שרשור שאלות לאמצע השבוע

lilo4

New member
שרשור שאלות לאמצע השבוע

אנא שרשרו לכאן שאלות, תהיות, התלבטויות ובקשות להמלצות ואנחנו נשתדל לענות כמיטב יכולתנו

booksmeller1

New member
אתרים אמינים?

היי אנשים ונשים :) אני חדשה וההתמכרות טריה וחזקה! :) רציתי לדעת - אילו אתרים הם הכי **אמינים** לקנות מהם לקים ואביזרים אחרים שקשורים ללקים? כמובן - כאלו ששולחים לארץ. אנא הגיבו עם חוויות אישיות וניסיון אישי. תודה רבה :)

booksmeller1

New member
אני מניחה

שרובכן תגידו transdesign אבל כמה מכן באמת קניתן משם? כולם עם חוויה חיובית? אף אחת לא נדפקה? בקבוק שבור וכדומה?

l i r o n i t

New member
הזמנתי משם פעמיים

והייתי סופר-מרוצה! אין לי אפילו תלונה אחת קטנטנה... הכל היה פיקס :)

blue skies

New member
אני הזמנתי פעמיים מטראנס'

פעמיים הייתי מרוצה פעם אחת הזמנתי את הלקים לבית של חברה שלי שגרה בארהב כי הזמנתי כמות גדולה יחסית של לקים (מעל 9) והמשלוח לארץ היה יקר דרכם, תוך שבוע החבילה הגיעה לבית של חברה שלי פעם שנייה הייתה לפני חודשיים בערך (מינוס פלוס לא זוכרת תאריך מדוייק) הזמנתי יחד עם חבהרה נוספת והתחלקנו במשלוח (7סה"כ לקים + משלוח של 20 דולר) פחות מ10 יום הגיעה חבילה עם השם שלי והכתובת בעיברית. כמו כן איביי הוא מקור טוב למציאות, אני הזמנתי משםם כמה פעמים לקים ומוצרי טיפוח ואף פעם לא הייתה לי בעיה. אני לא יודעת למה את ושואלת או אם זה חשש בגלל מה שקרה עם כרטיסי אשראי, אז רק כדי לסוור את האוזן, אני הייתי מאלו שהכרטיס אשראי שלהם והפרטים פורסמו (אני ממש סלב חחח
) מעבר לזה שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר מול חברת האשראי שלי ולא הספיקו לעשות שימוש בכרטיס שלי, אני עושה המון קניות באינטרנט (בגדים, מוצרי טיפוח, לקים וכו) ואף אחד מהאתרים העיקריים שאני משתמשת בהם (טראנסדיזיגן, איבי, פייפל וכו) לא היה בעיה איתו, ומעולם לא הייתי ב'סכנה' שמישהו יגנוב לי את הפרטים, הפריצות נעשו באתרים ישראליים בלי אבטחה טובה, או עם אבטחה שכל תיכוניסט שמבין במחשבים יכול לפרוץ אליה. אני לא אגיד לך שכל קניה שאי פעם עשיתי הסתדרה טוב ולא היו לי בעיות וחשוב מאוד לבדוק ולא לתת את הכרטיס שלך בכל מקום (ובשביל זה יש את פיי פאל שגם עוזרים במקרה של אי קבלת מוצר או בעיה כל שהיא בהזמנה), אבל ובמיוחד עכשיו עם שינוי חוקי המכס, יש כלכך הרבה דברים מדהימים וזולים יותר לקנות בעולם וחבל לפספס את זה... בהצלחה

Efrat Itah

New member
קניתי מאיבי מוכרים 99.8 ו 100%

הגיע עטוף היטב ומהיר. מאוד מרוצה

תות81

New member
Nailetc אתר מעולה

ויותר מהשירות האדיב והמשלוח המהיר יחסית, המחירים שם הרבה יותר הגיוניים מכל אתר אחר שרציתי להזמין ממנו.

RUTHIE1

New member
יש שם כמה אופציות למשלוח, תלוי במס' הלקים

אם אני זוכרת נכון, עד 3 לקים - 10 דולר, עד 5 - 15 דולר, עד 10 - 20 דולר.

elfijko

New member
lookfantastic.com

אם יכ המחירים לא תמיד משתלמים...אבל המשלוח חינם ויש שם דברים שאין בארץ

כל הזמן קורה לי, שאני רואה לק על מישהי

ואני מתלהבת, ומזה בא לי עליו, ואז אם/כש אני קונה - אני מורחת אותו פעם אחת או פעמים ספורות ובזה זה נגמר. עכשיו, זה מזה מבאס, או שזה בגלל שנמאס לי מהר מדברים, או שככה זה. עכשיו מה, כל פעם שאני אראה משהו על מישהי אני ארוץ לקנות? לפחות שהייתי אומרת שאני אשתמש איתו מספיק פעמים אז בכיף, אבל בשביל הפעם - 3 פעמים. כל פעם לקנות? ומה בסוף, גם איך שאני קונה כולן נשברות לי מהשורש
אוקצור סתם מחשבה שתהיתי אתמול, לגביה, כי ראיתי על מישהי לק שאני יודעת שאני אמרח אותו פעם אחת בלבד. אז אמת הלקים שאני קונה הם פושטים של 12 שקל (קרליין וכד'), אבל זה לא הקטע של הכסף כמו הרעיון מאחורי זה. לא אכפת לי לקנות לקים יקרים, רק שבמקרה של הצפורנים שלי זו השקעה ללא תוצאה, כי הכל מתקלף עלי מהר והן גם נשברות אז אין לי טעם להשקיע בחברות יוקרתיות שנותנות בסופו של דבר אותה תוצאה כמו הזולות.

elfijko

New member
מוכר לי מאיפשהו:)

קודם כל, לק נראה שונה על כל אחת בגלל גוון של עו, אז בפעם הבאה שאת מתלהבת מלק על מישהי, שימי לב לזה גם, אולי עלייך זה לא יהיה אותו דבר. דבר שני, תצטיידי במייבש\מקבע לק טוב, ואז תראי שכל לק שתשימי, פתאום נראה טוב יותר ומחזיק יותר. אני ממליצה על Seche vite

קניתתי ת'פושה למרות שאני לא רואה כזה

הבסל משמעותי בינו לבין המייבש של גייד או של דרעק אחר שיש לי

למעלה