שרשור שירים.

LimiMimi

New member
ביזאר.

חווה אלברשטיין - אני אשתגע (קמתי בשבע בבוקר ולא נרדמתי. תבינו אותי?) אני אשתגע כשתאמר שלום אני לא מבינה איך הגעתי עד הלום. כי אם תרצה ללכת, זה יהיה גיהנום מושלם, קשה יותר ממוות, זה יהיה סוף העולם. סיוט כזה עולה על כל דמיון, בוא ויחד נעצור את השעון. זוהי אהבה שאין בה הגיון, זוהי אהבה שתיגמר בבזיון. אני לא יכולה לנשום, הרי זה שגעון, מחניק לי בגרון, אתה ראשון היית ותהיה האחרון.

THE ronch

New member
הלוואי וזה היה הפוך...

She's moved on- Porcupine tree You move in waves You never retrace Your newest craze Straight out of the Face by the bed unread I'm left behind Like all the others Some fall for you It doesn't make much difference if they do She changes every time you look By summer it was all gone Now she's moved on She called you every other day So savour it it's all gone Now she's moved on So for a while Everything seemed new Did we connect? Or was it all just biding time for you? She changes every time you look By summer it was all gone Now she's moved on She called you every other day So savour it it's all gone Now she's moved on She changes every time you look By summer it was all gone Now she's moved on She called you every other day So savour it it's all gone Now she's moved on

../images/Emo14.gif

Alanis Morissette - Mary Jane What's the matter Mary Jane, you had a hard day As you place the "don't disturb" sign on the door You lost your place in line again, what a pity You never seem to want to dance anymore It's a long way down On this roller coaster The last chance streetcar Went off the track And you're on it. I hear you're counting sheep again Mary Jane What's the point of trying to dream anymore I hear you're losing weight again Mary Jane Do you ever wonder who you're losing it for Well it's full speed baby In the wrong direction There's a few more bruises If that's the way You insist on heading Please be honest Mary Jane Are you happy Please don't censor your tears You're the sweet crusader And you're on your way You're the last great innocent And that's why I love you So take this moment Mary Jane and be selfish Worry not about the cars that go by All that matters Mary Jane is your freedom Keep warm my dear, keep dry Tell me Tell me What's the matter Mary Jane

../images/Emo79.gif

איש הכמעט - אביב גפן אשה כמעט יפה לאיש הכמעט אמרה כדאי שתתעורר כמעט כבר אור חלון כמעט גדול משקיף לתוך נוף כמעט יפה הוא מתלבש עושה קפה איש הכמעט תמיד זה ליד אבל זה לא זה תמיד זה כמעט קורה אבל אתה איש הכמעט תמיד כמעט תראה תמיד כמעט תחיה הולך לעבודה הדרך כמעט קצרה גם המשכורת כמעט מספיקה יש לו חבר אחד כמעט שקרוב אליו אותו איש הכמעט כמעט אוהב איש הכמעט היום כמעט נגמר ואיש הכמעט חזר חיבוק כמעט גדול לילדים והוא כמעט נרדם ואז הוא כמעט חלם שחייו כמעט מאושרים איש הכמעט

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

נשרפת - בוטן מתוק בקרקס לקלף את הקליפה לשבור את המנעול לעמוד ערום באמצע המדבר ולצעוק לחפור באדמה לחרוק את השיניים לפרק את הרצפה לשתות את המים את המים יש אש במיטה יש אש בשמיכה את נשרפת את נשרפת אני מודאג לוותר על המשחק לשבור את הכלים לקפוץ לתוך המים ולפקוח את העיניים לשאוף את כל היופי לנשוף את כל הרוע לכבות את השריפה בתוך הלב ולסלוח לסלוח יש אש במיטה...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

כל עוד - יוני רכטר|סגדש| ילד הולך ברחוב בבוקר בהיר של תשרי אל בית הספר שוב יוצאים הילדים גבר הולך אחריו משגיח, רואה - לא - נראה ורק אחר כך הוא עומד שם ורואה איך עוד שנה פה נפתחת כמו כל שנה, בסתיו, איך בן הולך לו לבד ואב בעקבותיו גבר רואה בחשאי איך בנו נכנס לכיתה גבר עומד כמו ילד שנשאר בחוץ וכבר שרים שם בפנים שיר של שנה חדשה הו איך הכל מתחיל פה שוב מהתחלה - שוב הם שרים על הגשם שוב הם שרים על סתיו ועל הלוח עולות שוב אותיות הכתב (א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.י.כ.ל.מ.נ.ס.ע.פ.צ.ק.ר.ש.ת.) גבר באמצע הבוקר גבר בלב חייו על יד גדר של בית ספר לבדו ניצב והוא זוכר שאביו פעם הלך אחריו הוא מנסה לשמוע את קול צעדיו אך הילדים עוד שרים שיר על יורה וחצב, וגם שפתיו של גבר לוחשות עכשיו: גם אם אלך בגיא צלמוות הן לא אירא, גם אם אפול פתאום יאמר לבי שירה כל עוד עולה הבוקר כל עוד נכתב הלוח כל עוד הולך לו בן ואב בעקבותיו כל עוד שרים הילדים על שנה חדשה כל עוד מתחיל פה שוב מהתחלה כל עוד הים מתעורר כל עוד הרוח עולה כל עוד על שחור הלוח תתנוסס מילה

