שרשור שחרור השעמום!!!

שרשור שחרור השעמום!!!

טוב מה שהולך פה לא מוצא חן בעיניי... הפורום מתייבששש... אז ככה שאלה נפוצה לקראת הקיץ... מה אתם הולכים לעשות הקיץ??? מה מתכננים?? נסיעות?? עבודה {איפה??}??? מסיבות?.. ים??..

W00FER

New member
צבא...../images/Emo195.gif

למרות שבחודש האחרון הייתי בבית.... יום ראשון סיפוח מחדש קרוב לאילת....

Liraz 6q

New member
עבודה נסיעות ובילויים :]]]

עוד שבועיים חופשששששששש

strangebrew

New member
להמשיך לעבוד קצת,

לסוע לכמה הופעות בתל אביב, לראות את פסטיבל הג'אז, לסוע לאיטליה, לעשות את שביל ישראל. אצלנו זה כבר לא קיץ, אצלנו זה "הזמן לפני הגיוס".

bufka

New member
צבא!../images/Emo195.gif../images/Emo5.gif

אחרי שהשגתי את התפקיד הכי זנות בעולם (יומיות כאן בחיל הים), המטרה הבאה היא להשיג עבודה לשעות הערב, ולחזור לחדר כושר. כמובן שאלה רק תוכניות.

DreamS_HunteR

New member
מור, את לא באה לי טוב../images/Emo121.gif

עם ה"פורום מתייבש" הזה. אני ממנה אותך למשק"ית חוויה של הפורום. מעכשיו את אחראית לגבש את הפורום. האם זה ברור!!?!?! ועכשיו רדי ל50 שכיבות שמיכה! עשרה סיבובים סביב הפורום! 60 כפיפות בטן! שתיים שלוש הקשב!!! ועכשיו אחרי שפרקתי את המטען הצבאי שלי (אני מכין את עצמי..) - אני את החופש שלי אבלה בהופעה של רובי וויליאמס בהונגריה |עוד 26 ימים|. בדרך לעבוד.. ללכת להמון הופעות של אומנים ישראלים בארץ, ובדצמבר (אם לא יקדימו לי את הגיוס בטעות) לנסוע לארצות הברית ליום הולדת שלי, כריסטמס, סילבסטר וחגיגות
קיץ חמים לכם

ממהההממםם תרגיעע אתה לא בא

לי טוב בכללל ימרסק!!!.... חחחחח... יאללה יאללה לך תביא מים הפורום הזה יבש כמו נעלל!! מעניין למהה??... אולי בגלל המנהל החש סללב שיש לנו........

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo121.gif

אל תשכחי שהמנהל יכול לחסום
עכשיו תנוחי.

DreamS_HunteR

New member
לא ברור לי למה../images/Emo121.gif

את חוזרת אחריי. אבל בסדר, אני אקח את זה כסיבה פשוטה ש... פשוט אין לך בדיחות משל עצמך.

לא כי הבדיחות שלך!!! מבריקות!!

אתמול פשוט נקרעתי מצחוק לא יכלתי לעבוד בזה יותרר חחח.. זוועה שכמוך!..

חיחייי.. תודה !!

היום, לקראת סוף הקורס אני מבינה שהתפקיד הזה זה בידיוק אני!! ולחשוב שעוד רציתי לעזוב :)

p T i T DiDi

New member
אני הולכת להתייבש במדבר...

למה? כי הבסיס שלי תקוע באמצע שומקום! וטוחנים אותי במטבחים ובשמירות! והתפקיד שלי מעפן כשאני שם! אני רוצה קב"ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סתם נו, מתרגלים...
)

MasterD_iL

New member
בשבילי החיים מתחילים מחדש עוד...

3 חודשים!!!!!!!!! השמש תזרח ואני אהיה אזרח נופש לי במזרח (אני אתפשר אפילו על ארה"ב...) שוב גידול שיער!!! אההההההההה! שוב לקום בראשון בלי המחשבה של "צבא? לאאאאאא".. רק אני והשחרור שלי... מצטער.. הייתי חייב..

למעלה