שרשור שאלות

תילתול

New member
איפה אני יכולה למצוא נעלי בובה שחור

שחורות , בסיבות ה - 200+ , ראיתי כאלה במרקו אבל בסביבות ה450 ואני את ההוצאות של הנעליים עברתי החודש וגם את החודש הבא. קניתי שני זוגות מגפיים ואני חייבת איזה נעל שהיא לא מגף. ומאחר ואני לובשת הרבה חצאיות מתאים לי גם נעלי בובה , אז איפה אני יכולה למצוא ככה שנראות טוב וזולות.... יש למישהו מידע אגב מדובר על אזור המרכז . תודה חבר'ה

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif פיג'מות חורף.

בוקר טוב לכולם... ממ, ראיתי ב'מעריב לנוער', באחד העמודים הראשונים, פיג'מות של 'אינטימיה', וממש אהבתי. אבל הבעיה שהן די יקרות בשביל פיג'מה... אז האם אלו המחירים פשוט? או שיש מקום שיש יפות אבל יותר זולות? תודה מראש

G u y T a l1

New member
נעליים...היכן?

שלום.. חחח לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם אתם יכולים להפנות אותי אל חנות באזור השרון ו/או המרכז שיש בה מגוון גדול ורחב של נעלי וואנס?אפשר גם לתת כמה חנויות:). בכל מקרה תודה גיא

Simsgirl1510

New member
../images/Emo163.gifדחוףף

אני עוד מעט יוצאת למסיבה ואי לובשת את הדברים האלה: אולסטר שחורות צ\ג'ינס חדש של ליקופר כהה ארוך חולצה מבוניטה ארוכה לבנה עם צווארן פולו שעליה יש כאיל חולצה שחורה קצרה יותר וי קשקושים באדום-לבן משהו יפה מי שרוצה שייכנס ל'אט ואני אראה לה אותו... כדאי לי להוסיף אקססוריז? לשנות משהו?

InvisibleTouch

New member
אולי תעלי תמונה של הסגירה?

זה לא אמור להיות משהו מסובך. ולהבא- שרשור שאלות.

InvisibleTouch

New member
וויקנד/קסטרו/זארה[נייבי]/פול&בר.

והמחירים ע"פ אותו סדר- 300/170/250/150. להבא -- לשרשור שאלות:)

נמ.

אני לא יודעת מהם המחירים שרשמו ב"מעריב לנוער" או את המחירים של העונה הנוכחית של אינטימה אבל אני יודעת שפיג'מת חורף עולה בין ה80 ל200 שקלים. שנה שעברה קניתי פיג'מה של טוויטי ארוכה אך לא חמה מבפנים ב100 ש"ח.

amit641

New member
ממ.. ../images/Emo129.gif

מבחר גדול של נעלי ואנס יש בחנות של ואנס בקינג ג'ורג' בת"א ופעם הבאה לשרשור שאלות

../images/Emo85.gifלאיזו מסיבה..?

מפגש בבית עם חברים- אולסטאר סבבה מועדון- עדיף להחליף לנעל אחרת אולי תוסיפי עגילים בצבע אדום או שחור, משהו שמתאין לערב תהני..

Simsgirl1510

New member
../images/Emo163.gifזה מפגש בבית

שזה גם יומולת.. אחלה :] יש לי דיסקית של "אלדו" [נגד איידס מכירה?] עכשיו יש את זה שזה ממש דיקית ויש שהיא פחות דיסקית שהיא יותר שרשת..מהשנה כיהדיסקית הראשונה היא משנה שעברה.. מה כדאי.?

«Nitzan»

New member
וואי איך השגת את זה???

חיפשתי השנה בכל הארץץ את הדיסקית!!! אף אחד לא ידע על מה אני מדברתתת גם בעזריאלי חיפשתי.. נראה לי אמרו שנגמר או שהם גם לא ידעו
לא פררר איך השגת?

xxMisSxx

New member
יש לי אותה מאלדו בקריון

משגעת, עם חוט עור חום כזה הדיסקתי יפהיפיה כזאת עם האיידס של SPEAK

G u y T a l1

New member
תודה רבה ו...

סלחה שלא שירשרתי...לא ידעתי על קיול השרשור... תודה!

amit641

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif ../images/Emo129.gif

אבל אם תהיה לך עוד פעם שאלה אז תשרשר לשרשור שאלות

Anddy

New member
אממ ../images/Emo183.gif

החנות בקינג' ג'ורג' זה כולל גם חולצות וכאלה של ואנס, לא רק נעליים? קניתי את הואנס שלי בעזריאלי אבל אני רוצה חנות ואנס שזה כולל הכל.. ><" יש למישהו מושג?

amit641

New member
אני חושבת שכן... ../images/Emo129.gif

כאילו ראיתי שיש שם בגדים אבל לא הסתכלתי של מה, אני מניחה של ואנס...

ליהיא31

New member
יש חנות של ואנס ברמת השרון

ברחוב אוסישקין.. נראלי שזה הרחוב, או שהחנות ברחוב אחד גם כזה עם הרבה חנויות...

למעלה