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

איך זה מרגיש - כנסיית השכל איך זה מרגיש, אין עתיד באופק אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו. איך זה מרגיש, להיות תמיד בצד אף פעם לא באמצע אף פעם לא קרוב מספיק לא לקחת חלק. איך זה מרגיש? ואין לי חלום אין לי געגוע שט לי בזמן שממשיך לנוע אין לי חלום...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בן המלך - משינה ביער בקתה היא גרה לבד היא לא ידעה היא פרח שנהב שלושה פרשים ביער רוכבים אותה מחפשים לקחת אליו בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב לא סיפור ילדים בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב כמו סיפור ילדים קטפה לה פרחים הכינה לה תה היא לא ידעה אותה מחפשים שלושה פרשים ביער רוכבים אותה מחפשים היא פרח שנהב בן המלך מאוהב...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בסוף של יום - ברי סחרוף ורמי פורטיס בסוף של יום אחרי הכול נאמר שלום ובינתיים על המסך נופלות שבעים ושתיים בתולות מהשמיים בחוץ סופה שואגת, אבל בבית שקט שולחן ערום כסא עקום ובטן מתהפכת כמה שאני אוהב אותך כמה שאני אוהב אותך בסוף של יום על הספה בלי להוריד ת'נעליים והמסך שוב מהבהב עובדים עלינו בעיניים בחוץ שוקעת ארץ, ואת לא ממהרת בסוף של יום תופס מקום על המיטה המשותפת כמה שאני אוהב אותך...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

תחת אש - רמי פורטיס וברי סחרוף באנו ת'חושך לגרש לשטוף את האבק מעל פנייך שובי, הבית התייבש אמצי אותי, אמצי חזק אלייך אנו נשוב ונחדש כשחלודה אוכלת את שינייך יום, יום בדרך לפרדס נפרוץ את החומות שלרגלייך אני צומח תחת אש מדליק סיגריה מקדש בזרועתייך תחת אש בלהבות לא מתרגש אני שוקע תחת אש כורע ברך, מבקש שירד כבר גשם באנו ת'חושך לגרש למחוק את הכאב לבנתיים חום סדום ועמורה IL פותחים חלון ולא רואים שמיים לא, לא למדנו לשקר אנחנו רק עוצמים את העיניים חרש נצעק לא נתכחש אמצי אותי אמצי חזק אלייך אני צומח תחת אש...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מתנות - אביתר בנאי כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם כשאני יוצא מזה אני איש חדש בעולם כשאני יוצא מזה ואני יוצא מזה סולם זהב בקצה של בור הגוף יש לו סוף לנשמה אין לה סוף אין לה סוף תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד את מי אני אוהב אותך או אותי למי אני נאמן לך או לי גם את עם מישהו לומדת לאהוב כמו שאני עם מישהי לומד לאהוב בשבילי הכאב והפרידה אני בדרך הבייתה היא רגש הצלה קרקע פוריה תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד ופחד הוא רגע זה רגע לפני בין לילה ליום הפחד הוא שער תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

באתי ממך - מוקי לא הייתי משנה שום דבר יהיה מה שיהיה, עבר מה שעבר טוב לי להיות איתך ככה אז אני נשאר. כי אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי אותך זוכר את הפעם הראשונה שאני נגעתי בך זוכר שאף פעם לא התרגשתי כל כך - כל מה שרציתי היה רק להיות איתך. זוכר ששאלת אם אני אוהב אותך את זוכרת שעניתי שאני כולי שלך? כך או כך אני לא אשכח איך הלב שלי נפתח נראה לי שפשוט אני נולדתי לך. לא הייתי משנה שום דבר... אל תשאלי אותי "ואם" "ואיך" אני רק רוצה יותר ממך לפעמים זה מסתבך והפחד שחותך ויש את הכאב הזה, הכאב שנושך מחכה לך, מחכה בצאתך ובבואך מברך על כל לילה, על כל יום שמתארך גם אם זה יותר מידי כשאני עומד מולך - אני לא מוותר ואני לא הולך אני באתי ממך ואני נשאר בשבילך איך כל העולם מתהפך וזה רק בגללך אם רק הייתי יכול להיבלע בתוכך אם רק הייתי יכול לעטוף את כולך אם רק הייתי יכול... לא הייתי משנה שום דבר...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אצלך בעולם - מאיר ואביתר בנאי כל הלילה היינו תחת כישוף כל הלילה גילינו סודות של הגוף תני לי יד, תני לי מקום תני יד, תני לי מקום אצלך בעולם תני לי יד, תני לי מקום תני לי יד תני לי מקום. השדים של הלילה יוצאים כבר לרקוד הם נוגעים בי, נוגעים בך נוגעים עוד ועוד. תני לי יד.... זה אני מנגן לך מנגן לך ניגון זה אני שלוקח אותך לטיול. תני לי יד...

Mooa-Numi

New member
השיר הזה מתאר כלכך טוב

אנשים שחיים בנגב (וזה גם הגיוני כי הלהקה מאופקים?)

למעלה