שרשור שאלות הכוונה

מצב
הנושא נעול.
תח"צ סינמה סיטי

שרשור שאלות הכוונה

שרשור לכאן שאלות "איך מגיעים?" כולל שאלות הגעה לניצנים (אם יש)
תח"צ סינמה סיטי
שלום לחבר המומחים. אבקש את עזרתכם בשאלת מודיעין קטנה. אני צריך להגיע מאשדוד לסינמה סיטי ביום שישי בבוקר, ולחזור לאשדוד משם בשעות הצהריים. אני לא יודע איפה בדיוק סינמה סיטי נמצא, אבל למיטב הבנתי זה איפשהו בגוש דן. לת"א אני אגיע כנראה ברכבת. שאלתי היא באיזו תחנה לרדת, ואיזה אוטובוס לקחת משם אל סינמה סיטי? ועוד שאלה קטנה: מתי יוצאים ביום שישי האוטובוסים האחרונים מסינמה סיטי אל ת"א? תודה.

LUXE

New member
תחנה מרכזית חדשה בתל אביב

שרשור שאלות הכוונה

שרשור לכאן שאלות "איך מגיעים?" כולל שאלות הגעה לניצנים (אם יש)
לא עברתי שם הרבה ואני צריך להגיע לרציף 617. באיזה קומה זה? (זה נסיעה לבה"ד 7)....

סינמה סיטי

תח"צ סינמה סיטי
שלום לחבר המומחים. אבקש את עזרתכם בשאלת מודיעין קטנה. אני צריך להגיע מאשדוד לסינמה סיטי ביום שישי בבוקר, ולחזור לאשדוד משם בשעות הצהריים. אני לא יודע איפה בדיוק סינמה סיטי נמצא, אבל למיטב הבנתי זה איפשהו בגוש דן. לת"א אני אגיע כנראה ברכבת. שאלתי היא באיזו תחנה לרדת, ואיזה אוטובוס לקחת משם אל סינמה סיטי? ועוד שאלה קטנה: מתי יוצאים ביום שישי האוטובוסים האחרונים מסינמה סיטי אל ת"א? תודה.
סינמה סיטי
רד בתחנת ת"א מרכז ע"ש סבידור וקח משם קו 90 של דן או 501/601 של אגד (ויתקנו אותי אנשי אגד אם אני טועה). יום שישי הפעילות נפסקת סמוך לצאת השבת ומידע מעודכן לגבי לוחות הזמנים של הקווים הנ"ל תוכל למצוא באתרי אגד, דן או אוטובוסים.קום.

fireman

New member
אשדוד - לשכ"ג ב"ש

אממ שאלה ..
איך אני מגיע מאשדוד ללשכת הגיוס בבאר שבע?
אשדוד - לשכ"ג ב"ש
מאשדוד מהתחנה המרכזית קו 368 של מטרופולין לבאר שבע (לו"ז יש באתר מטרופולין, קישור באגף הקישורים) מהתחנה המרכזית בבאר שבע "מטרודן" קו 4 יש לך לנסוע אולי 3 תחנות, שבי ליד הנהג ובקשי ממנו שיגיד לך איפה לרדת בשביל להגיע ללשכת גיוס.

עומר M

New member
זה קומה 6 - עפ"י הספרה הראשונה ../images/Emo70.gif

לא עברתי שם הרבה ואני צריך להגיע לרציף 617. באיזה קומה זה? (זה נסיעה לבה"ד 7)....
זה קומה 6 - עפ"י הספרה הראשונה

gsx750f

New member
הקוים הם

איזה קו מגיע לקניון חולון?
הקוים הם
אגד קו 1 מבת ים קו 97 מת"א תחנה ישנה והחדשה דרך צומת חולון קו 90 מת"א תחנה ישנה והחדשה דרך צומת חולון קו 5 מבת ים דן קו3 מהכרמלית בת"א

שמאל,ימין,שמאל,ימין,שמאל,ימין.....:

אשדוד - לשכ"ג ב"ש
מאשדוד מהתחנה המרכזית קו 368 של מטרופולין לבאר שבע (לו"ז יש באתר מטרופולין, קישור באגף הקישורים) מהתחנה המרכזית בבאר שבע "מטרודן" קו 4 יש לך לנסוע אולי 3 תחנות, שבי ליד הנהג ובקשי ממנו שיגיד לך איפה לרדת בשביל להגיע ללשכת גיוס.
שמאל,ימין,שמאל,ימין,שמאל,ימין.....:
בטח לא רואים שהייתי רס"ר הגייס.......

levikon

New member
יותר טוב לא להגיע לתחנה המרכזית.

