שרשור תמונות מ"חורשת רחבעם"

נטיעת "חורש רחבעם"- מחר!!!

מחר בבוקר, בשעה 10:00, תנועת "נשים בירוק" תקיים טקס נטיעת עצים מעצי ארץ ישראל אשר אותה גנדי כה אהב ועליה שמר עד יום הרצחו. הטקס יתקיים בע"ה בהר הזיתים. היום החלו ההכנות לטקס והכנת הקרקע לקראת הטקס, לטקס מוזמנים ממשיכי מורשת גנדי הי"ד, חברי "מולדת" והשתתפו בו בני משפחת זאבי. מצורפות תמונות של אזור הטקס, וההקדשה של נשים בירוק, אשר מחר תיחשף באתר השכונה היהודית בהר הזיתים, שכונת "מעלה הזיתים". לפרטים: 02-5002988.

טקס הכרזת "חורש רחבעם" בהר הזיתים

היום בבוקר ערכה תנועת "נשים בירוק" בהשתתפות תושבי "מעלה הזיתים" וחברי סניף ירושלים של "מולדת" וכמובן בנוכחות משפחת זאבי: יעל, יפתח ואדי. בטקס נחשפה מצבת זכרון לגנדי הי"ד. ולאחר מכן, נטעו 3 עצים ארץ-ישראליים: חרוב, אורן ואדר סורי. 3 העצים כנגד משנתו ומורשתו של גנדי: ארץ -ישראל לעם ישראל ע"פ תורת ישראל!!! בט"ו בשבט הקרוב, יתקיימו נטיעות נוספות בשטח "חורש רחבעם", וזאת בתקווה שילדי השכונה היהודית "מעלה הזיתים" ימלאו את שטחה וישחקו בצל העצים. להלן בהודעות הבאות מספר תמונות מהטקס שנערך היום.

תגובה להודעה המרגשת.

זוהי פעולת הנצחה מרגשת, המבטאת יותר מכל דבר אחר את אהבתו של רחבעם הי"ד לארץ-ישראל ולנופיה. רק חבל שאני לא יכולה להיות נוכחת בטקס מרגש זה. ליאת.

רז 70

New member
יפה מאוד סניף ירושלים

הנצחה יפה אתם עושים בירושלים. יפה מאוד.

למישהי (מאמי) שאיכפת לה !!

אני מבין שאת אוהבת את גנדי ושבמקביל את לא מצביעה במפלגתו שלו אלא רק באימפריה של הליכוד של שרון וביבי זה זכותך אך זה גם זכותי לא להכיר באהבתך לגנדי
א.ג.ב. אני מאמין שאת מעריצה אותו אבל אני לא חושב כמו הגולשים האחרים מבחינתי אין דבר כזה לאהוב מישהו ובמקביל לא להצביע במפלגה שלו כל טוב !!

למעלה