שרשור שירים לקליפים

לילי 281

New member
שרשור שירים לקליפים

הצלם שאל אותנו אם בא לנו לבחור את השירים שיהיו בקליפים, ואאני רוצה לשמוע אם בא לכן, איזה שירים היו (או יהיו) לקליפים שלכם בוידאו: קליפ פתיחה, חופה, ריקודים וקליפ סיום (ואם יש עוד קליפים אז בכיף) יאללה תתחילו

avelul

New member
מצטרפת לשאלה

זה שרשור מעניין שבא בזמן...
הדבר היחידי שאני יודעת זה שאני רוצה את השיר At last של Etta James לאחד מהקליפים...

PitzPoNeT25

New member
גם אני מתלבטת..הרשימה..

מה דעתכן/ם? קליפ פתיחה - ואז תבואי/ הראל מויאל - הסבר: השיר שהתנגן כשבעלי אסף אותי מהסלון ויש קטע שאני שרה לו וזה יצא יפה בסרט... קליפ חופה - שיר הכניסה לחופה - לך אלי תשוקתי / יואב יצחק - שיר שמאוד ריגש בכניסה לחופה. מאוד אהבתי את שיר שבירת הכוס שלנו: משב רוח. האם גם זה יהיה בעריכה כאשר שוברים את הכוס? לא ברור לי העיניין.. :) קליפ ריקודים - למיטב הבנתי השירים בקליפ הם השירים שניגן הדיג'י במהלך האירוע.. גם הכי יפה לטעמי. מבחינתי שיהיו שירים מכל הסוגים.. את האמת קצת קשה לי עם כל הקטע של העריכה כי אהבתי כל רגע!! :) קליפ סיום - בעיקרון שיר הסיום שלנו בחתונה היה אמור להיום השיר של ריקוד מושחת.. בפועל אכן שם את השיר אך המשכנו לרקוד עוד שעה ומשהו.. בפועל, עם בחירה לא צפויה, ניגן הדיג'י שוב את שיר הסלואו שלנו - my endless love - זה היה כל כך מרגש, אני שרתי לו, הוא שר לי ומצאנו עצמנו על הברכיים מחובקים כשדמעות זלגות מהעיניים - ברקע כל החברים והמשפחה הקרובה ששרדו עד השעות הקטנות של הלילה.. תאמינו לי סרט תורכי... :) זה יצא כל כך מרגש שנראה לי ששום שיר אחר לא יתאים. מצד שני השיר יופיע פעמיים בסרט. מצד שלישי :) - נכנסו לנו מהר לסלואו אז אין הרבה זמן מהסלואו שלנו לבד... סורי על האורך.. ותודה למי ששרד.. :) אשמח לתגובות..

avelul

New member
נשמע מעולה ../images/Emo45.gif

במיוחד לאור ההסברים שנתת, זה משתלב מצוין :)

לילי 281

New member
וואוו, ממש התרשמתי

אני מניחה שעשית שמלה בעמנואל?? שם בד"כ שמים את השיר של הראל מויאל וגם אני רוצה אותו.

PitzPoNeT25

New member
קודם כל תודה.. :)

את השמלה לא עשיתי בעמנואל אלא בסלון זהבה עיצובים בראשלצ.. את האמת נדלקתי על דגם של עמנואל והם תפרו לי משהו בסגנון עם שיפוצים שלי ושלהם במהלך הדרך.. :) אני בחרתי את השיר והם פשוט השמיעו אותו..

dusdus1976

New member
בתור חובבי מוסיקה עברית... מה שהיה אצלנו בסרט

שיר לקליפ פתיחה: סיבה טובה (אריק סיני) שיר לקליפ חופה: השיר מהחופה שלנו בחתונה - קח לך אישה (בהופעה חיה של שלום חנוך) שיר לקליפ ריקודים: הצלם המדהים שלנו השתמש בשירים שבאמת היו בזמןהחתונה, ככה רואים הרבה ששרים כביכול את השירי ריקודים. ממש מומלץ. שיר לקליפ סיום: גיטרה וכינור (אריק איינשטיין)

למעלה