיקול הן בנויות בנטיה קלה כדי להתגבר על התופעה הצנטריפוגלית, מה שעשו, לקחו תמונה מחו"ל והדביקו אותה למודעה בארץ, שים לב שגם המילה "מודיעין" כתובה עקום, אבל היא לא עקומה אלא שהיא כתובה רגיל בעוד הרכבת מצויירת מעט בזוית ומי שהכין את המודעה הזו לא טרח בכלל אחרי ששיבץ את המילה בעברית לסובב אותה קצת בפוטושופ

ליילנד

New member
../images/Emo45.gifכן שמתי ../images/Emo23.gif

כבר ראיתי רכבות במסילת על כאשר בעיקול הן בנויות בנטיה קלה כדי להתגבר על התופעה הצנטריפוגלית, מה שעשו, לקחו תמונה מחו"ל והדביקו אותה למודעה בארץ, שים לב שגם המילה "מודיעין" כתובה עקום, אבל היא לא עקומה אלא שהיא כתובה רגיל בעוד הרכבת מצויירת מעט בזוית ומי שהכין את המודעה הזו לא טרח בכלל אחרי ששיבץ את המילה בעברית לסובב אותה קצת בפוטושופ
כן שמתי

שהמילה מודיעין כתובה אלכסוני. אני יועת שכל זה בא מאי הקפדה של הגרפיקאי שעבד על השלט.

מצב
הנושא נעול.
למעלה