שרשור ראו - דעות בפנים
כן, אני חולה אז ראיתי ראו. תתמודדו.
בסגמנט הפותח בין ווינס לשיין הם מראים שהם אפילו לא מבינים מה הם עשו טוב בסגמנט שבו שיין חזר. עד כדי כך המצב גרוע שווינס לא מבין שמה שהיה מעניין בסגמנט ההוא זה לא עוד פיוד משפחתי בלתי נגמר בין המקמהנס, אלא שהגיע טוען לכתר שלא שייך לזרם הבולשיט הקיים, ומורד בו.
זה סיפור כל כך פשוט ומעניין, ופשוט מדהים לראות עד כמה הם לא מבינים מה מעניין בו.
והאגרופים של שיין גרועים מאוד.
הברול בין סמי זיין לקווין אוונס לעומת זאת - היו אחלה.
אני לא כזה מתלהב מהאנגל הזה כי כבר ביזבזו את הראשוניות של הנקמה של זיין. מה שכן - כיף לראות איך שאוונס עף מהזירה לרצפה במדויק כדי לתפוס את החגורה שמחכה לו שם ולהמשיך לזחול. מקצוען.
אוח, צוות השדרנים הגרוע הזה.
סגמנט חסר כימיה ומאולץ של סטפני וזיגלר.
הקטע של אמברוז לא ממש עבד עם הקהל של שיקגו. לא קנו את זה.
יופי, נקבע עוד קרב משעמם וחסר משמעות. וכמובן שעל זה JBL אמר - "אני לא יכול לחכות לזה!". סעמק כבר.
זה הקטע עכשיו? וידאו פאקג'ס במקום תוכן חי? אז ככה תמלאו 3 שעות?
טוב, מניח שצריך להציג את שיין לקהל הצעיר אז בסדר.
זה סופי - הפורמט שבו מצלמים סגמנטים מאחורי הקלעים מיושן וצריך להשתנות.
נשים - FF
הציוות של AJ לטאג עם ג'ריקו הוא הכל חוץ ממעניין. לקחו את כל המומנטום של AJ ובמקום להכניס אותו ישר לפיוד נגד מישהו מעניין כמו אוונס או כל וורקר אחר שיכול לעמוד בקצב שלו, תקעו אותו עם ג'ריקו הזקן, האיטי והמרושל.
ניו דיי. יופי. כבר קצת נטולי התפתחות, אבל עדיין בסדר.
הבמאי המטומטם הרס לAJ את הרגע המגניב של הכניסה שלו.
לפחות הנוכחות של AJ גורמת לג'ריקו לנסות להתעלות על עצמו. לא שיש לו יכולות כדי לעשות את זה כרגע, אבל הספוטים קצת יותר מקוריים.
סטיילס גרם לקוד ברייקר להיראות כמו מהלך חזק ומגניב. זה כישרון.
קליסטו עשה כמה דברים די מדהימים, חבל שהוא לא חיבר הכל ככה שהקהל יפתח אכפתיות במהלך הדקות המעטות של הקרב.
ביג בוסמן נכנס להיכל התהילה. עוד בנאדם שאת רשימת ההישגים שלו אף אחד לא ממש יכול למנות. המשך של המסורת.
קליסטו מול רייבאק? למי אכפת?
ואם מדברים על למה אכפת - הנה הסושיאל אאוטקאסטס.
לא מבין מה הקטע ליצור קבוצה של אנשים שלאף אחד לא ממש אכפת מהם ואז שכל החברים שבה יפסידו כל הזמן. איך הם אמורים להיות אובר? פאק איט. לא חשוב.
אשכרה עושים אינסטנט ריפליי לסופרפלקס מהחבל השני? לאן הגענו.
בוקינג משעמם אך נכון של סוף המיין איבנט.
ביי
כן, אני חולה אז ראיתי ראו. תתמודדו.
בסגמנט הפותח בין ווינס לשיין הם מראים שהם אפילו לא מבינים מה הם עשו טוב בסגמנט שבו שיין חזר. עד כדי כך המצב גרוע שווינס לא מבין שמה שהיה מעניין בסגמנט ההוא זה לא עוד פיוד משפחתי בלתי נגמר בין המקמהנס, אלא שהגיע טוען לכתר שלא שייך לזרם הבולשיט הקיים, ומורד בו.
זה סיפור כל כך פשוט ומעניין, ופשוט מדהים לראות עד כמה הם לא מבינים מה מעניין בו.
והאגרופים של שיין גרועים מאוד.
הברול בין סמי זיין לקווין אוונס לעומת זאת - היו אחלה.
אני לא כזה מתלהב מהאנגל הזה כי כבר ביזבזו את הראשוניות של הנקמה של זיין. מה שכן - כיף לראות איך שאוונס עף מהזירה לרצפה במדויק כדי לתפוס את החגורה שמחכה לו שם ולהמשיך לזחול. מקצוען.
אוח, צוות השדרנים הגרוע הזה.
סגמנט חסר כימיה ומאולץ של סטפני וזיגלר.
הקטע של אמברוז לא ממש עבד עם הקהל של שיקגו. לא קנו את זה.
יופי, נקבע עוד קרב משעמם וחסר משמעות. וכמובן שעל זה JBL אמר - "אני לא יכול לחכות לזה!". סעמק כבר.
זה הקטע עכשיו? וידאו פאקג'ס במקום תוכן חי? אז ככה תמלאו 3 שעות?
טוב, מניח שצריך להציג את שיין לקהל הצעיר אז בסדר.
זה סופי - הפורמט שבו מצלמים סגמנטים מאחורי הקלעים מיושן וצריך להשתנות.
נשים - FF
הציוות של AJ לטאג עם ג'ריקו הוא הכל חוץ ממעניין. לקחו את כל המומנטום של AJ ובמקום להכניס אותו ישר לפיוד נגד מישהו מעניין כמו אוונס או כל וורקר אחר שיכול לעמוד בקצב שלו, תקעו אותו עם ג'ריקו הזקן, האיטי והמרושל.
ניו דיי. יופי. כבר קצת נטולי התפתחות, אבל עדיין בסדר.
הבמאי המטומטם הרס לAJ את הרגע המגניב של הכניסה שלו.
לפחות הנוכחות של AJ גורמת לג'ריקו לנסות להתעלות על עצמו. לא שיש לו יכולות כדי לעשות את זה כרגע, אבל הספוטים קצת יותר מקוריים.
סטיילס גרם לקוד ברייקר להיראות כמו מהלך חזק ומגניב. זה כישרון.
קליסטו עשה כמה דברים די מדהימים, חבל שהוא לא חיבר הכל ככה שהקהל יפתח אכפתיות במהלך הדקות המעטות של הקרב.
ביג בוסמן נכנס להיכל התהילה. עוד בנאדם שאת רשימת ההישגים שלו אף אחד לא ממש יכול למנות. המשך של המסורת.
קליסטו מול רייבאק? למי אכפת?
ואם מדברים על למה אכפת - הנה הסושיאל אאוטקאסטס.
לא מבין מה הקטע ליצור קבוצה של אנשים שלאף אחד לא ממש אכפת מהם ואז שכל החברים שבה יפסידו כל הזמן. איך הם אמורים להיות אובר? פאק איט. לא חשוב.
אשכרה עושים אינסטנט ריפליי לסופרפלקס מהחבל השני? לאן הגענו.
בוקינג משעמם אך נכון של סוף המיין איבנט.
ביי