גם אני מתלבטת..הרשימה..
מה דעתכן/ם? קליפ פתיחה - ואז תבואי/ הראל מויאל - הסבר: השיר שהתנגן כשבעלי אסף אותי מהסלון ויש קטע שאני שרה לו וזה יצא יפה בסרט... קליפ חופה - שיר הכניסה לחופה - לך אלי תשוקתי / יואב יצחק - שיר שמאוד ריגש בכניסה לחופה. מאוד אהבתי את שיר שבירת הכוס שלנו: משב רוח. האם גם זה יהיה בעריכה כאשר שוברים את הכוס? לא ברור לי העיניין..
קליפ ריקודים - למיטב הבנתי השירים בקליפ הם השירים שניגן הדיג'י במהלך האירוע.. גם הכי יפה לטעמי. מבחינתי שיהיו שירים מכל הסוגים.. את האמת קצת קשה לי עם כל הקטע של העריכה כי אהבתי כל רגע!!
קליפ סיום - בעיקרון שיר הסיום שלנו בחתונה היה אמור להיום השיר של ריקוד מושחת.. בפועל אכן שם את השיר אך המשכנו לרקוד עוד שעה ומשהו.. בפועל, עם בחירה לא צפויה, ניגן הדיג'י שוב את שיר הסלואו שלנו - my endless love - זה היה כל כך מרגש, אני שרתי לו, הוא שר לי ומצאנו עצמנו על הברכיים מחובקים כשדמעות זלגות מהעיניים - ברקע כל החברים והמשפחה הקרובה ששרדו עד השעות הקטנות של הלילה.. תאמינו לי סרט תורכי...
זה יצא כל כך מרגש שנראה לי ששום שיר אחר לא יתאים. מצד שני השיר יופיע פעמיים בסרט. מצד שלישי
- נכנסו לנו מהר לסלואו אז אין הרבה זמן מהסלואו שלנו לבד... סורי על האורך.. ותודה למי ששרד..
אשמח לתגובות..