אשדוד - לשכ"ג ב"ש
עדיף אני חושב לרדת מול העיריה לחצות את הכביש ולהמשיך ישר, (תראה חיילים שהולכים לשם). יותר מהר מאשר לסוע עד התחנה המרכזית.

fireman

New member
למי שלא מכיר את העיר

עדיף אני חושב לרדת מול העיריה לחצות את הכביש ולהמשיך ישר, (תראה חיילים שהולכים לשם). יותר מהר מאשר לסוע עד התחנה המרכזית.
למי שלא מכיר את העיר
לא כדאי....שדרות רגר זה כביש של 6 ק"מ, לפספס תחנה זה כמה מאות מטרים של צעידה בחום של באר שבע....לא הכי מומלץ

NewName

New member
אשדוד - לשכ"ג באר שבע.

אשדוד - לשכ"ג ב"ש
אשדוד - לשכ"ג באר שבע.
לוקחים קו 368 של מטרופולין מהתחנה המרכזית (קניון הסיטי). הרציף של מטרופולין ממוקם בפנים (איפה שהמזון המהיר) והוא הראשון. בימי ראשון עדיף לקחת את קו 360 שיוצא מאותו מקום - הוא מהיר יותר. בב"ש צריך לרדת התחנת העיריה, אפשר לשאול את הנהג או הנוסעים. כישורדים בתחנה, נמצאים בצומת רחובות. צריך ללכת בכיוון העיריה, ברחוב שהאוטובוס לא נוסע בו. פניה שניה שמאלה ושוב שמאלה ואנחנו שם.

fireman

New member
חברים....

אשדוד - לשכ"ג באר שבע.
לוקחים קו 368 של מטרופולין מהתחנה המרכזית (קניון הסיטי). הרציף של מטרופולין ממוקם בפנים (איפה שהמזון המהיר) והוא הראשון. בימי ראשון עדיף לקחת את קו 360 שיוצא מאותו מקום - הוא מהיר יותר. בב"ש צריך לרדת התחנת העיריה, אפשר לשאול את הנהג או הנוסעים. כישורדים בתחנה, נמצאים בצומת רחובות. צריך ללכת בכיוון העיריה, ברחוב שהאוטובוס לא נוסע בו. פניה שניה שמאלה ושוב שמאלה ואנחנו שם.
חברים....
תרדו מההכוונה הזאת....של התחנה בעיריה.... הפכו שם את כל הכבישים, שינו שם את הפניות, פתחו פניות סגרו פניות... אני באר שבעי, תאמינו לי שאם אני ממליץ לה להגיע לתחנה מרכזית ולעלות על קו 4 למרות שזה נסיעה של 3 תחנות אני יודע למה אני אומר את זה....

manifesto

New member
אני בן גוד דאמט!!

חברים....
תרדו מההכוונה הזאת....של התחנה בעיריה.... הפכו שם את כל הכבישים, שינו שם את הפניות, פתחו פניות סגרו פניות... אני באר שבעי, תאמינו לי שאם אני ממליץ לה להגיע לתחנה מרכזית ולעלות על קו 4 למרות שזה נסיעה של 3 תחנות אני יודע למה אני אומר את זה....
אני בן גוד דאמט!!

יצחקA

New member
שתי שאלות:

אממ שאלה ..
איך אני מגיע מאשדוד ללשכת הגיוס בבאר שבע?
שתי שאלות:
1.דובר כאן לא מזמן ש 7026 עומדת לעבור שיפוץ בגרמניה. מישהו יודע מה מתרחש בקשר לשיפוץ? 2. מתי יצולם הסרט באשדוד (עם 3643...)?

תשובות (אני מקווה...)

שתי שאלות:
1.דובר כאן לא מזמן ש 7026 עומדת לעבור שיפוץ בגרמניה. מישהו יודע מה מתרחש בקשר לשיפוץ? 2. מתי יצולם הסרט באשדוד (עם 3643...)?
תשובות (אני מקווה...)
1. קבל ביטול על השיפוץ של ה 7026. 2. אני חושב שהסרט צולם כבר דיי מזמן. אחרי הכל שמענו שהיא נסעה לשם לפני זמן ב ובימים אלו היא כבר עובדת יום-יום בסידור הקבוע שלה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה